Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]

Go down 
+48
carrie17
anteek
anna i wiki
Anella313
lala299
19AnEcZkA89
Aglyss
amorkowa
katty88888
Athi
Kinia_Ka
Nathaly
koziorożec
Ayashi
Layzy
Kotersiow
arlyn
Temperance
Sabula
MrsKopytko
Kyou
Evangeline
Presence
zuzu_zozol
karina127
Oresama
ilofhorses
asia98999
Mikim7
Philipek
Weel
Aki
ana0000000000
kaprysab
Sathilia
wilczyca1000
hanka1998
Szron
avrilka
Calma
xTikTakx
Nevarra
Uśmieszek
EREIS
Kikyo22
EveDallas
Malto
Clue
52 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next
AutorWiadomość
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Empty
PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 1:05 am

Nosz wrrrrrr GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 3908960024
Diamentowa do knabka.
Czy ja niewyraźnie mówię?! CHCĘ MARSA!!!
Teraz to ni skrzyni (brak srebrnej do KF), ani boszczydła

EDIT
Jutro dorobię się boszczydła. No wreszcie. Już ostatniego konia uśmierciłam, kupiłam paczuszkę i jest diamentowa. z SLH, czyli do wymiany. A wymienić mogę juz tylko na Marsa.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 7:37 am

Mamy nowego członka zespołu czy nie ? ;>
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 8:13 am

Ja już tracę nadzieje ..
Kupony wczoraj wydałam, wszystko wydane i zabite..eh.
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 8:40 am

Zostały mi:

GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-gift-gros-lot GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-gift-vieillissement-10 GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-gift-diamant-1 GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-foret-gland
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

Nick w grze : Clue
Liczba postów : 497

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 8:47 am

Dobrze, miejmy nadzieję, że karty jeszcze raz wejdą na CR, wtedy zakończę kolekcje i będzie Skrzynka <3
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 9:35 am

Ja właśnie nie wiem czy kończyć ją czy nie scratch
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 10:34 am

GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-montagne-edelweiss

Wcale nie jestem zła]:->
Przynajmniej żywioł mam..
5 kart mi brakuje..2 złote(mam możliwość wymiany tylko diamentów brak..:c) no i 3 diamentowe..z tymi to masakra.
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 11:03 am

ApplePie - oddam Ci 4 złote "ŁĄKI" Very Happy w zamian za diamentową Very Happy (jakby się dało ...)
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 11:09 am

Łączek Ci u mnie pod dostatkiem, diamentów w polu szukać!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 11:43 am

mam 73 powtórki - świetnie. ;D a do kompletu wszystkich kat brakuje mi "tylko"
3 diamentowych... z czego do uzupełnienia kolekcji tylko jednej...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 11:46 am

vernille napisał:
mam 73 powtórki - świetnie. ;D a do kompletu wszystkich kat brakuje mi "tylko"
3 diamentowych... z czego do uzupełnienia kolekcji tylko jednej
Teraz to już z górki (na pazurki xD):p

Ostatnio zmieniony przez Kamil2010 dnia Pon Maj 28, 2012 11:54 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 11:51 am

U mnie 84 powtórki. W tym jedna diamentowa do wymiany na boszczydło.
Swoją droga mogli by zapłacić za te powtórzone, tak jak na eliksirach (no chociaż op 100eq Wink)
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 12:27 am

No, wreszcie. Ile można na to boszczydło czekać?
Jeszcze tylko ostatnia srebrna do KF i skrzynia z dzikusem też wpadnie
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 12:41 am

Mi brakują jeszcze 3 karty - a mianowicie, diamentową do 5-tego żywiołu,Zestawu Posejdona i srebrną do Kamienia Filozoficznego. A tak to wszystko mam uzupełnione, pomijając Piętę Achillesa z kolekcji "karty do zbierania"
Mam cichą nadzieję,że tego dzikusa zdobędę gdyż bardzo mi na nim zależy - nie mogę się oprzeć jego wyglądowi. I love you
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 5:55 am

Diamentowe i te dwie złote..nadal..eh.
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 6:31 am

