Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Twój Najlepszy i Najgorszy dzień w życiu | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Twój Najlepszy i Najgorszy dzień w życiu Sob Maj 19, 2012 5:19 am | |
| Jaki był wasz najgorszy dzień w życiu ? Tylko jeden..taki mega najgorszy A jaki był wasz najlepszy ? Mój Najgorszy: Chodziłam w 2 gim na Basen, skakaliśmy do wody No to ja hop i stanik mi się odwiązał i wypłynął o.O Ja wynurzam się z wody, a wszyscy się gapią. Dopiero po chwili zobaczyłam że nie mam na sobie stanika. To zdecydowanie był najgorszy dzień w moim życiu. Potem dostawałam Zboczone SMS'y Ale im przeszło, a na basen już nie chodziłam. I najpiękniejszy dzień: To chyba moje 16 urodziny, jak Laptopa dostałam. Skakałam chyba przez 3 godziny z radości Piszcze wasze |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Twój Najlepszy i Najgorszy dzień w życiu Sob Maj 19, 2012 7:02 am | |
| Ło rany,współczuję. Najgorszy : nie przypominam sobie takiego... Najlepszy : wygranie zawodów, nauczenie się jazdy konnej, pierwszy galop... dużo tego. większość jest związana z końmi. A no i jeszcze - szóstka ze sprawdzianu z matmy. Dla mnie to wielki sukces,gdyż nie jestem dobra z tego przedmiotu. | |
| | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Twój Najlepszy i Najgorszy dzień w życiu Sob Maj 19, 2012 7:34 am | |
| UUU. Cóż, każdemu mogło się to zdarzyć. | |
| | | kala23010 Nowy
Liczba postów : 15 Dołączył : 06/05/2012
| Temat: Re: Twój Najlepszy i Najgorszy dzień w życiu Pon Maj 21, 2012 10:37 am | |
| Współczuję Ja miałam kilka najgorszych i najlepszych dni. Najgorsze wiązały się ze śmiercią mojej babci i moich kotów, psa, kanarków. Troszkę już tego było i każdy taki dzień przelewał się łzami ;( Najlepsze dni wiązały się z kupnem moich kanarków, dostaniem kotów i przygarnięciem mojego psiaka | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Twój Najlepszy i Najgorszy dzień w życiu Pon Maj 21, 2012 11:00 am | |
| Najgorszy : Byłam w przedszkolu . Mieliśmy występ przed całą szkołą. ( Jest nas dużo ). Wyszłam na środek sali gimnastycznej i mówię wiersz Kwiatki bartki i stokrotki... I co dalej ? Właśnie to jest najgorszy moment. Odbiło mi się i cała szkoła w śmiech a ja się rozbeczałam.
Najlepszy : Moja komunia ( Dostałam dużo suuuuperowych rzeczy ). I jeszcze dzień w którym pierwszy raz zjadłam lody o smaku melona. Mmmmmmm niebo w gębie. | |
| | | koniara25000 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : koniara25000 Liczba postów : 589 Dołączył : 08/01/2012
| Temat: Re: Twój Najlepszy i Najgorszy dzień w życiu Pon Maj 21, 2012 1:52 pm | |
| Ja swojego najgorszego dnia nie mam, ponieważ w szkole mam takich chamów że każdy dzień tam spędzony to koszmar. A najlepszy to było pare lat temu, jak pojechałam do paryża, a naleprzą atrakcją był Disneyland! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Twój Najlepszy i Najgorszy dzień w życiu | |
| |
| | | | Twój Najlepszy i Najgorszy dzień w życiu | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|