Nick w grze : lala299 Liczba postów : 547 Dołączył : 29/12/2011
Temat: Wasze ulubione filmy, seriale bądzi..... reklamy! Sob Cze 02, 2012 1:33 pm
W tym wątku możecie napisać jakie lubicie filmy, seriale lub reklamy. Moim ulubionym serialem są CSI Kryminalne Zagatki Miami.
koniara25000 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : koniara25000 Liczba postów : 589 Dołączył : 08/01/2012
Temat: Re: Wasze ulubione filmy, seriale bądzi..... reklamy! Sob Cze 02, 2012 2:09 pm
Filmy:Nie mam, za dużo mi się podoba. Serale:W11, detektywi i Ranczo.
Go?? Gość
Temat: Re: Wasze ulubione filmy, seriale bądzi..... reklamy! Sob Cze 02, 2012 2:10 pm
Moim ulubionym serialem jest "Przepis na życie" Reklamy ulubionej nie mam xD Film hmm... uwielbiam "Starcie tytanów" . (Ja większość filmów z mitologią lubię xD) Meduza jest najlepsza w tym filmie moim zdaniem oraz Kraken , Pegaz jest okropnie zmasakrowany [kto wymyślił czarnego pegaza ?] oraz okaleczona mitologia
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
Temat: Re: Wasze ulubione filmy, seriale bądzi..... reklamy! Sob Cze 02, 2012 2:20 pm
Serial ,,Komisarz Alex" and ,,Komisarz Rex"
Gość Gość
Temat: Re: Wasze ulubione filmy, seriale bądzi..... reklamy! Sob Cze 02, 2012 2:33 pm
Koziorożec - jak dla mnie to nie jest mądry pies, tylko bardziej 'pies wszechwiedzący', co zniechęca oglądaczy, z góry wiadomo ci się stanie. Ale to tylko moje zdanie
Ja lubię nawet "Prawo Agaty", jakoś tak zaczęłam oglądać i wciągnęło mnie, ale bez szału Za to KOCHAM Step up <33
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
Temat: Re: Wasze ulubione filmy, seriale bądzi..... reklamy! Sob Cze 02, 2012 2:36 pm
Z seriali, to oglądam tylko "Pierwsza Miłość" Co do filmów, to lubię Transformers (wszystkie części) i Szybcy i Wciekli (Paul Walker mrrraaaww <3)
Go?? Gość
Temat: Re: Wasze ulubione filmy, seriale bądzi..... reklamy! Sob Cze 02, 2012 2:39 pm
Themma napisał:
Koziorożec - jak dla mnie to nie jest mądry pies, tylko bardziej 'pies wszechwiedzący', co zniechęca oglądaczy, z góry wiadomo ci się stanie. Ale to tylko moje zdanie
Ja lubię nawet "Prawo Agaty", jakoś tak zaczęłam oglądać i wciągnęło mnie, ale bez szału Za to KOCHAM Step up <33
"Prawo Agaty" lubię ten serial
Alexinda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Alexinda Liczba postów : 346 Dołączył : 27/03/2012
Temat: Re: Wasze ulubione filmy, seriale bądzi..... reklamy! Sob Cze 02, 2012 2:59 pm
Ja też lubię Agacię Z filmów to uwielbiam "60 sekund" <3
Heshette W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Youvenille Liczba postów : 490 Dołączył : 17/02/2012
Temat: Re: Wasze ulubione filmy, seriale bądzi..... reklamy! Sob Cze 02, 2012 4:26 pm
Film?Muszę wam powiedzieć...Że kocham Igrzyska Śmierci
Temat: Re: Wasze ulubione filmy, seriale bądzi..... reklamy! Sob Cze 02, 2012 4:37 pm
IŚ są na podstawie książki, mówiąc szczerze, ale ja osobiście uważam, że film lepszy (co się u mnie rzadko zdarza).
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
Temat: Re: Wasze ulubione filmy, seriale bądzi..... reklamy! Nie Cze 03, 2012 12:41 am
Seriale: Przepis na życie, Pierwsza Miłość, Komisarz Aleks (Rexa nie miałam przyjemności oglądać),Rodzinka.pl (jak mogłam to zapomnieć xD) Filmy: Piraci z Karaibów (wszystkie części), Harry Potter (wszystkie części), Czarny Książę i wiele wiele wiele innych których nie chce mi się wymieniać Reklamy: no można powiedzieć że te z Sercem i Rozumem no i jeszcze ta chyba z TESCO gdzie było to: cy-cy-cy-cykoria, ku-ku-ku-kukurydza, po-po-po-pomidory, pa-pa-pa-paluszek xD
Ostatnio zmieniony przez Pati...xd dnia Pon Cze 04, 2012 6:33 am, w całości zmieniany 1 raz
Temat: Re: Wasze ulubione filmy, seriale bądzi..... reklamy! Nie Cze 03, 2012 2:57 am
Alexinda napisał:
IŚ są na podstawie książki, mówiąc szczerze, ale ja osobiście uważam, że film lepszy (co się u mnie rzadko zdarza).
1 część filmu, jest o wiele lepsza od całej trylogii książek, szczerze mówiąc
Temat: Re: Wasze ulubione filmy, seriale bądzi..... reklamy! Nie Cze 03, 2012 2:58 am
A zna ktoś ,,Plan B" z Jennifer Lopez?
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
Temat: Re: Wasze ulubione filmy, seriale bądzi..... reklamy! Nie Cze 03, 2012 5:06 am
a) filmy - za dużo wymieniania... b) seriale - "Zagubieni", "Przyjaciele", najnowsze polskie odkrycie "Spadkobiercy", czasami miło zerka się też na "Rodzinkę.pl". c) reklama - uwielbiam serię ze Skodą, np.:
кoкo Już coś wie
Liczba postów : 299 Dołączył : 13/05/2012
Temat: Re: Wasze ulubione filmy, seriale bądzi..... reklamy! Nie Cze 03, 2012 5:39 am
Seriale : Ranczo, Blondynka Film : Zebra ma klasę, Czarny Książę, Koń świętego Mikołaja
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
Temat: Re: Wasze ulubione filmy, seriale bądzi..... reklamy! Nie Cze 03, 2012 6:12 am
Malto, dobre
Reklamy: generalnie nie znoszę reklam, strasznie mnie drażnią, ale lubiłam zawsze reklamy batona KitKat .
Seriale: Wakacje z duchami, Wojna domowa, Alternatywy 4, Stawiam na Tolka Banana (starocie, ale bezkonkurencyjne ), nowy serial amerykański - Taniec, marzenie mojej mamy - nie uwielbiam, ale lubię popatrzeć na tych wariatów , Reguły gry - teksty zabójcze .
Filmy: Jak rozpętałem II wojnę światową - klasyk nie do pobicia (Grzegszszsz... Grzebepszszie...Gzieeeee..., czyli łamanie szwabskiego języka ), Co gryzie Gilberta Grape'a, Jonny English (obie części ), relikt mojego dzieciństwa - Niekończąca się Opowieść (Never Anding Story), anime - Mononoke Hime .
wiola9786 Już coś wie
Liczba postów : 267 Dołączył : 01/04/2012
Temat: Re: Wasze ulubione filmy, seriale bądzi..... reklamy! Nie Cze 03, 2012 9:49 am
Kamil2010 napisał:
Moim ulubionym serialem jest "Przepis na życie" Reklamy ulubionej nie mam xD Film hmm... uwielbiam "Starcie tytanów" . (Ja większość filmów z mitologią lubię xD) Meduza jest najlepsza w tym filmie moim zdaniem oraz Kraken , Pegaz jest okropnie zmasakrowany [kto wymyślił czarnego pegaza ?] oraz okaleczona mitologia
Też mój ulubiony film I no ba meduza była w tym filmie chyba najlepsza, a po niej skorpiony i również kraken(to im chyba najlepiej wyszło ) oraz też uwielbiam filmy związane z mitologią. Mój następny ulubiony film to: Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy: Złodziej Pioruna. Jest nawet nawet. Uuu... jeszcze mam Step up (tak to się piszę? ) oczywiście uwielbiam filmy o tańcu czy coś podobnego.Kryminalne też lubię. Piraci z Karaibów .Uwielbiam też filmy gdzie aż można się udusić ze śmiechu , a tak poza tym uwielbiam filmy gdzie grają wariaci (nie chodzi mi o psychopatów czy coś )Horrory też lubię. ale jakoś nie znam tytułów Reklamy: Serce i Rozum
xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
Temat: Re: Wasze ulubione filmy, seriale bądzi..... reklamy! Nie Cze 03, 2012 10:27 am
Ahahaha, a ja jestem wielką fanką Harry'ego Pottera Co prawda wolę książki od filmów, ale i tak uwielbiam go oglądać.
Go?? Gość
Temat: Re: Wasze ulubione filmy, seriale bądzi..... reklamy! Nie Cze 03, 2012 10:41 am
Ulubiony Film: Gwiezdne Wojny Epizod III Ulubiony Serial: MLP FiM
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
Temat: Re: Wasze ulubione filmy, seriale bądzi..... reklamy! Pon Cze 04, 2012 6:14 am
xTikTakx napisał:
Ahahaha, a ja jestem wielką fanką Harry'ego Pottera Co prawda wolę książki od filmów, ale i tak uwielbiam go oglądać.
Też szczerze wole książkę ale filmy też są spoko. W piątek z koleżanką zrobimy sobie maraton i będziemy oglądać wszystkie 8 filmów u niej w domu (tylko nie jestem pewna czy jeden dzień wystarczy na wszystkie xD).
Temat: Re: Wasze ulubione filmy, seriale bądzi..... reklamy! Pon Cze 04, 2012 7:39 am
Pati - wystarczy. A już na pewno noc, bo oglądaliśmy w 10 w sylwestra >D. Tylko nie pamiętam,, czy wszystkie juz wtedy były, ale spoor nocy nam jeszcze zostało
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
Temat: Re: Wasze ulubione filmy, seriale bądzi..... reklamy! Pon Cze 04, 2012 9:06 am
Ulubione filmy: Różnorakie części "Sherlocka Holmesa" (choc książki lepsze, ale to kocham ), "Piraci z Karaibów", wszystkie części "Step Up", "Harry Potter", "Avatar" i "Jak rozpętałem II wojnę światową" Seriale: "Przepis na życie" (KOCHAAAAM!), "Prawo Agaty", "Trudne Sprawy" i "Dlaczego ja" (XD), "W11" i "Detektywi" Reklamy: Wszelakie z Sercem i Rozumem, niektóre Plusa i TESCO z Heniem w roli głównej
Temat: Re: Wasze ulubione filmy, seriale bądzi..... reklamy! Pon Cze 04, 2012 11:44 am
Zapomniałam dodać, że kocham Ukrytą Prawdę <3 Poważnie gadam.