Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Żyzność łąk?

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Hella
Już coś wie
Hella

Liczba postów : 214

Żyzność łąk? Empty
PisanieTemat: Żyzność łąk?   Żyzność łąk? I_icon_minipostSob Maj 21, 2011 7:03 am

Mam problem z utrzymaniem żyzności łąk w moim OJ na 100%. Łąk mam dużo wszystkie dobrej jakości tylko pojawił się inny problem. Mianowicie jak patrzę wieczorem to mam 100% żyzności. Jednak po aktualizacji poziom żyzności spada do 99%. Zmieniam następnego dnia wszystkie łąki ale co z tego jak poprawi to dopiero po kolejnej aktualizacji. Co zrobić żeby utrzymać setkę?
Powrót do góry Go down
madzia19964
Raczkujący
madzia19964

Liczba postów : 53

Żyzność łąk? Empty
PisanieTemat: Re: Żyzność łąk?   Żyzność łąk? I_icon_minipostSob Maj 21, 2011 2:37 pm

nie da się cały czas utrzymać na łąkach setkę żyzności codziennie spada o przynajmniej 1% żyzności więc musisz mieć przynajmniej 2 "zestawy" łąk i cierpliwie wymieniać je codziennie
Powrót do góry Go down
Hella
Już coś wie
Hella

Żyzność łąk? Empty
PisanieTemat: Re: Żyzność łąk?   Żyzność łąk? I_icon_minipostNie Maj 22, 2011 2:59 am

Wymieniam codziennie ale i tak mam 99% co jakiś czas.
Powrót do góry Go down
mevosa
Raczkujący
mevosa

Liczba postów : 69

Żyzność łąk? Empty
PisanieTemat: Re: Żyzność łąk?   Żyzność łąk? I_icon_minipostNie Maj 22, 2011 3:12 am

mam ten sam problem. Ostatnio zmieniam łąki wieczorem ale i tak nie pomaga, bo rano jest 99% i żeby nie wiem co robiła na stronie ośrodka nie będzie setki. Chyba że to inna pora roku niż lato
Powrót do góry Go down
Hella
Już coś wie
Hella

Żyzność łąk? Empty
PisanieTemat: Re: Żyzność łąk?   Żyzność łąk? I_icon_minipostNie Maj 22, 2011 6:26 am

Ostatnio wpadłam na pomysł żeby może zamieniać łąki nawet jak już ma się setkę. Zamieniamy setkę na inną setkę. Jak się ma odpowiednią liczbę łąk to powinno się udać.
Powrót do góry Go down
mevosa
Raczkujący
mevosa

Żyzność łąk? Empty
PisanieTemat: Re: Żyzność łąk?   Żyzność łąk? I_icon_minipostNie Maj 22, 2011 8:04 am

ale jedna część musi sią czymś różnić od siebie bo tak to nie będzie wiadomo które teraz były dane a które wcześniej. Może poprzez stracha na wróble? ale to znów wydatki:/
Powrót do góry Go down
Hella
Już coś wie
Hella

Żyzność łąk? Empty
PisanieTemat: Re: Żyzność łąk?   Żyzność łąk? I_icon_minipostNie Maj 22, 2011 9:31 am

Mogą się też różnić wielkościami.
Powrót do góry Go down
mevosa
Raczkujący
mevosa

Żyzność łąk? Empty
PisanieTemat: Re: Żyzność łąk?   Żyzność łąk? I_icon_minipostNie Maj 22, 2011 12:50 pm

prawda Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Żyzność łąk? Empty
PisanieTemat: Re: Żyzność łąk?   Żyzność łąk? I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Żyzność łąk?
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: