Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

łiiihiii ! :D 3

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
najreproduktor
Jedną nogą w ZM

Liczba postów : 518

łiiihiii ! :D  3 Empty
PisanieTemat: łiiihiii ! :D 3   łiiihiii ! :D  3 I_icon_minipostSro Maj 23, 2012 7:56 am

łiiihiii ! :D  3 24v4ffd

Dziś narysowałam główkę. Smile Śpieszę się i dosyć nieproporcjonalne oczko. :3 Rysowany za pomocą myszki i gimpa.

Jest to mój 3 liner.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: łiiihiii ! :D 3   łiiihiii ! :D  3 I_icon_minipostSro Maj 23, 2012 7:57 am

po co rysujesz, skoro nie masz czasu? ("śpieszę się")
Powrót do góry Go down
najreproduktor
Jedną nogą w ZM

PisanieTemat: Re: łiiihiii ! :D 3   łiiihiii ! :D  3 I_icon_minipostSro Maj 23, 2012 8:00 am

vernille - bo jak zaczynałam to nie wiedziałam, że będę wyjeżdżać. Okazało się, że szybko mi poszła nauka i jadę. xD Ja muszę kończyć.

Jak masz jakieś uwagi to proszę napisz bo się uczę.

Ps.

korzstam z twoich poradników. Very Happy
Powrót do góry Go down
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nick w grze : Arbuzek_10
Liczba postów : 1241

PisanieTemat: Re: łiiihiii ! :D 3   łiiihiii ! :D  3 I_icon_minipostSro Maj 23, 2012 1:09 pm

Wydaje mi się, czy widziałam już podobne zdjęcie???
A poza tym - gdzie grzywa??
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=487074
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: łiiihiii ! :D 3   łiiihiii ! :D  3 I_icon_minipostSro Maj 23, 2012 1:27 pm

Arbuzek na linerach do własnego użytku nie zaznacza się grzyw, ot, jeśli dajesz komuś do pokazania i uznajesz, że ludzie mogą z tego korzystać, no to wiadomo, że im łysego konia nie dasz. Poza tym, to raczej kwestia upodobania, więc nie ma się czego czepiać...

A co do "zdjęcia" - nie uważasz, że poza konia jest tak oklepana, że takich zdjęć są miliony..? :d
Powrót do góry Go down
Andelka
Nowy
Andelka

Liczba postów : 34

PisanieTemat: Re: łiiihiii ! :D 3   łiiihiii ! :D  3 I_icon_minipostSro Maj 30, 2012 2:36 pm

Na lineart pt" śpiesze się" Nie jestem chętna, nie rysuje się na "śpiesze się"
Powrót do góry Go down
we-runcia
Raczkujący
we-runcia

Nick w grze : we-runcia
Liczba postów : 58

PisanieTemat: Re: łiiihiii ! :D 3   łiiihiii ! :D  3 I_icon_minipostPią Cze 22, 2012 11:35 am

Myślę że jest nawet bardziej niż troszkę mało nieproporcjonalny , w poprzednich wątkach widziałam twoje opinie o pracach innych graczy i uważam że masz ... jakby to ująć , za duże mniemanie o sobie bo wcale nie robisz lepszych prac !
Powrót do góry Go down
najreproduktor
Jedną nogą w ZM

PisanieTemat: Re: łiiihiii ! :D 3   łiiihiii ! :D  3 I_icon_minipostPią Cze 22, 2012 11:46 am

weruncia - ale dlaczego wykrywasz stare tematy ? Może wypowiedz się na nowych ? Ty też jakaś znawczyni nie jesteś. ._.
Powrót do góry Go down
we-runcia
Raczkujący
we-runcia

PisanieTemat: Re: łiiihiii ! :D 3   łiiihiii ! :D  3 I_icon_minipostPią Cze 22, 2012 12:38 pm

Nie jestem znawczyni ale nie chodzę na tematy i nie piszę ludzią że są beztalęciami i wgl , staram się dojrzeć w każdej pracy coś co jest na swój sposób ładne ... Sorry że Cię tak zaatakowałam ale trochę mnie to zdenerwowało
Powrót do góry Go down
najreproduktor
Jedną nogą w ZM

PisanieTemat: Re: łiiihiii ! :D 3   łiiihiii ! :D  3 I_icon_minipostPią Cze 22, 2012 12:42 pm

Ja także nie pisze nikomu, że jest beztalenciem. Sorry, ale własnie w moim wątku uważasz się za znawczynie.
Powrót do góry Go down
we-runcia
Raczkujący
we-runcia

PisanieTemat: Re: łiiihiii ! :D 3   łiiihiii ! :D  3 I_icon_minipostPią Cze 22, 2012 12:51 pm

Nie , nie uznaję się .... po powiem szczerze że nie bardzo potrafię stworzyć pracę na komputerze i lepsze wychodzą mi koniki na zwykłych kartkach , jeszcze co do konia to wydaje mi się że ma za chudą szyję ale tak ok . Jeszcze raz sorry , myślę że się nie obrazisz na mnie , zawsze wyrażam szczerą opinię . Zgoda ?
Powrót do góry Go down
we-runcia
Raczkujący
we-runcia

PisanieTemat: Re: łiiihiii ! :D 3   łiiihiii ! :D  3 I_icon_minipostPią Cze 22, 2012 12:53 pm

A i masz ładny awatar :> jeśli mogę zapytać jakiego programu użyłaś do rysowania go ?
Powrót do góry Go down
Poezja992
Już coś wie
Poezja992

Liczba postów : 178

PisanieTemat: Re: łiiihiii ! :D 3   łiiihiii ! :D  3 I_icon_minipostPią Cze 22, 2012 12:56 pm

moim zdaniem jest ok jak na myszkę
co do anatomii - naj , masz rację że jest troszkę nieproporcjonalne
ale szkoda że nie cały konik Wink
Powrót do góry Go down
najreproduktor
Jedną nogą w ZM

PisanieTemat: Re: łiiihiii ! :D 3   łiiihiii ! :D  3 I_icon_minipostPią Cze 22, 2012 1:16 pm

we runcia - avatar w gimpie, wszystko w nim robię. Wink Zgoda.

poezja - to jest stary linek
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: łiiihiii ! :D 3   łiiihiii ! :D  3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

łiiihiii ! :D 3
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: