| DoGGi Game | |
|
+58Broszka Pati...xd Ayame Lubelak zαbαvεcкαα katty88888 Aglyss ZetkaEmka Szron Szarusia16 Sakura Zaczarowana.x3 Fangusta arlyn blueberry. Arbuzek_10 EREIS LadyArvena Rhei stewardessa Narkotyka Marsh Nesqa wilczyca1000 koszolak Kotersiow koziorożec Ejli Karolina211 hanka1998 Ayashi Jetrel Alexinda Sathilia Bezbarwna92 natalia0101 najreproduktor koniara25000 waldik2 Nevarra Philipek Vanita Sabula korane Kinia_Ka EveDallas Uśmieszek Malto avrilka julcia0101 Kikyo22 Alasky Kai Shouri agix Sweet Rabbit gwiazda2002 nevinowa ArinStreal 62 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Czw Maj 10, 2012 4:09 pm | |
| A Ay stwierdziła, że dopiero od teraz ogarnęła nieco grę i zacznie ją od nowa... Jest jeden problem - usunęło mi wszystkich znajomych EPIC No, ale teraz może pójdzie lepiej, bo nie do końca wszystko łapałam (: EDIT: Super... zresetowałam konto i nie mogę (albo nie umiem) dostać szczeniaka :< | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 6:47 am | |
| Czas na taniec szczęścia - piesek ma ludzkie legowisko! | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 7:50 am | |
| Właśnie podziałałam z moją wręcz genialnie - 15% snu, więc ją dałam do frisbee, żeby sobie zabawę podciągnęła... no, udało się, to teraz ma głód na 0... Ale genialne psisko, brakuje jej 4% "Zostań" do opanowania kompletu komend :> | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 9:44 am | |
| hmh.. Okay,11 miesięcy,0% snu,27% chodzenia przy nodze i tyle na dziś,a przepraszam,jeszcze 50 minut do pełnego wyspania . | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
Liczba postów : 218 Dołączył : 19/11/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 10:21 am | |
| Ayashi, a nie pojawiło się od razu okno do wyboru?
Osobiście, jestem wypruta z dobra dzisiaj, przez beznadziejną maturkę z fizyki, więc za dużo nie pomogę. + Przestaję się dziwić moderatorom z Howrse, iż bywali wredni - mam ochotę pogryźć jak widzę powstające tematy : ( | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 10:22 am | |
| Aaaaaaaarin a ja nadal czekam na info.. wiesz o czym. :>>>>> Nie poganiam, tylko przypominam! |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 10:24 am | |
| Wiem, wiem. Jak tylko będę wiedziała to napiszę Teraz będzie przenoszenie doGGi na inny serwer, jakkolwiek się to robi Informuję o tym dodatkowo, jakby ktoś na głównej nie przeczytał | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 10:29 am | |
| Okej, okej.. ^^ No właśnie, te ogłoszenia, to takie ciut niewidoczne są, wiecie? |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 10:41 am | |
| Arin - dzięki za info, bo jakoś nie zwróciłam uwagi przydałoby się o tym wspomnieć także na forum. W końcu jest dział "ogłoszenia" Tak teraz czytam... Tyle czasu Oo To ciężko będzie załapać głosy na jutrzejszej wystawie... Skoro dziś tylko koło godziny będzie aktywna gra (po 22, czas nowej wystawy) i jutro pod wieczór... | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 10:54 am | |
| Fakt, skopiuję to zaraz z głównej i wkleję vernille, też zwróciłam na to uwagę, przydałoby się zakładki z działalnością znajomych z ogłoszeniami zamienic Lepiej przenieść, niż znowu męczyć się z przeciążeniem | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 11:06 am | |
| Arin.... A mogłabyś zdradzić, jak to jest z zawodami? Liczą się tylko umiejętności wszystkich psów, czy także ich stan (ruch, zabawa, najedzenie)? | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 11:15 am | |
| LadyArvena, o ile pamiętam z bety jeszcze, to liczyły się te 3 umiejętności podane w Pomocy do danych konkurencji. Któreś były chyba za więcej pkt liczone, a któreś za mniej. Lepiej to będzie widać, jak będzie się miało możliwość tworzenia konkursów i zobaczy się, jak są posegregowane psy na miejscach. Potrzeby chyba nie wpływały, bo moja Hrabina z niezbyt wysokimi nawet coś wygrała. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 11:23 am | |
| A jest szansa, ze dorzucicie kilka zawodów w najbliższych dniach? Bo na razie gracze nie mogą organizować i jest niewiele... Potem te automatyczne moglibyście wykasować Pogrzebałam w pomocy - rzeczywiście są wymienione po 3 cechy do każdych zawodów A skoro mówisz, że inne rzeczy się nie liczą, to mogę się mniej ruchem i zabawą przejmować | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 11:31 am | |
| To czyli tylko można w tych 3 trenować | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 11:34 am | |
| Niestety, aktualnie każdy Moderator może organizować 1 zawody na kategorię Może esef coś jeszcze z tym zrobi, nie wiem. Nie jest to w moich łapkach. Mogę jedynie podnieść/obniżyć próg swoich, albo poprosić Vanity. Niedługo powinni też gracze móc otwierać. agix ma już dostęp do agility, ale nie chce wredna otworzyc | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 11:43 am | |
| Kurczę,muszę zdobyć jakoś te legowisko dodające sen +3. Kupuję losy ze schroniska i co? I nic. Mam dosyć mało dgl - 1000 $. Chcę zacząć oszczędzać,ale prawie wszystko wydaję na kupno tych losów,w których nie mam nic ciekawego... | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 11:50 am | |
| koniara - na to by wychodziło Ale i tak ładniej wygląda, jak um jest wyższe. Arin - Szkoda.... Zamiast wysyłać na to, w czym mam szansę wygrać, to wysyłam na co się da. A i tak energia jeszcze jest... Gdyby chociaż więcej osób wysyłało na zawody, to częściej by się odbywały, a tak... A ile zawodów trzeba wygrać/w ilu trzeba wziąć udział, żeby móc samemu organizować? Bo w pomocy pisze tylko "Jeśli uzbierałeś wymaganą ilość startów", a jaka to określona ilość to nie znalazłam XD No i ma się jakieś zyski z organizacji? Bo niby wpisowe się dostaje, ale przecież nagrodę się wypłaca... Więc jak to jest? Ale cię męczę Wiem, że jest forum w grze, ale tam nikt z graczy nie będzie wiedział. Ewentualnie będą strzelać. Więc wolę z pewnego źródła uzyskać odpowiedzi. Philipek - ja losów nie kupuję. Kupiłam 4 czy 5 i dostałam 1 karmę. Ale to tylko dla dokonania. Teraz mam znaleźć kasę w losach, ale to dokonanie sobie zostawię, aż będę lepiej z funduszami stać. A ty próbuj dobić do 2000 - jak osiągniesz staż 5 dni, będziesz się wkurzać, że nie możesz na wyższą rangę wskoczyć przez brak kasy _____ 4 głosów mi brakuje, żeby zaliczyć dokonanie.... Nie głosował ktoś jeszcze przypadkiem dzisiaj na wystawie w mieszańcach juniorach...? | |
|
| |
agix Już coś wie
Nick w grze : agix Liczba postów : 100 Dołączył : 13/08/2011
| |
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| |
| |
ArinStreal Już coś wie
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 12:01 pm | |
| LadyArvena, już tłumaczę, oczywiście nie wszystko, by zostawić jakaś dozę do ciekawości To tak, 5 wygranych, 20 udziałów jak napisała agix Co do zysków, to kupujesz najpierw przeszkody odpowiednie, trochę kosztują, ale się zwraca, jeśli trafisz z poziomem dobrze. Owszem, płacisz jako organizator, ale na początku, potem może płacić "sponsor" nie organizator Dodałam ostatnio jedną przeszkodę do użytkowych, bo dostałam z loterii i przez 2 godziny teraz *od 17:50* zarobiłam 200dgl, a wpisowe mam tylko za 10dgl + niski poziom. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 12:14 pm | |
| agix - 150dgl wpisowego, a 50dgl w puli nagród? A te zawody... 20 w jednej konkurencji czy ogólnie? Philipek - gdyby się dało kasę pożyczać to bym ci jutro podrzuciła, bo ja już chomikuje tą kwotę... Ale niestety Za głos dziękuję Teraz brakuje mi już tylko 2 głosików. Z moim szczęściem wystawę zakończę z stanem 49 i zadanie nie będzie zaliczone XD Ale wciąż mam nadzieję, że jeszcze ktoś się znajdzie.... | |
|
| |
Sathilia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sathilia Liczba postów : 352 Dołączył : 20/08/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 12:24 pm | |
| Ja też głupia - jutro też dobiję do 5 dni stażu, a kasy mam aktualnie nieco ponad 200 $dgl :/ Od dziś już przestaję kupować te losy (bo głównie przez to bankrutuję), może w kilka dni uda mi się zarobić odpowiednią sumę. Wystawę by się przydało wygrać, ale na tej mój Ramses już nie ma szans raczej na wygraną. | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 12:27 pm | |
| LadyArvena, 20 w jednej konkurencji i te też w tej samej wygrane. Po tym odblokowuje się ta z nabitymi zawodami i wygranymi. Zagłosowałam na pieska to 49 masz! | |
|
| |
Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 12:31 pm | |
| Nie mogę się zarejestrować | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 12:35 pm | |
| Udział będzie łatwo zaliczyć. W jednej konkurencji mam już 17 zawodów. Gorzej z wygranymi XD Jak na razie wygrałam raz. I duuużo razy drugie miejsce. Szkoda tylko, że nie wiem, w której kategorii, bo bym sobie odpowiednią obrożę dokupiła i może udałoby się skoczyć wyżej.... DZIĘKI Teraz jeszcze jedne mały głosik... Jeszcze półtorej godziny, może się uda... Mam nadzieję, że potem nie będzie dokonania "zbierz 100 głosów na wystawie jednym ze swoich psów" XD Bo tego to się nie da wyciągnąć. Chyba, że jest się jedynym w swojej kategorii, tak jak teraz championi mają. Właśnie - od kiedy pies jest uznawany za championa? Ile zawodów musi wygrać? | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| |
| |
ArinStreal Już coś wie
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 12:39 pm | |
| Arbuzek_10 - rejestracja jest na razie wyłączona, a gra będzie przenoszona na nowy serwer. Rejestracja powinna być otwarta jutro/w niedzielę. LadyArvena- Hrabina miała 4 wygrane i została walnięta w Championów, ale wydaje mi się, że to troszke mało będzie. Chociaż, jak będzie dużo psów to może i dobrze | |
|
| |
agix Już coś wie
Nick w grze : agix Liczba postów : 100 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 12:56 pm | |
| | |
|
| |
Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 1:04 pm | |
| A ja miałam dokonanie- wydanie 1000 dgl na loterię, i z nagród mi się zwróciło nawet więcej I wgl trochę dziwne że mam głód na 0 i nadal mogę wykonywać różne czynności typu tresowanie | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: DoGGi Game Pią Maj 11, 2012 1:05 pm | |
| Arin - To nie jest tak ciężko się dostać W teorii agix - strasznie drogi ten sprzęt.... Nie było tańszej opcji? Zapisałabym się do tych zawodów, ale dla mnie niestety "za łatwe"... W tej chwili mogę się zapisywać tylko na trudność 29 i 32 MAM 50 GŁOSÓW DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM :* Czyli jak tylko zamkną wystawę dokonanie będzie zaliczone - Sabula napisał:
- A ja miałam dokonanie- wydanie 1000 dgl na loterię, i z nagród mi się zwróciło nawet więcej
I wgl trochę dziwne że mam głód na 0 i nadal mogę wykonywać różne czynności typu tresowanie Takie dokonanie jest? Jak już do niego dojdę, chyba szybko go nie załatwię XD Nie marudź, dobrze jest Mi się to bardzo podoba. I tak za szybko mi głód schodzi, a np. do zawodów jest potrzebny. A tu karma droga, resztki niewiele dają.... Nawet z najlepszą miską
Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Pią Maj 11, 2012 1:09 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: DoGGi Game | |
| |
|
| |
| DoGGi Game | |
|