Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Szczeniaki | |
|
+11Sakura Sathilia Kikyo22 Philipek katty88888 koniara25000 Malto EveDallas blueberry. Broszka Sweet Rabbit 15 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Szczeniaki Pią Cze 08, 2012 3:09 am | |
| Z Sandy podjęłam bodajże 3 próby rozmnożenia. Pierwszy raz chciałam pokryć ją psem górnika Philipka, ale nie mogłam go znaleźć (nie wiem, czy w ogóle oferował wtedy krycia), więc skrzyżowałam ją z Durango od Malciaka . Efekt widać kilka postów wyżej. Druga próba miała przynieść potomstwo Paquito, ale nic z tego nie wyszło. Udało się dopiero za trzecim podejściem, z którego wyszły 2 śliczne sunie . Już czekam na efekt po ukończeniu roku . Oby nie miały nic z jamnika ze względu na geny Spina w rodowodzie Sandy, ale może będzie dobrze. Od niego chciałabym odziedziczyć te fajne, długie uszka . Są najfajniejsze Obie suczki mają charakterki ponad 221 pktów . Mogłoby być lepiej, ale Sandy ma tylko 117. | |
| | | Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Szczeniaki Pią Cze 08, 2012 3:15 am | |
| A ja mam takie cuda po ojcu niemczurze i matce husky: - tę zamierzam sprzedać - a ta zostaje się u mnie, bo jest kolorowa i ma nieco lepszy charakter | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| | | | EveDallas Moderator
| Temat: Re: Szczeniaki Pią Cze 29, 2012 9:55 am | |
| mam nowych szczeniaków garść, oddam w dobre ręce;P Wystawiony Wystawiony Wystawiony Wystawiony Wystawiony Chyba wszystkie od 200 do 250 dgl;P No i takie na wystawy;P - Psiak od neuro, mieszanka jamnika z onkiem;P - zdobycz ze schroniska, troszkę ogonek be, ale tak fajny:3 | |
| | | chevalier Raczkujący
Nick w grze : chevalier Liczba postów : 99 Dołączył : 12/06/2012
| Temat: Re: Szczeniaki Pią Cze 29, 2012 11:37 am | |
| Mam na sprzedaż szczeniaki rasy border collie, wszystkie pieski. Po 200dgl. Dwa miała wziąć niejaka Nika8, ale z tego co widzę, to dziewczynka deklaruje chęć kupna połowy szczeniaków, których ludzie chcą się pozbyć, a ma na koncie ledwie 140dgl. -.- Może jest ktoś chętny na małego borderka? linki: piesek nr 1 charakter 213.61 piesek nr 2 charakter 213.86 piesek nr 3 charakter 213.59 edit: wszystkie pieski znalazły już nabywców
Ostatnio zmieniony przez chevalier dnia Sob Cze 30, 2012 4:33 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Szczeniaki Pią Cze 29, 2012 12:18 pm | |
| Zakupiłam dzisiaj suczkę zaledwie za 600$, o charakterze 225... Oto i ona: Po prostu ją kocham. W przyszłości planuję ją zeswatać między innymi z Anubisem od Malto. Jestem ciekawa co z niej wyrośnie. W przodkach zarówno pieski puchate, jak i nie, ale myślę, że będzie puchata. Jeżeli ktoś bardziej chce ją zbadać - sunia nazywa się Sweet Chocolate, można na nią mówić Sweet. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Szczeniaki Pią Cze 29, 2012 1:01 pm | |
| - EveDallas napisał:
- - zdobycz ze schroniska, troszkę ogonek be, ale tak fajny:3
Bardzo mi się podoba! Nie wiem, czemu ludki narzekają na krótkoogonowe kudłacze - ten psiak jest wzorcowym dowodem na to, że coś z kikutem również może być ładne aniawis39, Sweet jest... sweet ;D Podoba mi się to zestawienie kolorystyczne. Oczywiście, na Anubisa możesz liczyć, jednak nie obiecuję, że wyrobię się do jutra czy nawet pojutrza - mam od dziś dwutygodniowy urlop, przeprosiłam się z weną pisarską i znów, po latach przerwy, rzeźbię niedokończoną historyjkę (a druga już kolebie się we łbie...) A jak zacznę, przepadam na amen Niemniej postaram się psisko przygotować - jakby coś, krzycz, ponaglaj, mobilizuj ;D Przy okazji pokażę mojego tymczasowego ulubieńca - początkowo miał być przeznaczony na sprzedaż, ale zmieniłam zdanie i zostawiłam go u siebie. Oto Nathaniel (charakter 233 z hakiem): Za parę psich miesięcy będzie krył, więc suczki już mogą ustawiać się w kolejce ;> | |
| Temat: Re: Szczeniaki Pią Cze 29, 2012 1:13 pm | |
| EvaDallas, Twoja zdobycz jest cudowna Ja z 2 miotu mojej suczki Isstai (ojciec Luka do Malto)postanowiłam się zająć białym szczeniakiem i o to, co mi z niego wyrosło: Może i pospolity, ale strasznie mi się podoba chłopaczyna | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Szczeniaki Pią Cze 29, 2012 1:18 pm | |
| Ayashi, niezły, taki szlachetny! Luka doczekał się godnego synalka :> | |
| Temat: Re: Szczeniaki Pią Cze 29, 2012 1:20 pm | |
| Należy mu się ciasteczko za spłodzenie takiego syna mam jeszcze 5 czy szóstkę rodzeństwa Yerara, ale nie zamierzam się nimi zajmować... nie stać mnie to raz, a dwa nie chce mi się;D | |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Szczeniaki Pią Cze 29, 2012 1:34 pm | |
| Chłopaczyna rzeczywiście piękny. Lubię takie stojące ogonki. Malto - co do krycia Anubisem... Trochę czasu minie zanim Rabbitkowi uda się wytrenować hordę moich szczeniaków. xD Także spokojnie. | |
| | | Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Szczeniaki Sob Cze 30, 2012 2:25 am | |
| Moja kochana Oceana ze schroniska psy praktycznie bez ogonów są czasami bradzo ładne | |
| | | Oresama Już coś wie
Nick w grze : Oresama Liczba postów : 166 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: Szczeniaki Wto Lip 03, 2012 11:17 am | |
| W zasadzie nie mam co z nimi robić, więc mogę wystawić xP Mieszańce krótkowłosego jamnika z długowłosym: - piesek 204.28 - suczka 204.09 (spadła jej zabawa, towarzystwo i ruch, ale ma 93% higieny) Oddam w dobre ręce za najniższą cenę ^^ No i jednym się zajęłam: Desiderium Czekam tylko, aż będzie można pokryć ^^ | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Szczeniaki Wto Lip 03, 2012 12:12 pm | |
| Dzisiaj skrzyżowałam suczkę Istah z ONkiem, ale tylko dlatego, żeby podnieść radykalnie poziom inteligencji. Chcę już w końcu szybciej uczyć psy komend, więc muszę działać w tym kierunku . Pieski mogą wyjść ładne, bo i mamunia jest śliczna Oto Istah Już wiem, że urodziła 2 suczki. Nie oddzieliłam ich jednak jeszcze od mamy, ale jak już to zrobię, pochwalę się wynikami . | |
| | | EveDallas Moderator
| Temat: Re: Szczeniaki Sro Lip 04, 2012 3:17 am | |
| mam trzy psiaki mieszane, geny malamuta, ONka (po 25%) i połowa jamnika, tylko nie pamiętam, czy D, czy K. Zajmę się, jak niski, to super, jak zwykły, to sprzedam;p Słodziak, na pierwszy ogień do starzenia;P Jest jeszcze jeden, ale niewdzięcznie zwiał podczas pierwszego spaceru;P | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Szczeniaki | |
| |
| | | | Szczeniaki | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|