Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - wchodzą nowe maści (wersja polska) | |
|
+8Krysia1 CzekoBoom madzia19964 Simma Szarusia16 Hella Nevarra LadyArvena 12 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: Re Pią Maj 20, 2011 12:31 pm | |
| Ja się zakochalam w tej maści http://static.howrse.pl.s3.amazonaws.com/Creation/1009836-normal.jpg bóg zapłać dla annimortal |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: GRA - wchodzą nowe maści (wersja polska) Pią Maj 20, 2011 1:39 pm | |
| No, to moje maści weszły obie. Nie są omgfhakashfuspiękne, ale to moje pierwsze konie w digitalu od dłuższego czasu ^^; Pełno plagiatów jest... | |
| | | snow_shoe Nowy
Liczba postów : 1 Dołączył : 26/05/2011
| Temat: Re: GRA - wchodzą nowe maści (wersja polska) Czw Maj 26, 2011 11:33 am | |
| moja maści przedstawiają się tak: z tym, że byłam święcie przekonana że ten drugi koń z wygiętą szyją się nie zakwalifikuje, bo padły mi całkiem proporcje ale już nie chciało mi się rysować następnego i wrzuciłam takiego dziwnego. na początku miał być fryzem ale jednak nie poradziłam sobie na tyle, by do fryza był podobny | |
| | | Go?? Gość
| | | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - wchodzą nowe maści (wersja polska) | |
| |
| | | | GRA - wchodzą nowe maści (wersja polska) | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|