Wczoraj skompletowane OM, a dzisiaj KF Cool
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

Nick w grze : Clue
Liczba postów : 497

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 6:46 am

Ja nadal czekam na to srebro, co mi go brakuje i mam cichą nadzieję, że jednak wprowadzą ponownie karty na CR
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 7:37 am

Będę się bardzo śmiała jak do końca promocji nie wpadnie mi karta do ukończenia OM ;x
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 8:34 am

Taś ,taś chodźcie kart do mnie : GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-desert-oasis, GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-savane-baobab, GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-montagne-ours,GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-savane-zebre, GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-montagne-edelweiss, GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-randonnee-jumelles
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 8:48 am

GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-montagne-edelweiss GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-savane-zebre GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-randonnee-jumellesGRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-jungle-toucan

Już nie wspominam o Marsie i lasce..
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 9:27 am

Mi brakuje:
GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-randonnee-jumelles ( kolekcja biwakowa )
GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-montagne-edelweiss ( kolekcja górska )
GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-desert-oasis ( kolekcja pustynna )
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 9:31 am

A mi:

GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-foret-gland

no i ...

GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-gift-gros-lot

Powrót do góry Go down
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

Nick w grze : Sathilia
Liczba postów : 352

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 10:05 am

Kupiłam na bezpośrednich diamentową za bagatela 480 tys eq i... lornetka ;/

Tak po za tym, to z kolekcji brakuje mi:
GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-desert-coyote - pustynna
GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-foret-chene - leśna
GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-prairie-lapin - łąka
GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-savane-baobab - sawanna
GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-montagne-oursGRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-montagne-edelweiss - górska
GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Travel-randonnee-carte - biwakowa

Z przedmiotów obu diamentowych, czyli Marsa i SLH, złotej z ZB i 4 srebrnych.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=131262
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 11:10 am

Nienawidzę mieć świadomości, że jestem jednocześnie tak blisko Camargue, a tak daleko. Chamstwo. Trzy diamentowe, 3 srebrne i złota.
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 11:22 am

Mi tez brakuje mało do skrzyni, ale coś czuje ze nie uda mi się :/
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 11:31 am

Mi brakuje tylko tego szakala do KF i skrzyni. Oby się udało, bo jak nie to będzie jak lizanie cukierka przez papierka :/
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostSro Maj 30, 2012 1:55 am

No, Miśka postarzyłam by diamentami sypnął, jedną srebrną wymieniłam na nową i... zdobyłam brakującego do KF szakalka.
Co więcej - mam komplecik i skrzynię Very Happy
GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Beztytuupxb
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostSro Maj 30, 2012 2:21 am

Nevarra napisał:
No, Miśka postarzyłam by diamentami sypnął, jedną srebrną wymieniłam na nową i... zdobyłam brakującego do KF szakalka.
Co więcej - mam komplecik i skrzynię Very Happy
GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 Beztytuupxb
gratuluję fajne rzeczy z CR w SS Razz
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostSro Maj 30, 2012 2:22 am

Mam pytanie z cyklu "o so chozi...?"...
Na forum zajrzałam, przyznaję, po łebkach, bo od przebywania tam dostaję białej gorączki, więc może dlatego nie znalazłam odpowiedzi... wolę zapytać tutaj.
A mianowicie: dlaczego mogę wymieniać tylko część posiadanych kart? Do tej pory nie zauważyłam takiego "ograniczenia".
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipostSro Maj 30, 2012 2:24 am

1000 kuponów byłby ciekawszy Razz

Malto - jakiś przykład? Z tego co zauważyłam to trzeba mieć każdą choć raz aktywowaną, dopiero powtórki można wymienić. Ale jeśli już to zrobiłaś to pomysłów już nie mam.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 9 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]
Powrót do góry 
Strona 9 z 14Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next
 Similar topics
-
» Karty na Czarnym Rynku! (server PL)
» Karty Sztuk Pięknych na czarnym Rynku!
» Karty podróży! - 09 maj 2012 [INT]
» Skrzynia na Czarnym Rynku!
» Wyzwanie Tytanów na Czarnym Rynku! [PL]

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: