| Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! | |
|
+70Ayashi Dżemik Strawberii Karola. Księżniczka Żulietta Yurikino zabkaxx2 ewww4 Nefumi koniara5842 Marley asiam017 Styks sehrio Imia Magiczna375 MrsKopytko Farabolxd Evelynek wercia d Syjamska koniara10987654321 PlaybackJunkie8 Hoping. Estelle Konikowo _pati201_ CzekoBoom Kemishi .Cava. Suzan Heartlend10 Takashiro korane koziorożec Kosteczka Ayame nevinowa Layzy Presence Mouseline =] EveDallas Pati...xd Sweet Rabbit MaryMariaMara wilczyca1000 boniowata Moon :3 ZetkaEmka mina stirit1 KaVcia EREIS Aglyss blueberry. Arbuzek_10 ArinStreal xTikTakx -Eruina- gwiazda2002 Ejli Majka Asiaa. Broszka Kikyo22 Clue Sakura LadyArvena Heshette Malto Alexinda 74 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Paź 31, 2013 2:40 am | |
| | |
|
| |
PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Pią Lis 01, 2013 3:31 am | |
| I jest odcinek specjalny na Halloween! EDIT: Jednak event, nie odcinek... Ale trochę drogie te klucze. :c | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Nie Lis 10, 2013 7:25 am | |
| Merde D: 4 punkty akcji i mam koniec odcinka -,- | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lis 12, 2013 12:32 pm | |
| |
|
| |
Ayame Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Emi99 Liczba postów : 776 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Pią Lis 15, 2013 9:14 am | |
| Hej! Mam taką sprawę, a konkretnie robię replay historia odcinka 15. Może ktoś pamięta tę sytuację: Jestem z Arminem w pokoju nauczycielskim i mam możliwość zajrzenia do swojej teczki. Chciałabym wiedzieć co w niej jest, ale nie chcę też, żeby moja Su wyszła na hipokrytkę (bo przed chwilą kazała Arminowi odłożyć swoją). Wie ktoś jaki ma to wpływ na relacje bądź lovo z chłopakiem? (Armin na poważnie xP) | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Pią Lis 15, 2013 10:06 am | |
| Ayame, wydaje mi się, że on chciał, żebyś otworzyła tą teczkę, a potem dyrektorka cię owrzeszczy. O ile to ten odcinek, o którym myślę Zresztą Armin to taki zwariowany typ. Przy Lysiu otworzenie teczki raczej skutkowałoby dezaprobatą. Ryzyk-fizyk, otwórz! Nawiasem, mam 100 z Lysiem. HAHAHAHAHAHAHA, niemożliwe staje się możliwe :3 | |
|
| |
Ayame Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Sob Lis 16, 2013 10:17 am | |
| Teczkę otworzyłam, nic właściwie się nie stało. Było w niej, że Su powinna bardziej się starać i tyle. xD | |
|
| |
Karola. Nowy
Nick w grze : Karola. Liczba postów : 45 Dołączył : 24/11/2013
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Nie Lis 24, 2013 9:37 am | |
| gram ! zapraszajcie login karolka200011 !! | |
|
| |
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Nie Gru 01, 2013 11:06 am | |
| Event świąteczny. c: Kalendarz Adwentowy. | |
|
| |
Ayame Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Nie Gru 01, 2013 1:17 pm | |
| Mam pytanie: czy kiedy otwieramy pierwsze okienko w kalendarzu to coś dostajemy? Bo zrobiłam to na telefonie, ale nic mi się nie pojawiło, a na bannerze jest napisane "do odkrycia nowa niespodzianka codziennie". | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Pon Gru 02, 2013 10:40 am | |
| Ja dostałam fragment ilustracji świątecznej jakiejś xd a dzisiaj skarpety z Wielkanocy 2012 | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Pon Gru 02, 2013 10:44 am | |
| - Suzan napisał:
- Ja dostałam fragment ilustracji świątecznej jakiejś xd a dzisiaj skarpety z Wielkanocy 2012
FAAAARCIAAARAA ;n; Ja fragment ilu i dzisiaj ŻÓŁTY KIJWIEPOCO PLECAK ;n; | |
|
| |
Ayame Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Gru 03, 2013 8:00 am | |
| A, to kawałek obrazka też mi się pokazał. Na drugi dzień dostałam bransoletkę, a dzisiaj ciekawostkę | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Gru 03, 2013 8:02 am | |
| Ja dostałam w pierwszym dniu kawałek obrazka, potem kolczyk do pępka a dzisiaj ciekawostkę. |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Gru 12, 2013 9:00 am | |
| Zastanawiam się co będzie z tymi kawałkami ilustracji... Jedno okienko przegapiłam i akurat z kawałkiem obrazka :/ | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Nie Gru 15, 2013 7:50 am | |
| W dzisiejszym okienku dano taką oto ciekawostkę: - Cytat :
- Wiedziałyście o tym?
Jeden z głównych chłopaków opuści liceum w 27 odcinku. Śmierdzi mi to Natanielem, bardzo śmierdzi Natanielem. Wprowadził naszą postać w grę, pomógł się zaaklimatyzować, więc jego zadanie zostało tak jakby wypełnione. Wiadomo, ma rodziców tyranów, leją go (podobno), a on za ich plecami zajmował się czym innym niż nauką. Może tatusiek, niezadowolony z poczynań syna, przeniesie go gdzieś indziej. Z drugiej strony nie wiem, czy by ponownie zastosowali szablon Kena. | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Nie Gru 15, 2013 8:45 am | |
| Też widziałam tą ciekawostkę, ale pierwszy, który mi przyszedł na myśl, był Kastiel. To taki niepokorny typ, często karany i tak dalej. Wydaje mi się, że w pewnym momencie dyrektorce mogłyby puścić nerwy i wywaliłaby go na zbity pysk. Bo wersja z Natanielem wcale mi nie pasuje Ominęłam dwa dni z rzędu, w dodatku chyba z fragmentem ilustracji :/ A szkoda. | |
|
| |
Estelle ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Estelle Liczba postów : 642 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Nie Gru 15, 2013 9:10 am | |
| Tylko nie Kentin *.* Mam z nim najwyższe lovo ;.; | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Nie Gru 15, 2013 11:32 pm | |
| "Skłamaliśmy w ciekawostce z 15 grudnia". I wszystko jasne | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Pon Gru 16, 2013 2:20 am | |
| Ale świntuchy. Tak ludzi w konia robić. Swoją drogą ciekawe, czy dobiją do 27 odcinków | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Pon Gru 16, 2013 6:19 am | |
| Strollowali graczy Ciekawostka - żeby otworzyć zaległe okienko trzeba będzie prawdopodobnie zapłacić 4 PA. A przynajmniej tak to wygląda w kodzie. Ma być też jakiś specjalny butik świąteczny, więc warto oszczędzać wirtualną gotówkę No i ilustracja w nagrodę za cały kalendarz - Spoiler:
PAGE_NAME = "Kalendarz Adwentowy" LINK_BACK = "Wróć do mieszkania" BUTTON_CLOSE = "Zamknij" GIFT_KDO_TITLE = "Brawo! Znalazłaś Latający Prezent!" GIFT_KDO_DESC = "Otwórz go, aby odkryć swoją niespodziankę" GIFT_KDO_BUTTON = "Odkryj swój prezent" GIFT_XMAS_TITLE = "Brawo! Otzymałaś specjalny świąteczny prezent!" WELCOME_TITLE = "Zbliżają się Święta!" WELCOME_DESC = "Oczekuj na święta razem z Adwentowym Kalendarzem w grze Słodki Flirt." WELCOME_BUTTON = "Zajrzyj do Kalendarza Adwentowego" GIFT_QUOTE_TITLE = "Wiedziałyście o tym?" GIFT_PICTURE_TITLE = "Świąteczna Ilustracja" GIFT_PICTURE_DESC = "Odkryłaś fragment świątecznej ilustracji." END_ALL_OPEN = "Otworzyłaś już wszystkie okienka w Kalendarzu Adwentowym!" END_ALL_OPEN_PERRUQUE = "Z przyjemnością podarowaliśmy ci tę specjalną świąteczną perukę." END_ALL_OPEN_ILLU = "Z przyjemnością podarowaliśmy ci tę specjalną świąteczną ilustrację." END_ALL_OPEN_ILLU_2 = "Znajdziesz ją razem z pozostałymi ilustracjami." END_ALL_OPEN_STORE = "Prezentujemy Ci Specjalny Świąteczny Butki!" END_REMAINS_CLOSED_DESC = "Chcesz zapłacić za brakujące okienka, aby odblokować specjalną świąteczną ilustrację?" END_REMAINS_CLOSED_PRICE_DETAILS_1 = "Symbole de traduction \"rb_\" manquant" END_REMAINS_CLOSED_PRICE_DETAILS_2 = "(1 okienko = 4 PA)" END_REMAINS_CLOSED_PRICE_DETAILS_3 = "Przegapiłaś [0] okienek z Kalendarza Adwentowego." END_REMAINS_CLOSED_PAY_BUTTON = "Zapłać [0] PA" END_REMAINS_CLOSED_INFO_BOUTIQUE_1 = "Info Specjalny Butik Świąteczny" END_REMAINS_CLOSED_INFO_BOUTIQUE_2 = "Odkryj ekskluzywne przedmioty, które są na sprzedaż podczas świąt" END_REMAINS_CLOSED_INFO_BOUTIQUE_3 = "Symbole de traduction \"rb_\" manquant" BUTTON_BOUTIQUE = "Wejdź do butiku" BUTTON_MORE = "Inny prezent!" END_REMAINS_INFO_CONFIRM = "Symbole de traduction \"rb_\" manquant" END_REMAINS_CLOSED_TITLE = "O nie! Nie otworzyłaś wszystkich okienek w Kalendarzu Adwentowym!"
---- EDIT: Inna sprawa. Ktoś kojarzy takie coś:Bo od dawna w SF jestem, we wszystkie odcinki grałam, nawet te specjalne, a tych zdjęć nie kojarzę O-o. Armin jest w stroju z Assasina, więc to jakby świeża sprawa. Ale te zdjęcia wrzucone na serwer były już przed ostatnim odcinkiem...
----- EDIT 2: Ponieważ byłam ciekawa poniższych zdjęć pogrzebałam w necie. I mam odpowiedź dla zainteresowanych: KLIK Czyli na Japan Expo 2013 można było kupić książki o SF. I gratis dostawało się kartę z kodem umożliwiającym zagranie w odcinek specjalny. W którym do zebrania były te właśnie zdjęcia. | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Pon Gru 16, 2013 7:43 am | |
| - Cytat :
:OOOOOOOOOOOOOOOOOOO Muszę to mieć. Muszę. Armin w stroju Ezio wygląda przeepicko <3 Zresztą Kastiel też niczego sobie. Reszta nie zrobiła na mnie takiego wrażenia. | |
|
| |
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Pon Gru 16, 2013 10:57 am | |
| Muszę mieć te ilustracje z Lysiem i Kasią. W ogóle, to w adwentowym chyba mi jakiś błąd wyskakuje... Jestem pewna, że ominęłam tylko dwa dni, nie cztery. W ogóle, dwa z tych czterech to jestem pewna, że otwierałam... Ale mi wyskakuje, że nie otworzyłam. PF! Aha! Nie otworzyłam dwójki, czwórki, szóstki i trzynastki. Co do szóstki i czwórki to jestem pewna, że otwierałam... Pamięta ktoś, co było w tych czterech okienkach? | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Gru 17, 2013 4:53 am | |
| A proszę bardzo: 2 - latający prezent, jakaś beza ze skrzydełkami; 4 - świąteczna ilustracja, kawałek choinki; 6 - specjalny prezent - szalik płatek Gwiazdka 2013; 13 - specjalny prezent - rajstopy Gwiazdka 2013 (toto wygląda jak kula od bałwana).
Źródło: http://pl.slodkiflirt.wikia.com/wiki/Kalendarz_Adwentowy. | |
|
| |
gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Gru 17, 2013 10:54 am | |
| Gram od daaaawna ale coś mi się posuło ;-; | |
|
| |
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Gru 17, 2013 12:10 pm | |
| Szalik i choinkę mam na drugim koncie... Więc na pierwszym też powinnam to mieć. .-. Ale jeśli serio będzie można otwierać zaległe "okienka" za cztery punkty akcji, to nie mam się czym martwić. ^^
EDIT: Chyba znalazłam przyczynę... Chodzi o to, że włączając stronę, jestem zalogowana na jedno z kont. Kiedy otworzę okienko i pogram w mini-gry, przechodzę do drugiego konta i robię to samo. A potem się nie wylogowuję, więc na drugi dzień jestem zalogowana na to konto, na którym zostałam. I wydaje mi się, że wtedy mi nie zalicza tego okienka nawet, kiedy na sto procent je otworzyłam. .-. To chyba to.
I takim oto sposobem na jednym z kont mam dwa nieotwarte okienka, a na drugim aż pięć. .-. Aha, dziękuję bardzo, pff. | |
|
| |
Strawberii Już coś wie
Nick w grze : Profesjonalistka Liczba postów : 236 Dołączył : 27/09/2013
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Gru 24, 2013 4:21 am | |
| Gram w to od dwóch dni pod nickiem Strawberii. Całkiem fajna gra, ale jestem dopiero przy 2 odcinku. | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Gru 24, 2013 4:51 am | |
| - PlaybackJunkie8 napisał:
- Szalik i choinkę mam na drugim koncie... Więc na pierwszym też powinnam to mieć. .-. Ale jeśli serio będzie można otwierać zaległe "okienka" za cztery punkty akcji, to nie mam się czym martwić. ^^
EDIT: Chyba znalazłam przyczynę... Chodzi o to, że włączając stronę, jestem zalogowana na jedno z kont. Kiedy otworzę okienko i pogram w mini-gry, przechodzę do drugiego konta i robię to samo. A potem się nie wylogowuję, więc na drugi dzień jestem zalogowana na to konto, na którym zostałam. I wydaje mi się, że wtedy mi nie zalicza tego okienka nawet, kiedy na sto procent je otworzyłam. .-. To chyba to.
I takim oto sposobem na jednym z kont mam dwa nieotwarte okienka, a na drugim aż pięć. .-. Aha, dziękuję bardzo, pff. Wiesz, multikonta są zakazane - nikt nie obiecywał że będzie wygodnie. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Gru 24, 2013 5:35 am | |
| Mi na wszystkich multi normalnie działało. Chociaż ja się loguję, na drugiej karcie otwieram kwiatka, na trzeciej kalendarz. Potem w tej pierwszej karcie się przelogowywałam po czym odświeżałam pozostałe karty (i otwierałam okna). | |
|
| |
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Gru 24, 2013 8:28 am | |
| Ejli, wiem, że są zakazane. ^^ I nie chodzi mi o to, żeby było "wygodnie" czy coś, mogę się powkurzać, że to, że tamto. Poszło mi kilka PA, żeby podootwierać resztę, ale co tam. :c Przynajmniej ilustracja jest! :3 I dzisiaj coś mi mocno SF szwankowało... Wylogowywało; zamiast strony wyskakiwał banner od mobilnej wersji SF; logowało mnie; przenosiło ze stron na inne strony etc. ._. FTW. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! | |
| |
|
| |
| Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! | |
|