Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Szukam potteromaniaków, które pomogą mi z blogiem | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Alexinda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Alexinda Liczba postów : 346 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Szukam potteromaniaków, które pomogą mi z blogiem Pon Maj 14, 2012 12:08 pm | |
| Będzie to blog z różnymi testami itd. (nie kolejny z masa nieprawidłowych faktów) pisanymi raczej dla śmiechu. Na przykład: Czy kochasz cytrynowe dropsy (bądź miętówki, jeszcze się zastanowię) bardziej niż Dumbleadore?; Co zrobisz, aby upodobnić się do Snape'a? itp. Odpowiedzi (rezultaty) byłyby dziwne, pokręcone, a na pytania odpowiadano by tylko "Tak" lub "Nie". Byłoby to tak: Pytanie #1 Tak Nie Klikasz "Tak": Masz 1 punkt. Pytanie #2 Tak Nie Klikasz "Nie": Masz 1 punkt. Pytanie #3 Tak Nie itd. __ Trzeba się odznaczać dużą wiedzą o Potterze i pomysłowością. Proszę pisać tutaj | |
| | | Alexinda W skromnych progach Zagrody
| Temat: Re: Szukam potteromaniaków, które pomogą mi z blogiem Pon Maj 14, 2012 12:15 pm | |
| No i się pomyliłam w tytule =.= | |
| | | julcia0101 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : julcia0101 Liczba postów : 478 Dołączył : 23/10/2011
| Temat: Re: Szukam potteromaniaków, które pomogą mi z blogiem Pon Maj 14, 2012 12:29 pm | |
| Chętnie spróbuję Podałabyś przykładowe pytanie i odpowiedź do takiego testu? | |
| Temat: Re: Szukam potteromaniaków, które pomogą mi z blogiem Pon Maj 14, 2012 12:54 pm | |
| Przykładowe tematy są. To jest jeszcze głównie pomysł w moim cnym łebku, więc wiesz... Nie chcę, żeby wszystko opierało się na jednym schemacie, raczej, żeby każde pytanie było inne. Można podawać własne przykłady i na och podstawie będę dobierać . Jak ktoś nie chce publikować to moje gg: 39061579 Jak jestem niedos. też możecie pisać Czasem tak się od kretynów oddzielam >D Acha, no i pytań jest ilość dowolna., rezultatów i pkt, do otrzymania też. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Szukam potteromaniaków, które pomogą mi z blogiem Pon Maj 14, 2012 12:58 pm | |
| Ja jestem potteromaniakiem, tylko nie wiem o co Ci chodzi, w tym co napisałaś.. |
| Temat: Re: Szukam potteromaniaków, które pomogą mi z blogiem Pon Maj 14, 2012 1:19 pm | |
| Chaos ogólny towarzyszy mi od zawsze >D Czego konkretnie nie rozumiesz - postaram się wytłumaczyć lepiej? | |
| | | julcia0101 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : julcia0101 Liczba postów : 478 Dołączył : 23/10/2011
| Temat: Re: Szukam potteromaniaków, które pomogą mi z blogiem Pon Maj 14, 2012 2:07 pm | |
| | |
| Temat: Re: Szukam potteromaniaków, które pomogą mi z blogiem Pon Maj 14, 2012 2:11 pm | |
| Nie, jeszcze pracuję nad... nad wszystkim >D | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Szukam potteromaniaków, które pomogą mi z blogiem | |
| |
| | | | Szukam potteromaniaków, które pomogą mi z blogiem | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|