Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

DoGGi Game

Go down 
+58
Broszka
Pati...xd
Ayame
Lubelak
zαbαvεcкαα
katty88888
Aglyss
ZetkaEmka
Szron
Szarusia16
Sakura
Zaczarowana.x3
Fangusta
arlyn
blueberry.
Arbuzek_10
EREIS
LadyArvena
Rhei
stewardessa
Narkotyka
Marsh
Nesqa
wilczyca1000
koszolak
Kotersiow
koziorożec
Ejli
Karolina211
hanka1998
Ayashi
Jetrel
Alexinda
Sathilia
Bezbarwna92
natalia0101
najreproduktor
koniara25000
waldik2
Nevarra
Philipek
Vanita
Sabula
korane
Kinia_Ka
EveDallas
Uśmieszek
Malto
avrilka
julcia0101
Kikyo22
Alasky
Kai Shouri
agix
Sweet Rabbit
gwiazda2002
nevinowa
ArinStreal
62 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33  Next
AutorWiadomość
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

DoGGi Game - Page 22 Empty
PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 5:07 am

katty88888 napisał:
Mnie za to irytuje fakt, że nie mogę zaliczyć zdania - "posiadaj 2000$"

Posiadam tyle już ponad 5 dni, a jak zadania nie było, tak i nie ma
Wiadomo jeśli nie wykonam zadania nie będzie rangi, pytanie tylko jak mam je wykonać, skoro cały czas go nie ma ?
Miałam to samo, zadanie mi się pojawiło, a kiedy spełniłam warunki - zniknęło Wink Zostało zepchnięte przez inne dokonania, odblokowało mi się po wykonaniu jakiegoś innego, błahego. Może spróbuj je sobie podobnie "odblokować"?

Edit:

Szlag mnie trafi!
Czwarte pokrycie pod rząd nieudane! Tym razem z collie za 100$... to już jest jakaś granda. Pozostało mi 131$.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
katty88888
Przyjaciel Zagrody
katty88888

Nick w grze : katty88888
Liczba postów : 469

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 5:10 am

no spróbuję Smile
Dzięki, bo już zwątpiłam, że ono wgl istnieje
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 5:11 am

Błagam o głosy na jutrzejszej wystawie (psy rasowe, juniorzy) na mojego psa Almettei. Potrzebuję 10 głosów do zaliczenia zadanie Wink
Powrót do góry Go down
julcia0101
W skromnych progach Zagrody
julcia0101

Nick w grze : julcia0101
Liczba postów : 478

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 7:03 am

2 pokrycia nieudane, trzecie zaś wyszło. Oczekuję przyjścia na świat kilku szczeniaczków rasy Border Collie. Wreszcie!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=105227
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 7:18 am

Malto napisał:
Pewna rzecz zaczyna mi się porządnie nie podobać.
Chodzi o nieudane krycia. Wczoraj, jak wspomniałam, straciłam 400 $ (2x200$) na rozmnażanie, które się nie udało. Dziś ponownie - 200$ w plecy. Jestem już do tyłu 600$, co wiadomo, na początku gry jest niemałym majątkiem. A szczeniaki to nie tylko krycie. To zainwestowanie w rzeczy im potrzebne.
Moim zdaniem albo współczynnik nieudanych kryć powinien być niższy (z własnego doświadczenia: na cztery pokrycia udało mi się tylko jedno, więc statystyka przerażająca - 25%), albo należałoby zwracać połowę włożonych w krycie $.
Tak gracze długo nie pociągną, a mogą się szybko zniechęcić do gry, zwłaszcza że w grze pojawia się też trochę wpadek a'la zadania.

Jeśli tak dalej pójdzie, gracze mogą mieć opory przed korzystaniem z publicznych kryć - zbyt duże ryzyko wyrzucenia $ w błoto. Pozostaje rozmnażanie własnych psów. I tu pojawia się pytanie - gdzie (i czy w ogóle) jest dostępna opcja prywatnego krycia? Lub krycia wyłącznie dla graczy zorganizowanych w ramach jednej hodowli?

Mnie tez zaczyna wkurzać ta gra...
Ciągle jakieś problemy z zadaniami. Kase trzeba na wszystko wywalić, a kieszonkowego na nic nie starczy.
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 7:21 am

Mnie bardzo, ale to bardzo irytują dokonania/zadania... Evil or Very Mad Nie mam do nich cierpliwości. Według mnie rangi tylko spowalniają grę - tym bardziej, że trzeba wypełnić kilka zadań, aż pojawi się zadanie na rangę. Neutral Mam ponad 3000$ (oszczędzałam), ale żeby zdobyć rangę będę musiała wydać pewnie ok. 2000$ (przykład zadania: wydaj 1000$ na loterii)... Jak dla mnie powinno być np. tak, że:
- gracz osiągnie 5 dni stażu w grze - może nabyć drugiego psa
- gracz osiągnie 10/15 dni stażu - może zacząć rozmnażać
I tak dalej... Bo pewnie zanim będę mogła dokupić drugiego psa, a co dopiero rozmnażać to będę mieć 40 dni... Tak podejrzewam. Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 7:25 am

Mnie zaś strrrasznie irytują konkursy -.-" Kto był tak mądry i wprowadził, że pies musi mieć 30% wszystkich czynników? I 20% energii? Zanim zrobię z psem te czynności, by mieć tyle, dużo energii zżera i potem muszę odczekać kolejne 1o min by sobie pospał -.-"
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 7:26 am

Aniawis, mam taki sam problem. Pies jest coraz starszy. Jeszcze trochę, a będzie za stary na mnożenie się, a ja pewnie i wtedy nie będę miała rangi :/
Już mam dość tego posranego systemu...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 7:30 am

ja nie mam problemu z tymi zawodami i procentami poszczególnych opcji, wszystko mam prawie na fulla i biorąc udział jedynie w konkursach przejmuję się jedynie głodem raz na.. kilka miesięcy... o,o nie wiem jak wy to robicie, że zżera Wam resztę tych wskaźników o,o fakt faktem że ja to nie robię za wiele z psem - tylko konkursy, czasem frisbee (dzięki któremu mam już fulla wszędzie), o higienę się zadba raz na jakiś czas, no i tyle... oO
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 7:35 am

Kikyo - dokładnie tak. Amba wprawdzie jest jeszcze młoda, ale przez to, że energia idzie tak szybko (szkolenie, wystawy) niedługo będzie za stara. Jak dla mnie to ten system nie ma sensu. Mam (rocznikowo xD) 13 lat, a tego nie rozumiem. Podejrzewam, że gdy do gry "wejdą" gracze młodsi w wieku 7-9 lat, mogą po kilku dniach przestać grać. Bo główną frajdą w doGGi miało być rozmnażanie, hodowanie, a wychodzi na to, że nie jest to frajda, a męczenie się - zanim dojdzie się do rangi itp. No cóż - pozostaje tylko pozazdrościć graczom, którzy mieli już to szczęście zostać "babcią". Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 7:40 am

Aniawis, dokładnie. A dodatkowo rodzą się coraz to lepsze psy, z którymi w ogóle nie można wygrać zawodów i zaliczyć zadania :/ I niby jakim cudem mam dojść do zadania, gdzie wreszcie będę mogla wychowywać własne szczenięta?!
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 7:58 am

Ja dorzucę jeszcze słowo - po wprowadzeniu zmiany związanej z zawodami (30% wszystkiego) doszło do tego, że moja suka Latica straciła punkt odwagi. Zwyczajnie nie wyrobiłam się w czasie z konkursami, zabrakło mi jednego przed 2,5 rokiem życia.
To bym jeszcze przebolała, bo ok, wydawało mi się, że po doświadczeniu z howrse i zaangażowaniu w doggi umiem grać, ale widocznie tym razem nie byłam dość czujna, jeśli chodzi o wysyłanie psa na zawody.

Inna rzecz (poza kryciami, przez które w pewnym momencie miałam zamiar kasować konto Wink) nie przypada mi za grosz do gustu.
Konkursy.
Pies teoretycznie stworzony do danej dyscypliny - np. owczarek niemiecki do konkursu psów użytkowych - kończy non stop zawody na szarym końcu, a wygrywa w kompletnie do siebie nie pasującym pod względem charakteru agility. W takich chwilach mam wrażenie, że charakter nie ma nic do rzeczy i że wyniki są podawane "od czapki".

Czekam, obserwuję. Gra naprawdę ma potencjał, ale po pierwszym zachwycie zaczynam dostrzegać w niej rzeczy zabierające radość z zabawy.
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 8:05 am

Ja na chwile obecna, zawieszam grę. Nie widzę sensu marnowania czasu, bo po co?
Jak Malto wyżej wspomniała, po co w ogóle jest ten charakter jak i tak to nie ma nic wspólnego z konkursami. Dodatkowo, wystawy są źle zrobione, za dużo psów w nich bierze udział, przez co taki nowy gracz nie ma w ogóle szans na zebranie tych głupich 10 głosów. ( nie podoba mi się to ciągłe żebranie innych o glosy!)
Co jakiś czas będę tutaj wchodzić i patrzeć czy coś się poprawiło. Smile
Zycze powodzenia.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 8:10 am

Cytat :
Kilka kilometrów od miasteczka doGGi widziano zmierzające w jego stronę auto z przyczepą kempingową. Wieści głoszą, że nie był to zwykły pojazd. Przyczepa posiadała kominy oraz była oklejona dziwnymi chemicznymi emblematami. Ponoć już jutro ma zatrzymać się na obrzeżach miasteczka... To przyczepa-laboratorium! Cóż za tajemnice może ona skrywać?
Pojawia się pierwszy event Smile
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 8:11 am

Malto napisał:
Cytat :
Kilka kilometrów od miasteczka doGGi widziano zmierzające w jego stronę auto z przyczepą kempingową. Wieści głoszą, że nie był to zwykły pojazd. Przyczepa posiadała kominy oraz była oklejona dziwnymi chemicznymi emblematami. Ponoć już jutro ma zatrzymać się na obrzeżach miasteczka... To przyczepa-laboratorium! Cóż za tajemnice może ona skrywać?
Pojawia się pierwszy event Smile

Pewnie to są krematoria na kulkach z Ukrainy xD
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 8:12 am

Jeśli tak dalej będzie,to doggi zamieni się w Howrse nr 2 DoGGi Game - Page 22 2153337378 Takie jest moje zdanie.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 8:21 am

Ja chyba też zawieszam grę... Po prostu nie mam ochoty na czekanie 15 dni, aż będę mogła odblokować nową rangę. Popieram Philipka - doGGi od samego początku zamienia się w drugie howrse. Jeżeli ktoś mógłby zniwelować te całe rangi - byłoby super! A nie, że... Z resztą co ja tam będę marudzić skoro i tak to nic nie da.
DoGGi Game - Page 22 2153337378
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 8:22 am

Philipek napisał:
Jeśli tak dalej będzie,to doggi zamieni się w Howrse nr 2 DoGGi Game - Page 22 2153337378 Takie jest moje zdanie.
I jeszcze pomarudzę Very Happy
Gdyby nie EveDallas, której bardzo dziękuję za pomoc, w kilku sprawach, mimo pisania na forum, za nic nie doczekałabym się odpowiedzi. Zauważyłam, że doggi ostatnio udziela się mniej - nie chodzi mi o offtopy czy pogaduchy graczy, bo to rzeczywiście powinna ignorować, by nie brać sobie na głowę głupot, ale o tematy związane z grą. Zapytałam o zadanie z organizowaniem konkursu - cisza. Ktoś inny zapytał - dopiero wtedy pojawiła się odpowiedź i dzięki temu, że się pod to "podpięłam", uzyskałam wyjaśnienie kwestii. Gdyby graczka po mnie nie dodała swojego postu, pewnie dotąd nie otrzymałabym wyjaśnienia.
Podobnie jest z uwagami i propozycjami. Tak, tak, doba ma tylko 24 godziny, każdy ma życie prywatne, ale chyba dałoby się zerknąć na forum chociaż raz dziennie, na wieczór, i z samej grzeczności ogarnąć poruszone tematy... Inaczej ma się wrażenie, że pisze się w eter.
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 9:08 am

I tak, jak już ktoś wspomniał. Chore jest to, że w jednej wystawie może brać udział nawet i 100 psów. Wtedy gracz początkujący ma bardzo małe szanse na zdobycie nawet i 5 głosów. Neutral Według mnie powinien być jakiś limit (góra 50 psów). Co Wy powiecie na stworzenie tematu "Pomysły na doGGi". Very Happy
Powrót do góry Go down
julcia0101
W skromnych progach Zagrody
julcia0101

Nick w grze : julcia0101
Liczba postów : 478

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 9:59 am

Za 4 miesiące moja Grace urodzi 2 szczeniaczki - obydwa pieski. Wolałabym pieska i suczkę albo 2 suczki. Brakuje mi w tej grze czegoś a'la Piorun Zeusa z Howrse.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=105227
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 10:26 am

Buahahaha! <cwaniaczek> Chyba... **** ***************** ******* Doggi!

Ostatnio zmieniony przez Sweet Rabbit dnia Sob Maj 19, 2012 10:42 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

Liczba postów : 218

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 10:37 am

Ogólnie o niedociągnięciach proponuje wypowiadać się na forum, w propozycjach/wrażeniach,uwagach, wnioskach. Nie każdy zauważa ten sam problem, dla jednego to przeszkadza, dla drugiego znowu nie, a sposób gry trzeba poprawić, by była przyjemność a nie irytacja Smile
Co mogę, przekazuję do doggi przez gadu, bo tak jest o wiele szybciej. O tej 2 randze spróbuję pogadać Smile Bo już X razy widziałam, że to zadanie z 2000 dgl stanowi duuuzy problem, bo trzeba się naczekać nim ono się pojawi Smile

Aktualnie były prace nad poprawą zgłoszonych błędów *np sprawdź do sztuczki z chodzeniem przy nodze* oraz kod do nowego eventu Wink
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 10:47 am

Huuuu... Jeszcze 4 zawody i będę miała spokój >,<. Psiak ma dopiero 1,5 roku, myślę że się wyrobię z konkursami i komendami...
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 10:54 am

ArinStreal napisał:
Ogólnie o niedociągnięciach proponuje wypowiadać się na forum, w propozycjach/wrażeniach,uwagach, wnioskach. Nie każdy zauważa ten sam problem, dla jednego to przeszkadza, dla drugiego znowu nie, a sposób gry trzeba poprawić, by była przyjemność a nie irytacja Smile
Co mogę, przekazuję do doggi przez gadu, bo tak jest o wiele szybciej. O tej 2 randze spróbuję pogadać Smile Bo już X razy widziałam, że to zadanie z 2000 dgl stanowi duuuzy problem, bo trzeba się naczekać nim ono się pojawi Smile

Aktualnie były prace nad poprawą zgłoszonych błędów *np sprawdź do sztuczki z chodzeniem przy nodze* oraz kod do nowego eventu Wink
Rozumiem, rozumiem, ile osób, tyle opinii Smile Piszę to wszystko na forum gry, ale ze strony doggi żadnej reakcji, więc nie wiem, czy ona w ogóle czyta te wypociny Wink

Jeszcze raz dziękuję Ci bardzo za pomoc i zaangażowanie w sprawę Smile

A propos eventu - ciekawe ;> Nic nie zdradzisz? Very Happy
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 10:56 am

Kurde, mam wysoki sen, a nie mogę trenowac psa Neutral. Ktoś powie, o co chodzi? Neutral
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 10:57 am

Może za młody? Albo... nie masz smakołyków psismak!
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 10:59 am

Ano właśnie zobaczyłam- przysmaki się skończyły Laughing
Dzięki Rabbit Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 11:13 am

Czyta, czyta Smile Nie zawsze się wypowiada, ale czyta Wink
O evencie nic nie zdradzę Smile Sama jedynie wiem, o co będzie chodziło i w jakiej mniej więcej formie, ale konkretnych grafik nie oglądałam Smile

A! Z zawodami, jak ktoś organizuje, to niech na stronie posprawdza, czy na pewno ten gorszy do dyscypliny pies wygrywa. Tj po prostu zsumujcie jego pkt z charakteru, potrzebne do konkurencji. (oczywiście, to nie odzwierciedli przelicznika gry, ale może mniej więcej pokaże, czy jest błąd Wink ) Aktualnie sprawdziłam u siebie użytkowe i rottweiler prawidłowo wygrał z mieszańcami. Reszty nie mam co, bo w jednym same bordery, a w drugim mieszańce Wink
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 11:18 am

gwiazda2002 napisał:
Hej ma ktoś już może rangę : Poczatkujący hodowca ?

Ja mam już Hodowca praktykujący Wink

katty88888 napisał:
Jejku, wy też tak długo czekaliście na zadanie z funduszami ? Bo u mnie cały czas się nie pojawia
Wcześniej są inne zadania z funduszami... "Zrób zakupy za 300dgl", "kup karmę za 100dgl"... Zobacz, czy nie masz czegoś takiego.

ArinStreal napisał:
.
LadyArvena, a jakie było to zadanie? Bo zaliczyło się w tej samej sekundzie, to może po prostu wpis się zdublował?
Dwa zadania - pokryj swoją suczkę i wykonaj udane krycie swoim psem.

Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipostSob Maj 19, 2012 11:25 am

LadyArvena, jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś, to zgłoś to przez opcję zgłoś błąd.esef mówiła, że to sprawdzi, ale żeby też tam zgłosić.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 22 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

DoGGi Game
Powrót do góry 
Strona 22 z 33Idź do strony : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33  Next
 Similar topics
-
» DoGGi game - pytanie
» Blog o Doggi Game
» Haker na Doggi Game?
» DoGGi Game - pogawędka ogólna
» howdog - forum o howrse i doggi game

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: