Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Szczypiorek x)

Go down 
+3
Arbuzek_10
кoкo
Heshette
7 posters
AutorWiadomość
Heshette
W skromnych progach Zagrody
Heshette

Nick w grze : Youvenille
Liczba postów : 490

Szczypiorek x) Empty
PisanieTemat: Szczypiorek x)   Szczypiorek x) I_icon_minipostNie Cze 03, 2012 10:52 am

Zacznę od początku..
Niejakie 5 godz. temu, moja myszka o imieniu Szczypiorek, poszła w stronę światła dobranoc ...
Więc na cześć, mojej, jak i innych gryzoni, które ujrzały światło, mam zamiar założyć forum, bądź jakąś fundację.
Poszukuję doświadczonej osoby, która w miarę możliwości mogła by się zająć grafiką, a ja natomiast postaram się pokombinować w HTML.
Chcę jakoś podarować mojej myszce coś, co będzie ją "trzymało" na duszy, w ciele już nie da rady..
Jak znajdę, to wkleję zdjęcia myszki Wink.

Możecie pisać o swoich gryzoniach Surprised
Powrót do góry Go down
кoкo
Już coś wie

Liczba postów : 299

Szczypiorek x) Empty
PisanieTemat: Re: Szczypiorek x)   Szczypiorek x) I_icon_minipostNie Cze 03, 2012 11:17 am

Biedna. Mój chomik w dniu 25 maja też poszedł do lepszego świata, będą się razem ze sobą bawić xD
Powrót do góry Go down
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nick w grze : Arbuzek_10
Liczba postów : 1241

Szczypiorek x) Empty
PisanieTemat: Re: Szczypiorek x)   Szczypiorek x) I_icon_minipostNie Cze 03, 2012 1:04 pm

Ja z przyjemnością pomogę w grafice, mistrzem nie jestem ale się cuś pokombinuje Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=487074
Ejli
Przyjaciel Zagrody
Ejli

Nick w grze : Eiiri
Liczba postów : 1433

Szczypiorek x) Empty
PisanieTemat: Re: Szczypiorek x)   Szczypiorek x) I_icon_minipostPon Cze 04, 2012 5:45 am

Smutne,moja była chomiczka musiała zostać uśpiona.. Sad Ale teraz mam Tosię. Smile
Nie mogę pomóc w budowie,gdyż moja grafika podoba się tylko nielicznym (ZetkaEmka)..
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4080537
Pati...xd
Przyjaciel Zagrody
Pati...xd

Nick w grze : Pati...xd
Liczba postów : 4498

Szczypiorek x) Empty
PisanieTemat: Re: Szczypiorek x)   Szczypiorek x) I_icon_minipostPon Cze 04, 2012 6:16 am

Jakie smutne. Aż przypomniały mi się moje 3 zdechłe chomiki. Ja może bym pomogła ale moja grafika nie jest profesjonalna i ładna. : (
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3288
Heshette
Heshette

Szczypiorek x) Empty
PisanieTemat: Re: Szczypiorek x)   Szczypiorek x) I_icon_minipostPon Cze 04, 2012 7:28 am

Pati - Twoja?Twoja grafika jest niemalże lepsza od mojej Razz
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

Szczypiorek x) Empty
PisanieTemat: Re: Szczypiorek x)   Szczypiorek x) I_icon_minipostPon Cze 04, 2012 8:00 am

Jakie to smutne...
Ode mnie dnia 23 stycznia 2012 odszedł mój pierwszy pies Maja, a 21 maja 2012 - pierwszy myszoskoczek Kuba (samiczka). Teraz Buba bidulka jest sama - niedługo dołączy do nas nowa samiczka imieniem Tosia (BEW). Kuba musiała zostać uśpiona, bo ją dopadło takie choler***o zwane nowotworem, bądź rakiem. Majka odeszła niespodziewanie podczas sterylizacji... Sad Kuba miała 2 lata 5 miesięcy, Maja 6 lat. Czemu tak szybko odeszłyście? Crying or Very sad
Tęsknie wiedźmy Wy moje... Do zobaczenia, tam na górze. :*
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Alexinda
Alexinda

Nick w grze : Alexinda
Liczba postów : 346

Szczypiorek x) Empty
PisanieTemat: Re: Szczypiorek x)   Szczypiorek x) I_icon_minipostPon Cze 04, 2012 11:46 am

Ja mogę ewentualnie pomóc z grafiką, ale... no cóż... nie jestem mistrzem >D. Ale jak trzeba to coś przyzwoitego zrobię Very Happy
Powrót do góry Go down
Heshette
Heshette

Szczypiorek x) Empty
PisanieTemat: Re: Szczypiorek x)   Szczypiorek x) I_icon_minipostPon Cze 04, 2012 11:49 am

Jeszcze się nad tym zastanawiam, jak to będzie wyglądać.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Szczypiorek x) Empty
PisanieTemat: Re: Szczypiorek x)   Szczypiorek x) I_icon_minipostWto Cze 05, 2012 6:13 am

Mi w ciągu roku odeszły 4 myszoskoczki i 2 chomiki Sad
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

Szczypiorek x) Empty
PisanieTemat: Re: Szczypiorek x)   Szczypiorek x) I_icon_minipostCzw Cze 07, 2012 4:25 am

Franell - współczuję... Sad Brakuje tych mordek. Na całe szczęście mi została jeszcze Buba, a niedługo Tosia dołączy. Smile Jakie miały umaszczenia, wiesz może? I ze sklepu zoo, czy z hodowli? I jesteś może na forum - www.gerbile.pl? Jeżeli nie to się zarejestruj. Smile Dużo jest tam ludziów pokręconych na punkcie skoków. Sorry, że tak o wszystko się wypytuję, ale ciekawa jestem no! Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Sponsored content

Szczypiorek x) Empty
PisanieTemat: Re: Szczypiorek x)   Szczypiorek x) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Szczypiorek x)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: