Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Egipski arab

Go down 
+3
Manroe
Zaczarowana.x3
Majka
7 posters
AutorWiadomość
Majka
Już coś wie
Majka

Liczba postów : 279

Egipski arab Empty
PisanieTemat: Egipski arab   Egipski arab I_icon_minipostPon Maj 07, 2012 7:12 am

Cześć!
Od jakiegoś czasu próbuję bazgrać w Gimpie. Ostatnio sporo ćwiczyłam, no ale zobaczymy czy z mojego pomysłu na egipskiego araba cokolwiek wyjdzie Razz
Wątek ten założyłam głównie po to, by otrzymać od Was rady i opinie co powinnam poprawić, a także bym miała motywację do tworzenia tego konia dalej i może kiedyś, kiedyś po stu poprawkach wysłania do CP ;D
Egipski arab 76313213
PS. Teraz się pewnie zastanawiacie czemu egipski? No więc robię go w kolorach piasku, a na boku zamierzam umieścić motyw piramid.

To co o nim sądzicie?
Powrót do góry Go down
Zaczarowana.x3
Przyjaciel Zagrody
Zaczarowana.x3

Nick w grze : Zaczarowana.x3
Liczba postów : 751

Egipski arab Empty
PisanieTemat: Re: Egipski arab   Egipski arab I_icon_minipostPon Maj 07, 2012 7:15 am

Zmień :
-grzywe (troche krótka)
-oraz widać px jeśli robisz w gimpie poszukaj w pasku narzedzie taką łezke i przez krawędzie przeleć tą łezką
Powrót do góry Go down
Majka
Już coś wie
Majka

Egipski arab Empty
PisanieTemat: Re: Egipski arab   Egipski arab I_icon_minipostPon Maj 07, 2012 8:06 am

.Lolita. napisał:
Zmień :
-grzywe (troche krótka)
-oraz widać px jeśli robisz w gimpie poszukaj w pasku narzedzie taką łezke i przez krawędzie przeleć tą łezką

Grzywę, o matko, grzywy to ja wolę nie ruszać xD Ale może poprawię, tylko, że nie kumam: mam podłużyć tą grzywę "spiętą" czy zrobić więcej wystających kosmyków?

Tak robię w Gimpie, dzięki za radę, przelecę Egipski arab 948077208
Powrót do góry Go down
Manroe
Przyjaciel Zagrody
Manroe

Liczba postów : 586

Egipski arab Empty
PisanieTemat: Re: Egipski arab   Egipski arab I_icon_minipostPon Maj 07, 2012 8:39 am

Anatomia poszła w las... Pysk dziwny, a o kopycie to nawet nie wspomnę xD Popracuj nad tym Wink
Powrót do góry Go down
Majka
Już coś wie
Majka

Egipski arab Empty
PisanieTemat: Re: Egipski arab   Egipski arab I_icon_minipostPon Maj 07, 2012 10:02 am

Catherine. =] napisał:
Anatomia poszła w las... Pysk dziwny, a o kopycie to nawet nie wspomnę xD Popracuj nad tym Wink

A co dokładniej jest dziwne w pysku i o którym kopycie mówisz? (ja zawsze o wszystko muszę się dopytać xD)
Powrót do góry Go down
Manroe
Przyjaciel Zagrody
Manroe

Liczba postów : 586

Egipski arab Empty
PisanieTemat: Re: Egipski arab   Egipski arab I_icon_minipostPon Maj 07, 2012 10:26 am

Majka napisał:
Catherine. =] napisał:
Anatomia poszła w las... Pysk dziwny, a o kopycie to nawet nie wspomnę xD Popracuj nad tym ;)

A co dokładniej jest dziwne w pysku i o którym kopycie mówisz? (ja zawsze o wszystko muszę się dopytać xD)
Od lewej strony licząc: drugie i trzecie kopyto. Pysk- trochę niekształtny ganasz i sark. Jeśli nie wiesz o czym mówię zajżyj tu:
https://2img.net/r/ihimizer/img31/9963/unled1zjv.jpg
Powrót do góry Go down
Majka
Już coś wie
Majka

Egipski arab Empty
PisanieTemat: Re: Egipski arab   Egipski arab I_icon_minipostPon Maj 07, 2012 11:12 am

Catherine. =] napisał:
Majka napisał:
Catherine. =] napisał:

Od lewej strony licząc: drugie i trzecie kopyto. Pysk- trochę niekształtny ganasz i sark. Jeśli nie wiesz o czym mówię zajżyj tu:
https://2img.net/r/ihimizer/img31/9963/unled1zjv.jpg

Dzięki Egipski arab 948077208
Rzeczywiście te miejsca na pysku nie wyszły najlepiej, postaram się je jutro poprawić.
Powrót do góry Go down
poziomka22
Przyjaciel Zagrody
poziomka22

Nick w grze : poziomka22
Liczba postów : 2369

Egipski arab Empty
PisanieTemat: Re: Egipski arab   Egipski arab I_icon_minipostPon Maj 07, 2012 11:42 am

Nie podoba mi się grzywa jest mało widoczna, zlewa się z resztą ciała konia...
Anatomia konia nie jest zbyt dobra!
Ale po za tym jest śliczne. :*
Powrót do góry Go down
Majka
Już coś wie
Majka

Egipski arab Empty
PisanieTemat: Re: Egipski arab   Egipski arab I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 11:57 am

poziomka22 napisał:
Nie podoba mi się grzywa jest mało widoczna, zlewa się z resztą ciała konia...
Anatomia konia nie jest zbyt dobra!
Ale po za tym jest śliczne. :*

Hehe, dzięki. A co dokładnie z anatomią jeszcze poprawić?

Trochę ruszony:
Egipski arab Egipski
Powrót do góry Go down
Majka
Już coś wie
Majka

Egipski arab Empty
PisanieTemat: Re: Egipski arab   Egipski arab I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 9:18 am

Tak wiem, długo się z tym ociągałam, no ale wreszcie skończyłam. Co o nim sądzicie? Co jeszcze poprawić? (nie patrzcie na ogon, okropnie wyszedł)

Egipski arab Ogon2
Powrót do góry Go down
anna i wiki
W skromnych progach Zagrody
anna i wiki

Nick w grze : anna i wiki
Liczba postów : 447

Egipski arab Empty
PisanieTemat: Re: Egipski arab   Egipski arab I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 11:17 am

Z przodu drugie kopytko trzeba poprawić bo wyszło jak kwadrat Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1067839
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

Egipski arab Empty
PisanieTemat: Re: Egipski arab   Egipski arab I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 11:29 am

Pysk troszeczkę i to wgłębienie w szyi
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
кoкo
Już coś wie

Liczba postów : 299

Egipski arab Empty
PisanieTemat: Re: Egipski arab   Egipski arab I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 12:02 am

Troszkę główka jest niekształtna. Fajny pomysł z tymi piramidami.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Egipski arab Empty
PisanieTemat: Re: Egipski arab   Egipski arab I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Egipski arab
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: