Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Och nudy | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
кoкo Już coś wie
Liczba postów : 299 Dołączył : 13/05/2012
| Temat: Och nudy Sro Maj 23, 2012 11:16 pm | |
| Dziś czwartek, koko ma na ósmą do szkoły, ale nikogo nie ma, bo po kwiatki pojechali to ja pokażę Wam co dzisiaj znalazłam : http://religia.onet.pl/gallery/10-rzeczy-ktorych-nie-wiesz-o-biblii,399,image,1.html I co jeszcze? tu link : http://natropie.onet.pl/najnowsze/miasta-zbrodni-kryminalna-mapa-polski,1,5134731,artykul.html | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Och nudy Czw Maj 24, 2012 2:45 am | |
| Aż dziwne jest, że w Białymstoku jest taki mały odsetek przestępstw w stosunku do innych miast. O ile dobrze orientuję się, działa tam jedna z najaktywniejszych grup nazi skinów, którzy nie dają żyć ludziom w mieście i okolicach... | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Och nudy Czw Maj 24, 2012 6:11 am | |
| Wow, a Kielce to niby taki horror, a jak mało:3 A co do tych rzeczy o Biblii: 1 wiedziałam, cho nie liczyłam tego AŻ tak dokładnie. 2 wiem aż za dobrze (bierzmowanie). Uczniów było więcej, bo aż 72, najbliższych - apostołów - 12. 3. Tyż wiedziałam:3 Najpierw sąd, potem dopiero się tak jakby dusze rozchodzą czy do czyśca, czy do piekła/nieba:3 4. Tutaj mieszane uczucia, wiadomo, że anioły to nie tylko piękne istoty, szatan to przecież upadły anioł... 5. Wiadomo, jak to w tamtych czasach bywało... :] 6. No, może i nie ma tego w Biblii opisanego.... Ale się tak mówi, jest dogmat czy jak to sie zwie, więc... jakiś problem? 7. (Dorwała Nowy testament i zapamiętale go wertuje) O faktycznie, nie ma nic o mędrcach, znaczy ilu ich było.. Tego nie wiedziałam:) 8. Chrystusa ukrzyżowano w Wigilię paschy żydowskiej, czyli u nas zakłada sie że to był piątek. To coś z kalendarzem miało wspólnego. Przecież postanie w Rosji - u nas nazywa sie lutowym, a tam było w marcu;) A co do tamtego drugiego, to narodzenie faktycznie jest datą umowną, coś mi świta o cesarzu Konstantynie, który przez większość życia był poganinem i tak dziwnie to ustawił... 9. 'w Ewangelii Mateusza...' (Ponownie wertuje) Ja nic związanego z tym nie widze. Chcę dowodów. 10. Jeśli chodzi o opisy krain niebieskich, to to jest jasne, każdy autor, mimo że pod natchnieniem, pisał nieco inaczej. Nawet Ewangelie. Trzy pierwsze to brdziej fakty, janowa jest taka trochę ina:3 | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Och nudy Czw Maj 24, 2012 7:51 am | |
| Nawet Radom się odznaczył, jakie to słodkie i miłe. |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Och nudy Czw Maj 24, 2012 8:07 am | |
| Aż się boję do Wrocławia jeździc.. O.O | |
| | | Dianaxxx W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Dianaxx Liczba postów : 384 Dołączył : 17/06/2012
| Temat: Re: Och nudy Wto Cze 26, 2012 10:38 am | |
| | |
| | | Sponsored content