| Egipski arab | |
|
+3Manroe Zaczarowana.x3 Majka 7 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Majka Już coś wie
Liczba postów : 279 Dołączył : 24/12/2011
| Temat: Egipski arab Pon Maj 07, 2012 7:12 am | |
| Cześć! Od jakiegoś czasu próbuję bazgrać w Gimpie. Ostatnio sporo ćwiczyłam, no ale zobaczymy czy z mojego pomysłu na egipskiego araba cokolwiek wyjdzie Wątek ten założyłam głównie po to, by otrzymać od Was rady i opinie co powinnam poprawić, a także bym miała motywację do tworzenia tego konia dalej i może kiedyś, kiedyś po stu poprawkach wysłania do CP ;D PS. Teraz się pewnie zastanawiacie czemu egipski? No więc robię go w kolorach piasku, a na boku zamierzam umieścić motyw piramid. To co o nim sądzicie? | |
|
| |
Zaczarowana.x3 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Zaczarowana.x3 Liczba postów : 751 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: Egipski arab Pon Maj 07, 2012 7:15 am | |
| Zmień : -grzywe (troche krótka) -oraz widać px jeśli robisz w gimpie poszukaj w pasku narzedzie taką łezke i przez krawędzie przeleć tą łezką | |
|
| |
Majka Już coś wie
| Temat: Re: Egipski arab Pon Maj 07, 2012 8:06 am | |
| - .Lolita. napisał:
- Zmień :
-grzywe (troche krótka) -oraz widać px jeśli robisz w gimpie poszukaj w pasku narzedzie taką łezke i przez krawędzie przeleć tą łezką Grzywę, o matko, grzywy to ja wolę nie ruszać xD Ale może poprawię, tylko, że nie kumam: mam podłużyć tą grzywę "spiętą" czy zrobić więcej wystających kosmyków? Tak robię w Gimpie, dzięki za radę, przelecę | |
|
| |
Manroe Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 586 Dołączył : 08/04/2012
| Temat: Re: Egipski arab Pon Maj 07, 2012 8:39 am | |
| Anatomia poszła w las... Pysk dziwny, a o kopycie to nawet nie wspomnę xD Popracuj nad tym | |
|
| |
Majka Już coś wie
| Temat: Re: Egipski arab Pon Maj 07, 2012 10:02 am | |
| - Catherine. =] napisał:
- Anatomia poszła w las... Pysk dziwny, a o kopycie to nawet nie wspomnę xD Popracuj nad tym
A co dokładniej jest dziwne w pysku i o którym kopycie mówisz? (ja zawsze o wszystko muszę się dopytać xD) | |
|
| |
Manroe Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 586 Dołączył : 08/04/2012
| Temat: Re: Egipski arab Pon Maj 07, 2012 10:26 am | |
| - Majka napisał:
- Catherine. =] napisał:
- Anatomia poszła w las... Pysk dziwny, a o kopycie to nawet nie wspomnę xD Popracuj nad tym ;)
A co dokładniej jest dziwne w pysku i o którym kopycie mówisz? (ja zawsze o wszystko muszę się dopytać xD) Od lewej strony licząc: drugie i trzecie kopyto. Pysk- trochę niekształtny ganasz i sark. Jeśli nie wiesz o czym mówię zajżyj tu: https://2img.net/r/ihimizer/img31/9963/unled1zjv.jpg | |
|
| |
Majka Już coś wie
| Temat: Re: Egipski arab Pon Maj 07, 2012 11:12 am | |
| - Catherine. =] napisał:
- Majka napisał:
- Catherine. =] napisał:
- Anatomia poszła w las... Pysk dziwny, a o kopycie to nawet nie wspomnę xD Popracuj nad tym
A co dokładniej jest dziwne w pysku i o którym kopycie mówisz? (ja zawsze o wszystko muszę się dopytać xD) Od lewej strony licząc: drugie i trzecie kopyto. Pysk- trochę niekształtny ganasz i sark. Jeśli nie wiesz o czym mówię zajżyj tu: https://2img.net/r/ihimizer/img31/9963/unled1zjv.jpg Dzięki Rzeczywiście te miejsca na pysku nie wyszły najlepiej, postaram się je jutro poprawić. | |
|
| |
poziomka22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : poziomka22 Liczba postów : 2369 Dołączył : 31/07/2011
| Temat: Re: Egipski arab Pon Maj 07, 2012 11:42 am | |
| Nie podoba mi się grzywa jest mało widoczna, zlewa się z resztą ciała konia... Anatomia konia nie jest zbyt dobra! Ale po za tym jest śliczne. :* | |
|
| |
Majka Już coś wie
| Temat: Re: Egipski arab Wto Maj 08, 2012 11:57 am | |
| - poziomka22 napisał:
- Nie podoba mi się grzywa jest mało widoczna, zlewa się z resztą ciała konia...
Anatomia konia nie jest zbyt dobra! Ale po za tym jest śliczne. :* Hehe, dzięki. A co dokładnie z anatomią jeszcze poprawić? Trochę ruszony: | |
|
| |
Majka Już coś wie
| Temat: Re: Egipski arab Nie Maj 13, 2012 9:18 am | |
| Tak wiem, długo się z tym ociągałam, no ale wreszcie skończyłam. Co o nim sądzicie? Co jeszcze poprawić? (nie patrzcie na ogon, okropnie wyszedł) | |
|
| |
anna i wiki W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : anna i wiki Liczba postów : 447 Dołączył : 16/03/2012
| Temat: Re: Egipski arab Nie Maj 13, 2012 11:17 am | |
| Z przodu drugie kopytko trzeba poprawić bo wyszło jak kwadrat | |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Egipski arab Nie Maj 13, 2012 11:29 am | |
| Pysk troszeczkę i to wgłębienie w szyi | |