Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Szczypiorek x) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Heshette W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Youvenille Liczba postów : 490 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Szczypiorek x) Nie Cze 03, 2012 10:52 am | |
| Zacznę od początku.. Niejakie 5 godz. temu, moja myszka o imieniu Szczypiorek, poszła w stronę światła ... Więc na cześć, mojej, jak i innych gryzoni, które ujrzały światło, mam zamiar założyć forum, bądź jakąś fundację. Poszukuję doświadczonej osoby, która w miarę możliwości mogła by się zająć grafiką, a ja natomiast postaram się pokombinować w HTML. Chcę jakoś podarować mojej myszce coś, co będzie ją "trzymało" na duszy, w ciele już nie da rady.. Jak znajdę, to wkleję zdjęcia myszki . Możecie pisać o swoich gryzoniach | |
| | | кoкo Już coś wie
Liczba postów : 299 Dołączył : 13/05/2012
| Temat: Re: Szczypiorek x) Nie Cze 03, 2012 11:17 am | |
| Biedna. Mój chomik w dniu 25 maja też poszedł do lepszego świata, będą się razem ze sobą bawić xD | |
| | | Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: Szczypiorek x) Nie Cze 03, 2012 1:04 pm | |
| Ja z przyjemnością pomogę w grafice, mistrzem nie jestem ale się cuś pokombinuje | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Szczypiorek x) Pon Cze 04, 2012 5:45 am | |
| Smutne,moja była chomiczka musiała zostać uśpiona.. Ale teraz mam Tosię. Nie mogę pomóc w budowie,gdyż moja grafika podoba się tylko nielicznym (ZetkaEmka).. | |
| | | Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Szczypiorek x) Pon Cze 04, 2012 6:16 am | |
| Jakie smutne. Aż przypomniały mi się moje 3 zdechłe chomiki. Ja może bym pomogła ale moja grafika nie jest profesjonalna i ładna. : ( | |
| | | Heshette W skromnych progach Zagrody
| Temat: Re: Szczypiorek x) Pon Cze 04, 2012 7:28 am | |
| Pati - Twoja?Twoja grafika jest niemalże lepsza od mojej | |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Szczypiorek x) Pon Cze 04, 2012 8:00 am | |
| Jakie to smutne... Ode mnie dnia 23 stycznia 2012 odszedł mój pierwszy pies Maja, a 21 maja 2012 - pierwszy myszoskoczek Kuba (samiczka). Teraz Buba bidulka jest sama - niedługo dołączy do nas nowa samiczka imieniem Tosia (BEW). Kuba musiała zostać uśpiona, bo ją dopadło takie choler***o zwane nowotworem, bądź rakiem. Majka odeszła niespodziewanie podczas sterylizacji... Kuba miała 2 lata 5 miesięcy, Maja 6 lat. Czemu tak szybko odeszłyście? Tęsknie wiedźmy Wy moje... Do zobaczenia, tam na górze. :* | |
| | | Alexinda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Alexinda Liczba postów : 346 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Szczypiorek x) Pon Cze 04, 2012 11:46 am | |
| Ja mogę ewentualnie pomóc z grafiką, ale... no cóż... nie jestem mistrzem >D. Ale jak trzeba to coś przyzwoitego zrobię | |
| | | Heshette W skromnych progach Zagrody
| Temat: Re: Szczypiorek x) Pon Cze 04, 2012 11:49 am | |
| Jeszcze się nad tym zastanawiam, jak to będzie wyglądać. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Szczypiorek x) Wto Cze 05, 2012 6:13 am | |
| Mi w ciągu roku odeszły 4 myszoskoczki i 2 chomiki |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Szczypiorek x) Czw Cze 07, 2012 4:25 am | |
| Franell - współczuję... Brakuje tych mordek. Na całe szczęście mi została jeszcze Buba, a niedługo Tosia dołączy. Jakie miały umaszczenia, wiesz może? I ze sklepu zoo, czy z hodowli? I jesteś może na forum - www.gerbile.pl? Jeżeli nie to się zarejestruj. Dużo jest tam ludziów pokręconych na punkcie skoków. Sorry, że tak o wszystko się wypytuję, ale ciekawa jestem no! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Szczypiorek x) | |
| |
| | | | Szczypiorek x) | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|