Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Sanatorium

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Sanatorium Empty
PisanieTemat: Sanatorium   Sanatorium I_icon_minipostNie Maj 06, 2012 1:36 pm

Był ktoś z was w sanatorium? Bo ja będę musiała za niedługo jechać i chcę się jak najwięcej dowiedzieć. Dużo jest nauki? Jak mniej więcej wygląda dzień? Po ile osób jest w pokoju? Jednym słowem - wszytko, co wiecie o pobycie w sanatorium Very Happy.
P.S. Jedzie ktoś za niedługo do sanatorium? Jak tak, to gdzie? Może się spotkamy Wink
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Sanatorium Empty
PisanieTemat: Re: Sanatorium   Sanatorium I_icon_minipostNie Maj 06, 2012 10:35 pm

Mój kolega był, ale za wiele nie mówił.
Ni pamiętam dokładnie gdzie to było, ale podobno nauki było mniej.
Nic więcej niestety nie jestem w stanie powiedzieć.
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

Sanatorium Empty
PisanieTemat: Re: Sanatorium   Sanatorium I_icon_minipostPon Maj 07, 2012 3:31 am

Ja nie byłam ale moja koleżanka nie długo jedzie.Podobno nie jest tak dużo nauki,a w pokojach nie ma tłumu.Jeszcze zależy gdzie pojedziesz Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

Sanatorium Empty
PisanieTemat: Re: Sanatorium   Sanatorium I_icon_minipostPon Maj 07, 2012 5:57 am

Ja nie miałam nigdy okazji tam jechać,ale moje koleżanki były w takim sanatorium. Podobno uczyli się, robili jakieś zadania w ćwiczeniach itp. Były też oceny. O ile się orientuję,to moja kol. mówiła,że była w 5-cio osobowym pokoju. Ale o pokój się nie martw, bo zawsze kogoś fajnego możesz poznać. Smile
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Sponsored content

Sanatorium Empty
PisanieTemat: Re: Sanatorium   Sanatorium I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Sanatorium
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: