Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
łodzia
Raczkujący
łodzia

Liczba postów : 57

Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli Empty
PisanieTemat: Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli   Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli I_icon_minipostWto Maj 22, 2012 9:43 am

Hej wszystkim Very Happy , mam taki troszeczkę dziwny problem. Korzystam z Mozilli Firefox. Gdy się loguję na obojętnie jakiej stronie, czy to howrse, czy nasza-klasa, czy facebook to zawsze wyskakuje opcja zapamiętywania hasła. No zapisałam sobie to hasło, ale doszłam do wniosku, że przecież teraz każda osoba korzystająca z mojego komputera może mi się po prostu na coś włamać. Shocked W internecie nie znalazłam odpowiedzi, więc proszę o pomoc Was Laughing
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli   Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli I_icon_minipostWto Maj 22, 2012 9:48 am

A spróbuj wyczyścić historię przeglądarki? Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
łodzia
Raczkujący
łodzia

PisanieTemat: Re: Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli   Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli I_icon_minipostWto Maj 22, 2012 9:52 am

To zrobiłam w pierwszej kolejności Very Happy
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli   Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli I_icon_minipostWto Maj 22, 2012 9:57 am

I nie działa? Neutral
Hmm...moim zdaniem od instalować przeglądareczkę i znów zainstalować Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
łodzia
Raczkujący
łodzia

PisanieTemat: Re: Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli   Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli I_icon_minipostWto Maj 22, 2012 10:17 am

Też o tym myślałam, ale za dużo ważnych zakładek bym straciła. ;D A za dużo ich, żeby teraz każdej adres zapisywać itp..
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli   Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli I_icon_minipostWto Maj 22, 2012 10:21 am

Firefox -> Opcje -> Opcje -> Bezpieczeństwo
Po prawej masz Wyjątki, wystarczy wykasować te, do których zapamiętane hasło ma zostać usunięte
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
łodzia
Raczkujący
łodzia

PisanieTemat: Re: Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli   Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli I_icon_minipostWto Maj 22, 2012 10:37 am

Nevarro, w tych wyjątkach nie ma Howrse...

Poza tym, no niech już w sumie będzie to moje zapisane hasło, ale jak byłam sitterką, to też sobie zapisywałam hasła i się teraz ich tak namnożyło i właściwie bałagan mam Very Happy

Da się może usunąć niektóre zapisane hasła?

Albo usunąć wszystkie zapamiętane hasła i zapisać jeszcze raz tylko dwa (jedno moje i jedno siostry). Smile Smile
Powrót do góry Go down
Aangelika101
Już coś wie
Aangelika101

Nick w grze : Aangelika101
Liczba postów : 242

PisanieTemat: Re: Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli   Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli I_icon_minipostWto Maj 22, 2012 11:04 am

zrób tak: wpisz w login normalny login, ten poprawny. w ,,hasło'' wpisz jakieś literki i cyferki itd. to i zapamiętaj hasło. teraz jesli ktoś chciałby sie zalogować na twoje kon to będzie wyskakiwało ,,złe hasło'' Wink oczywiście te hasło napisz w miejscu gdzie się logujesz, nie w zmianie hasła! Wink
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli   Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli I_icon_minipostWto Maj 22, 2012 11:18 am

A wróć. Faktycznie źle napisałam. Pod Wyjątkami masz "Zapamiętane hasła..."
29*C w cieniu i już nie myślę
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli   Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Opcja zapamiętywania haseł w Mozilli
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: