Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Urodziny dziadka, co namalować? | |
|
+5Sakura Malto xTikTakx кoкo truskaweczkaa 9 posters | Autor | Wiadomość |
---|
truskaweczkaa Już coś wie
Liczba postów : 208 Dołączył : 04/08/2011
| Temat: Urodziny dziadka, co namalować? Nie Cze 03, 2012 5:49 am | |
| Zbliżaja się urodziny mojego dziadka. No i dlatego, że lubię bawić się farbami, i nawet dobrze mi to wychodzi, postanowiłam coś namalować. Jakiś obraz. Ale nie mam pojęcia na jaki temat. Może jakieś konie, kot, pies?Nie wiem, nie mam pojęcia. Żeby było łatwiej, mój dziadek urodził się w 1954 roku, także jest już starszym człowiekiem Liczę na was! Mam nadzieję że nie zawiedziecie URODZINY - 8 CZERWCA! | |
| | | кoкo Już coś wie
Liczba postów : 299 Dołączył : 13/05/2012
| Temat: Re: Urodziny dziadka, co namalować? Nie Cze 03, 2012 5:50 am | |
| Namaluj może coś co lubi. | |
| | | truskaweczkaa Już coś wie
| Temat: Re: Urodziny dziadka, co namalować? Nie Cze 03, 2012 5:54 am | |
| tylko że ja nie za bardzo wiem co lubi jestem z nim dość 'daleko' więzią, przychodzę do neigo tylko na niedzielny obiad z rodzicaami | |
| | | xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Urodziny dziadka, co namalować? Nie Cze 03, 2012 5:58 am | |
| Namaluj małego chłopczyka w słomianym kapeluszu i jeansowym kubraczki z twarzą zwróconą ku słońcu i kwiatkami w rączkach. A Twój dziadek wcale stary nie jest. | |
| Temat: Re: Urodziny dziadka, co namalować? Nie Cze 03, 2012 6:02 am | |
| hahahahaha, dobry dżołk udał ci się, az takiego talentu nie mam i nie napisałam że jest stary tylko starszy | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Urodziny dziadka, co namalować? Nie Cze 03, 2012 6:03 am | |
| Jeśli rocznik 54 uważasz za "stary"... Mój dziadek jest z rocznika 20, jego mogę określać jako starszego człowieka.
Wypytaj rodzica, co dziadek lubi, i dostosuj się do tego. | |
| | | Go?? Gość
| | | | truskaweczkaa Już coś wie
| Temat: Re: Urodziny dziadka, co namalować? Nie Cze 03, 2012 6:10 am | |
| - Malto napisał:
- Jeśli rocznik 54 uważasz za "stary"...
Mój dziadek jest z rocznika 20, jego mogę określać jako starszego człowieka.
Wypytaj rodzica, co dziadek lubi, i dostosuj się do tego. napisałam starszy, a nie stary, a pozatym uzyłam tego okreslnia bo on sam sie tak okresla.. często uzywa takiego tekstu : 'nie męcz mnie , jestem juz starszym i schorowanym człowiekiem' | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Urodziny dziadka, co namalować? Nie Cze 03, 2012 6:35 am | |
| Może ma psa lub kota, którego mogłabyś namalować. Jeżeli nie, to może jakiś krajobraz? Szczerze mówiąc, nigdy nie było u mnie takiej tradycji, jak dawanie rodzicom czy dziadkom wymyślnych prezentów. Wystarczy dobra kawa i bombonierka | |
| Temat: Re: Urodziny dziadka, co namalować? Nie Cze 03, 2012 7:01 am | |
| hmm.. zwierząt niestety nie ma, ale bardzo lubi psy i w swoim życiu (wiem z opowiadanych przez neigo w dziecinstwie historii typu 'a wiesz ze jak ja bylem dzieciakiem) miał ich od groma a mieszkał na wsi, więc może by połączyć te dwie rzeczy? tylko jak .. | |
| | | Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: Urodziny dziadka, co namalować? Nie Cze 03, 2012 10:10 am | |
| Narysuj psa na łące, na którego świeci słońce, lub takiego psa przy budzie, czy stodole... | |
| | | кoкo Już coś wie
Liczba postów : 299 Dołączył : 13/05/2012
| | | | Go?? Gość
| Temat: Re: Urodziny dziadka, co namalować? Nie Cze 03, 2012 1:19 pm | |
| Nie wiem.Ja czegoś takiego nie czytam XD |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Urodziny dziadka, co namalować? Pon Cze 04, 2012 5:47 am | |
| Skoro lubi psy, narysuj/namaluj psiaka jakiegoś, dobry pomysł z tą łączką. Albo siedzacego przy budzie:3 | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Urodziny dziadka, co namalować? Pon Cze 04, 2012 5:48 am | |
| Skoro lubi psy, narysuj/namaluj psiaka jakiegoś, dobry pomysł z tą łączką. Albo siedzacego przy budzie:3 Starszym...? O kurcze. Moja babcia jest z '27 albo '28, jakoś tak, i mówi identycznie:3 | |
| Temat: Re: Urodziny dziadka, co namalować? Pon Cze 04, 2012 8:15 am | |
| no widzisz, skoro sami siebie tak okreslaja ja sie nie będe kłócić i bez bicia się zgodzę, tak dla świętego spokoju | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Urodziny dziadka, co namalować? Pon Cze 04, 2012 8:27 am | |
| Zrób własnoręcznie jakąś kartkę urodzinową. Z pewnością się ucieszy i doceni Twoje starania. 1. Weź jakąś kartkę papieru kolorowego ( może takiego koloru,który Twój dziadek lubi ? ) 2. Jeśli masz jakieś nożyczki ze specjalnymi "wzorami" które tną ( mam na mysli coś TAKIEGO to wytnij wszystko wokół kartki. 3. Z przodu kartki możesz zrobić napis " Happy Birthday! " albo " Wszystkiego najlepszego " 4. Z przodu nad lub pod napisem namaluj jakiś wazon z kwiatkami, ewentualnie jakiś prezencik... 5. W środku kartki napisz życzenia. 6. Aby kartka była jeszcze bardziej ładniejsza,możesz ją ozdobić jakąś kokardką albo specjalnym brokatem. To taki mój mały pomysł ode mnie... To tylko ok. godziny roboty. | |
| Temat: Re: Urodziny dziadka, co namalować? Pon Cze 04, 2012 8:29 am | |
| pomysł fajny, zabiera mało czasu, ale dla mnie to jest takie .. no jakby to powiedziec.. takie tradycyjne. chcę zrobić cos szczególnego | |
| | | stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Urodziny dziadka, co namalować? Pon Cze 04, 2012 9:49 am | |
| Zrób taką kartkę, co po otwarciu rozkładają się takie jakby "schodki" i na tym pieski itp. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Urodziny dziadka, co namalować? | |
| |
| | | | Urodziny dziadka, co namalować? | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|