Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki]

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki] Empty
PisanieTemat: Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki]   Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki] I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 7:17 am

Witam. Chciałabym się spytać, czy mógłby jutro ktoś w godzinach 0:00 - 12:00 być na kompie, na moim koncie [współ] i odebrać KM z malowanek? Mam namalowane, jednakże dziś zgarnęłam inny prezencik. A gdy wrócę ze szkoły, będzie już za późno. Szczegóły - PW.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki]   Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki] I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 7:42 am

Ja mogłabym, jestem w tych godzinach. Smile
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

PisanieTemat: Re: Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki]   Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki] I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 11:22 am

Na prawdę? Dzięki. Zaraz Ci wpół włączę. Chodzi mi jedynie o kliknięcie "Odbierz prezent" przy KM.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki]   Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki] I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 1:39 pm

Liluse, mi też byś mogła? Wystarczy kliknąć na białą obok zestwu Nyks Smile
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

PisanieTemat: Re: Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki]   Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki] I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 1:46 pm

Liluse, masz współ. Nie zapomnij!
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki]   Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki] I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 1:58 pm

A mógłby mi ktoś, tylko Zwój?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki]   Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki] I_icon_minipostWto Maj 08, 2012 10:36 pm

Odebrałam Zetce, i Rabbitkowi. Kicciu, niestety wieczorem mnie nie było, żeby odebrać zaproszenie Sad.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki]   Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki] I_icon_minipostSro Maj 09, 2012 4:23 am

liluse napisał:
Odebrałam Zetce, i Rabbitkowi. Kicciu, niestety wieczorem mnie nie było, żeby odebrać zaproszenie Sad.

Nic nie szkodzi Wink. Jakoś mi się udało Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki]   Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki] I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki]
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Malowanki
» Potrzebujesz Punktów Dorastania? Pomogę w postaci prezentu :)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: