Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki] | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki] Wto Maj 08, 2012 7:17 am | |
| Witam. Chciałabym się spytać, czy mógłby jutro ktoś w godzinach 0:00 - 12:00 być na kompie, na moim koncie [współ] i odebrać KM z malowanek? Mam namalowane, jednakże dziś zgarnęłam inny prezencik. A gdy wrócę ze szkoły, będzie już za późno. Szczegóły - PW. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki] Wto Maj 08, 2012 7:42 am | |
| Ja mogłabym, jestem w tych godzinach. |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki] Wto Maj 08, 2012 11:22 am | |
| Na prawdę? Dzięki. Zaraz Ci wpół włączę. Chodzi mi jedynie o kliknięcie "Odbierz prezent" przy KM. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki] Wto Maj 08, 2012 1:39 pm | |
| Liluse, mi też byś mogła? Wystarczy kliknąć na białą obok zestwu Nyks |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki] Wto Maj 08, 2012 1:46 pm | |
| Liluse, masz współ. Nie zapomnij! | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki] Wto Maj 08, 2012 1:58 pm | |
| A mógłby mi ktoś, tylko Zwój? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki] Wto Maj 08, 2012 10:36 pm | |
| Odebrałam Zetce, i Rabbitkowi. Kicciu, niestety wieczorem mnie nie było, żeby odebrać zaproszenie . |
| | | Go?? Gość
| | | | Sponsored content
| Temat: Re: Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki] | |
| |
| | | | Odebranie jutrzejszego prezentu [malowanki] | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |