Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Opisz swój ogród(Ten temat)

Go down 
+8
кoкo
Kikyo22
koziorożec
ZetkaEmka
Aglyss
EveDallas
Philipek
Arbuzek_10
12 posters
AutorWiadomość
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nick w grze : Arbuzek_10
Liczba postów : 1241

Opisz swój ogród(Ten temat) Empty
PisanieTemat: Opisz swój ogród(Ten temat)   Opisz swój ogród(Ten temat) I_icon_minipostCzw Maj 31, 2012 12:43 pm

Hmm... no więc temacik o ogrodnictwie Very Happy Jak wyglądają wasze ogrody, wasze roślinki? Może zdjęcia"?
W moim są 93 tuje, na razie trochę mało ale jeszcze przybędą, młodziutkie, malutkie, ale są^^
Oraz dzisiaj znalazłam piękną irgę poziomą, młodziutką ; D
A u Was?

edit by lisiczka
Pomysł świetny tylko postaraj się dokładniej tytułować wątki:) Pozdrawiam
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=487074
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Opisz swój ogród(Ten temat)   Opisz swój ogród(Ten temat) I_icon_minipostCzw Maj 31, 2012 1:11 pm

Nie będę wszystkiego opisywała. Powiem więc w wielkim skrócie: oczko wodne, taras, dwa skalniaki, tuje, wrzosy, rododendrony, ozdobna wierzba japońska, krzewy, drzewo jabłka, drzewo czereśni... i wiele,wiele więcej. Very Happy
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Opisz swój ogród(Ten temat)   Opisz swój ogród(Ten temat) I_icon_minipostCzw Maj 31, 2012 2:05 pm

Ja tam mieszkam na wsi, mam spore podwórko plus łąkę, na której rodzice sadzą różne drzewka leśne i nie tylko, wszystko powoli rośnie ale miło patrzeć na to wszystko C:
Na podwórku mamy bzy, jeszcze malutkie ale pięknie kwitną, dodatkowo przed domem rośnie kilka jak to ja mówię 'choinek'(jodły to są raczej, nigdy nie byłam dobra w rozpoznawaniu drzew), a w ogródku mamy 10 krzaczków pomidorków, sałatę, miętę i inne.
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Opisz swój ogród(Ten temat)   Opisz swój ogród(Ten temat) I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 12:38 am

U mnie to jst skalniak przed domem, dwie wierzby ozdobne, róże, jakieśtam roślinki o nazwach trudnych do wymówienia, mnóstwo kwiatów, i parę tujek;) za domem ogródek warzywny (+truskawki, borówki i wiśnie), a jeszcze dalej małe owocowe drzewka-jabłonki, wiśnie, czereśnie, grusze, i chyba jedna śliwka:)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Opisz swój ogród(Ten temat)   Opisz swój ogród(Ten temat) I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 6:43 am

Ja przed domem mam mnóstwo róż (tata jest pasjonatem), bukszpan, świerk (a sosna powinna być, bo na Sosnowej mieszkam), margaretki, krzewy malinowe, porzeczki i jakieś dziwne drzewka których nazw nie znam. Za domem warzywnik i cieplarnia (u nas na wsi po prostu folia).
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Opisz swój ogród(Ten temat)   Opisz swój ogród(Ten temat) I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 2:07 pm

Ja ogrodu nie mam Razz Ale w pokoju na parapecie mam na razie 7 storczyków . Zamierzam jednak posiadać większą ilość tych pięknych roślin tylko szukam miejsca i wyjątkowego kwiatu Very Happy
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Opisz swój ogród(Ten temat)   Opisz swój ogród(Ten temat) I_icon_minipostSob Cze 02, 2012 12:06 pm

Ja przed domem mam wierzbę płaczącą, skalniak, owocowe, bukszpany, tuje i jakieś trójkątne iglaki, mini-lasek świerków (kilkanaście), ale za to na wsi na mojej babci podwórku jest dużo więcej kwiatów, spory sad, i ogólnie miło się wyjeżdża na wakacje. Smile
Powrót do góry Go down
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: Opisz swój ogród(Ten temat)   Opisz swój ogród(Ten temat) I_icon_minipostSob Cze 02, 2012 12:55 pm

Kamil2010 napisał:
Ja ogrodu nie mam Razz Ale w pokoju na parapecie mam na razie 7 storczyków . Zamierzam jednak posiadać większą ilość tych pięknych roślin tylko szukam miejsca i wyjątkowego kwiatu Very Happy

Moja mama hoduje storczyki.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Opisz swój ogród(Ten temat)   Opisz swój ogród(Ten temat) I_icon_minipostWto Cze 05, 2012 11:05 pm

U mnie jest sporo drzewek owocowych: grusze, jabłonie, czereśnia, wiśnia i śliwy. W tym roku posiałam/posadziłam pietruszkę, marchewkę, koperek, pomidorki, paprykę, ogórki oraz nową(jak dla mnie) roślinkę o wdzięcznej nazwie "Rodzynek". Zobaczymy co z tego wyjdzie:) Przed domem mam pięknie rozkwitające piwonie... i tylko mojego ukochanego bzu jest brak ale wszystko do nadrobienia:)
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Opisz swój ogród(Ten temat)   Opisz swój ogród(Ten temat) I_icon_minipostSro Cze 06, 2012 1:22 am

U mnie na razie jest remont w ogródku xD góra piachu i gruzu xD
Powrót do góry Go down
кoкo
Już coś wie

Liczba postów : 299

PisanieTemat: Re: Opisz swój ogród(Ten temat)   Opisz swój ogród(Ten temat) I_icon_minipostSro Cze 06, 2012 4:26 am

Ja ogródka, nie mam, ale mam działkę.
Powrót do góry Go down
Kai Shouri
Już coś wie
Kai Shouri

Nick w grze : Kai Shouri
Liczba postów : 231

PisanieTemat: Re: Opisz swój ogród(Ten temat)   Opisz swój ogród(Ten temat) I_icon_minipostSro Cze 06, 2012 5:26 am

Mieszkam w okolicy miejsko-wiejskiej, więc mam dość spore podwórko. Z przodu, przed domem, nieduży ogródek z bratkami i tym podobnymi kwiatkami (niezbyt się znam ^^") i jednym świerkiem, obok domu wysokie drzewo - jesion - i rządek kilku tuj, za nimi mały bez i krzew winogrona, przodu nich od dawna nie strzyżony żywopłot. Z tyłu podwórka ogródek warzywny, gdzie moja babcia hoduje jarzyny i moje ukochane truskawki *u*, krzaczki porzeczek, przy płocie grusza i 2-3 śliwy, które nie dają już owoców. I gdzieś pośrodku jeszcze owocodajna śliwka i wiśnia. Kiedyś jeszcze był drugi jesion i orzech włoski, ale się je niestety wycięło.
Powrót do góry Go down
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nick w grze : Arbuzek_10
Liczba postów : 1241

PisanieTemat: Re: Opisz swój ogród(Ten temat)   Opisz swój ogród(Ten temat) I_icon_minipostSro Cze 06, 2012 6:45 am

U mojej babci jest dużo jadalnych roślinek, rzodkiew, ogórki, cebula (mm... pyszny szczypiorek xD), maliny, borówka, poziomka, wiele kwiatów, młodziutki żywopłot, może 35 cm, orzech, wiśnie Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=487074
Heshette
W skromnych progach Zagrody
Heshette

Nick w grze : Youvenille
Liczba postów : 490

PisanieTemat: Re: Opisz swój ogród(Ten temat)   Opisz swój ogród(Ten temat) I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 3:17 pm

Niestety nie mam własnego ogródka, ale mieszkam przy plaży, więc czasami tam coś na cichca w ziemi szadzę Razz
Powrót do góry Go down
Pati...xd
Przyjaciel Zagrody
Pati...xd

Nick w grze : Pati...xd
Liczba postów : 4498

PisanieTemat: Re: Opisz swój ogród(Ten temat)   Opisz swój ogród(Ten temat) I_icon_minipostWto Cze 12, 2012 10:19 am

To ja opisze swój: Hiacynt na oknie i to wszystko xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3288
Evangeline
Już coś wie
Evangeline

Liczba postów : 267

PisanieTemat: Re: Opisz swój ogród(Ten temat)   Opisz swój ogród(Ten temat) I_icon_minipostPon Cze 18, 2012 10:46 am

Ja mam ogródek przyblokowy, za dużo to w nim nie ma. Jest forsycja, bukszpan, tulipany, bez, pokrzywy (xD), mała brzoza, jakiś krzak z białymi kwiatkami... Tak to wygląda:
Opisz swój ogród(Ten temat) E7gqbn
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1536984
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Opisz swój ogród(Ten temat)   Opisz swój ogród(Ten temat) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Opisz swój ogród(Ten temat)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: