Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Jak nie dostać uwagi za głupstwa

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
Bartol676
Już coś wie
Bartol676

Liczba postów : 118

Jak nie dostać uwagi za głupstwa Empty
PisanieTemat: Jak nie dostać uwagi za głupstwa   Jak nie dostać uwagi za głupstwa I_icon_minipostPią Maj 27, 2011 1:08 am

Pewnie niektórzy lubią się powygłupiać w szkole, a teraz jeszcze bardziej będą lubić, bo napiszę jak przez to nie dostać uwagi. Jak to coś trochę bardziej złego to lepiej przyjść w bluzie z szerokim kapturem i ciemnymi okularami. Jeżeli chcesz się wygłupić na lekcji przysuń się do kolegi z ławki, zrób to i zgoń na kolegę. Resztę chętnym osobom mogę opublikować na PW na Howrse

,,Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy krok do przodu"-Ajsz, to musiało boleć!
Powrót do góry Go down
Simma
Już coś wie

Liczba postów : 106

PisanieTemat: Re: Jak nie dostać uwagi za głupstwa   Jak nie dostać uwagi za głupstwa I_icon_minipostPią Maj 27, 2011 5:33 am

A ja robię tak-zazwyczaj siedzę na ostatniej ławce. Jak coś mówię, to trochę zmienionym głosem-jeżeli wszyscy się śmieją a nauczyciel się pyta kto to, to się też śmieję i rozglądam po klasie Very Happy

I nauczyciel w końcu ustępuje Very Happy
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: Jak nie dostać uwagi za głupstwa   Jak nie dostać uwagi za głupstwa I_icon_minipostWto Cze 07, 2011 11:22 am

Ja dostałam uwagę dzisiaj za to że moja koleżanka z ławki zaczęła gadać z tą z przodu i zwaliła na mnie Sad Sad
Kiepsko nie? Suspect
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
kara250
Już coś wie
kara250

Nick w grze : AC / DC
Liczba postów : 103

PisanieTemat: Re: Jak nie dostać uwagi za głupstwa   Jak nie dostać uwagi za głupstwa I_icon_minipostCzw Lut 23, 2012 6:48 am

Ja jak palnę coś na lekcji, a nikt inny na to nie zwraca uwagi to też się powstrzymuję od śmiechu, albo ja ma taki sposób na słuchanie muzy na lekcji:
podłącz słuchawki do telefonu, załóż bluzę i przewlecz słuchawki pod bluzą w ten sposób:

... ....
: : / \ :
: : : / : :\ :
: : : / : :\ :
:.. :.......|... :.\.:
:_: :_: \
: :..: : 1słuchawka
: : : :
: : : :
:..... :....
W lewej kieszeni jest telefon, a z rękawa wystaje jedna słuchawka. Ustawiamy się w pozycji myślącej przykładając do ucha słuchawkę:
.....
/ \
( . . )
\ /
\ / | \
\ / | \ to jakoś tak, w każdym razie opieramy
\ / | \ głowę o rękę ze słuchawką, no i słuchamy!
| \
-----------------------
ławka

Powrót do góry Go down
kara250
Już coś wie
kara250

Nick w grze : AC / DC
Liczba postów : 103

PisanieTemat: Re: Jak nie dostać uwagi za głupstwa   Jak nie dostać uwagi za głupstwa I_icon_minipostCzw Lut 23, 2012 6:49 am

nosz kurrrrrr rysunek mi sie potegotał.........
Powrót do góry Go down
1sara112
Już coś wie
1sara112

Liczba postów : 229

PisanieTemat: Re: Jak nie dostać uwagi za głupstwa   Jak nie dostać uwagi za głupstwa I_icon_minipostCzw Lut 23, 2012 7:01 am

U mnie na Polaku chłopacy wariują(niektóre dziewczyny też)i pani im mówi żeby jakichś dał dzienniczek, a on,,Proszę pani już będę grzeczny" , pani na to ,,Daj dzienniczek" no to odpowiada ,,Ale .(imię).. pani nie wpisała". I jest po sprawie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Jak nie dostać uwagi za głupstwa   Jak nie dostać uwagi za głupstwa I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Jak nie dostać uwagi za głupstwa
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: