| Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! | |
|
+70Ayashi Dżemik Strawberii Karola. Księżniczka Żulietta Yurikino zabkaxx2 ewww4 Nefumi koniara5842 Marley asiam017 Styks sehrio Imia Magiczna375 MrsKopytko Farabolxd Evelynek wercia d Syjamska koniara10987654321 PlaybackJunkie8 Hoping. Estelle Konikowo _pati201_ CzekoBoom Kemishi .Cava. Suzan Heartlend10 Takashiro korane koziorożec Kosteczka Ayame nevinowa Layzy Presence Mouseline =] EveDallas Pati...xd Sweet Rabbit MaryMariaMara wilczyca1000 boniowata Moon :3 ZetkaEmka mina stirit1 KaVcia EREIS Aglyss blueberry. Arbuzek_10 ArinStreal xTikTakx -Eruina- gwiazda2002 Ejli Majka Asiaa. Broszka Kikyo22 Clue Sakura LadyArvena Heshette Malto Alexinda 74 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lip 03, 2012 7:09 am | |
| Lady Arveno - gram jako Aglyss | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lip 03, 2012 7:28 am | |
| - xTikTakx napisał:
- Malto napisał:
-
- Cytat :
- Słodki Flirt jest obecnie modyfikowany. Gra powinna być dostępna za kilka minut.
Może naprawiają sytuację z duchem w odcinku czwartym. I co, naprawili? Nie zauważyłam. Specjalnie puściłam moją na spacer po szkole w tę i nazad i nic. Pustka. | |
|
| |
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lip 03, 2012 7:44 am | |
| Właśnie zauważyłam coś dziwnego. Dyrektorce powiedziałam, że chcę być w klubie koszykówki a mnie dali do ogrodników (mogę grać za darmo w grę z tymi robalami). Jak zwykle wkręcił mnie ten Ken. | |
|
| |
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lip 03, 2012 7:44 am | |
| 10 PA to strasznie mało. Wykorzystałam wszystkie i spotkałam tylko Nataniela, który setny raz powtarza mi, że moje dokumenty są gotowe i mam je zanieść do dyrektorki. Mam pytanie... Czy muszę te dokumenty sama donieść skoro Nat powtarza mi to setny raz? | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lip 03, 2012 8:36 am | |
| aniawis, tak, musisz szukac dyrektorki aż do skutku | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lip 03, 2012 9:23 am | |
| Czyli raczej czekać do naprawy Ksywki dorzuciłam do pierwszego postu. Wciąż jednak nie wiadomo, pod jakimi ukrywają się Alexinda, Arbuzek_10, gwiazda200 i Kikyo22, | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lip 03, 2012 9:26 am | |
| Hm. Zalogowałam się na konto, patrzę - mam 271 punktów akcji i jestem na trzecim odcinku (miałam 21 punktów akcji i byłam na czwartym odcinku). Też Wam się takie cuda porobiły? Przeglądam forum, ale nie widzę żadnej informacji o tym, że błąd został naprawiony i że można grać dalej. Interesting. Dowód, pszę bardzo: | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lip 03, 2012 9:34 am | |
| Mam podobnie. PA 273. W zadaniach pisze, że nie mam żadnych zadań do wykonania i jestem w odcinku 3. A także byłam w 4. Tylko u ciebie jest to "następny odcinek", a u mnie nie. Może za te błędy nas wycofali i PA dali? Zaraz skoczę na drugie konto zajrzę. EDIT: Na drugim koncie mam ok... O-o Ja chcę powrotu do 4 odcinka Miałam już praktycznie koniec. Powinien mi wyskoczyć pomysł z aparatem, pójście po nocy i randka. A tu trzeci odcinek :/ Czekam do jutra. Zobaczymy co będzie. Szczególnie, że mam rzeczy w szafce z czwartego odc. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lip 03, 2012 9:37 am | |
| Arvena, u mnie też pojawiła się informacja, że jestem na trzecim odcinku i nie mam zadan do wykonania. I była tam sugestia, by przejść się po liceum. Kliknęłam na słowo "liceum" i przeniosło mnie do odcinka nr 4 - screen powyżej. Poczekam jeszcze trochę i chyba zacznę klikać, może sytuacja jest już opanowana Edit: Pojawiła się jakaś informacja - KLIK | |
|
| |
Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lip 03, 2012 10:28 am | |
| Nosz! A mnie nie wywaliło,a PA mi potrzebne. xD | |
|
| |
xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lip 03, 2012 11:16 am | |
| Buu, miałam już prawie koniec 4 odcinka :< Eh, no trudno. Przynajmniej błąd naprawili. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lip 03, 2012 11:23 am | |
| - xTikTakx napisał:
- Buu, miałam już prawie koniec 4 odcinka :< Eh, no trudno. Przynajmniej błąd naprawili.
Nie jestem pewna, czy tak do końca wszystko jest ok. Wcześniej utknęłam na pierwszej pogadance z Natanielem/Kastielem o rzeczach znalezionych na klatce schodowej. Po resecie odcinka ten moment przeszłam i teraz, dla odmiany, zatrzymałam się na podobnej sytuacji, tyle że tym razem miałam pogadać z jednym z chłopaków o czerwonym plastiku i notatniku. Znów moja snuje się po pustej szkole i nic. | |
|
| |
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lip 03, 2012 11:33 am | |
| - Malto napisał:
- xTikTakx napisał:
- Buu, miałam już prawie koniec 4 odcinka :< Eh, no trudno. Przynajmniej błąd naprawili.
Nie jestem pewna, czy tak do końca wszystko jest ok. Wcześniej utknęłam na pierwszej pogadance z Natanielem/Kastielem o rzeczach znalezionych na klatce schodowej. Po resecie odcinka ten moment przeszłam i teraz, dla odmiany, zatrzymałam się na podobnej sytuacji, tyle że tym razem miałam pogadać z jednym z chłopaków o czerwonym plastiku i notatniku. Znów moja snuje się po pustej szkole i nic. Też się na tym zatrzymałam i straciłam 70 PA na szukanie ich, ale niestety Nataniel się w końcu pojawił. ;/ Da się jakoś cofnąć jeszcze raz do początku i odzyskać te 270 PA? | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
Liczba postów : 218 Dołączył : 19/11/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lip 03, 2012 3:29 pm | |
| LadyArvena, a no tak jakos PA dokupiłaaam... Wina nevi! Gra, gdzie mam ruch ograniczony jest nie dla mnie xD (aczkolwiek, jak ktoś zna angielski, a lubi takie gry znam nazwy dwóch darmowych, do sciągnięcia na kompa) Ogólnie w 7 odcinku pojawia się dodatkowa gra, Mortal Pillow czy jakoś tak Za 1 miejsce jest 350 Pa, za 2 - 200 a za 3-100 PA potem od 4-10 miejsca jest 50 PA W tym tygodniu co był akurat się załapałam do 4-10. Jeszcze napomknę do znaków zodiaku - NIE polecam barana. Sama dałam, bo to mój, a w ciągu moich 40 paru dni był chyba raz ;/ Najczęściej widziałam wodnika i koziorożca... Malto, ja tak miałam teraz w 9, calutką plażę przeszłam chyba 2-3 razy i dopeiro dialog... A plaża ma 9 ilustracji ;/ Osobiście staram się iść tak by szybko przejść, mało zużyć Teraz na powtórkę zbieram, bo -41 u Kena mnie nie satysfakcjonuje | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lip 03, 2012 4:16 pm | |
| ja już dziś machnęłam restart bo kupiłam kieckę i szpilki i na strój na randkę w 1 zadaniu mi brakło teraz utknęłam na 2 zadaniu czy tam dniu | |
|
| |
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lip 03, 2012 11:58 pm | |
| EREIS- w sensie odcinku? XD
osobiście dla mnie za mało się takiego PA dostaje,przecie to starcza na ledwo 5 ruchów.;X | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Sro Lip 04, 2012 1:30 am | |
| *Żałuje,że jeszcze nie miała 3 odc. PA są fajne D:* | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Sro Lip 04, 2012 2:09 am | |
| Ee.. Nie mogę znaleźc Kastiela na 2 odcinku, żeby mu dac piłki. Ktoś wie, o co chodzi? o.O EDIT: Znaleziony, fałszywy alarm
Ostatnio zmieniony przez hanka1998 dnia Sro Lip 04, 2012 2:44 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Sro Lip 04, 2012 2:19 am | |
| - Asiaa. napisał:
- Malto,wole Kastaiela,ale od piątego odcinka nie pogardze tez Lysanderem. : >
Jakby ktoś nie widział jak wygląda:
ciekawi mnie jeszcze jedna ilustracja,ale to chyba będzie przeróbka. ; X Chodzi ci o to zdjęcie z tatuażem? Nie,o jedną ilustracje z Kastielem. ----------- Edit: Jestem w 4 odcinku ,a Kastiel mnie się o kiki pyta.o.o | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lip 05, 2012 12:42 pm | |
| A ja nie mogę przebrnąć przez odcinek drugi oO" | |
|
| |
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lip 05, 2012 1:01 pm | |
| A mnie czemu nie ma na liście? Gram jako Anaela | |
|
| |
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lip 05, 2012 11:23 pm | |
| Muahaha, wpadłam na końcu odcinka na Kastiela i to on powiedział mi o duchu i odprowadził do domu. | |
|
| |
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lip 05, 2012 11:28 pm | |
| Ej, kurde, zrobiłam 4 do odcinek i jak chciałam grać dalej, to nie było opcji "Rozpocznij 5 odcinek" tylko "Wróć do gry" i mnie wywaliło na początek 4 o0 | |
|
| |
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Pią Lip 06, 2012 12:42 am | |
| Se poczekam na randkę....mam 4$, a musze mieć 145$.-.-- | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Sob Lip 07, 2012 12:43 am | |
| Psa dyrektorki wywiało,mam obrożę i żyrafę,teraz tylko psa znaleźć. =,= | |
|
| |
KaVcia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : KaVcia Liczba postów : 731 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Sob Lip 07, 2012 1:50 am | |
| Też utknęłam przy szukaniu kundla. Szukam, szukam. Wszędzie Kastiel albo Nataniel. | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Sob Lip 07, 2012 2:01 am | |
| Ja mam jeszcze zielonowłosego ogrodnika,Amber i jej bandę,i koleżankę | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Sob Lip 07, 2012 2:02 am | |
| Moja się za psem też trochę nabiegała. O ile dobrze pamiętam, dorwała go na korytarzu.
U mnie początek piątego odcinka. Skubię po troszku, bo ostatnio PA nie wpada mi z kwiatka ;D | |
|
| |
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Sob Lip 07, 2012 2:36 am | |
| Mi dziś wypadło 10 PA, ale i tak zmarnowane, bo mam błąd i trzeba czekać aż go naprawią. Na forum nie będę pisać, bo jest informacja, ze zgłosili to tym co się zajmują grą. Czyli nie tylko ja mam taki problem, że zamiast rozpocząć nowy odcinek, cofnęło mnie na początek starego. | |
|
| |
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Sob Lip 07, 2012 7:46 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! | |
| |
|
| |
| Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! | |
|