Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Jak nie dostać uwagi za głupstwa | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Bartol676 Już coś wie
Liczba postów : 118 Dołączył : 26/05/2011
| Temat: Jak nie dostać uwagi za głupstwa Pią Maj 27, 2011 1:08 am | |
| Pewnie niektórzy lubią się powygłupiać w szkole, a teraz jeszcze bardziej będą lubić, bo napiszę jak przez to nie dostać uwagi. Jak to coś trochę bardziej złego to lepiej przyjść w bluzie z szerokim kapturem i ciemnymi okularami. Jeżeli chcesz się wygłupić na lekcji przysuń się do kolegi z ławki, zrób to i zgoń na kolegę. Resztę chętnym osobom mogę opublikować na PW na Howrse _______________________________
,,Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy krok do przodu"-Ajsz, to musiało boleć! | |
| | | Simma Już coś wie
Liczba postów : 106 Dołączył : 29/04/2011
| Temat: Re: Jak nie dostać uwagi za głupstwa Pią Maj 27, 2011 5:33 am | |
| A ja robię tak-zazwyczaj siedzę na ostatniej ławce. Jak coś mówię, to trochę zmienionym głosem-jeżeli wszyscy się śmieją a nauczyciel się pyta kto to, to się też śmieję i rozglądam po klasie I nauczyciel w końcu ustępuje | |
| | | Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| | | | kara250 Już coś wie
Nick w grze : AC / DC Liczba postów : 103 Dołączył : 14/01/2012
| Temat: Re: Jak nie dostać uwagi za głupstwa Czw Lut 23, 2012 6:48 am | |
| Ja jak palnę coś na lekcji, a nikt inny na to nie zwraca uwagi to też się powstrzymuję od śmiechu, albo ja ma taki sposób na słuchanie muzy na lekcji: podłącz słuchawki do telefonu, załóż bluzę i przewlecz słuchawki pod bluzą w ten sposób:
... .... : : / \ : : : : / : :\ : : : : / : :\ : :.. :.......|... :.\.: :_: :_: \ : :..: : 1słuchawka : : : : : : : : :..... :.... W lewej kieszeni jest telefon, a z rękawa wystaje jedna słuchawka. Ustawiamy się w pozycji myślącej przykładając do ucha słuchawkę: ..... / \ ( . . ) \ / \ / | \ \ / | \ to jakoś tak, w każdym razie opieramy \ / | \ głowę o rękę ze słuchawką, no i słuchamy! | \ ----------------------- ławka
| |
| | | kara250 Już coś wie
Nick w grze : AC / DC Liczba postów : 103 Dołączył : 14/01/2012
| Temat: Re: Jak nie dostać uwagi za głupstwa Czw Lut 23, 2012 6:49 am | |
| nosz kurrrrrr rysunek mi sie potegotał......... | |
| | | 1sara112 Już coś wie
Liczba postów : 229 Dołączył : 23/12/2011
| Temat: Re: Jak nie dostać uwagi za głupstwa Czw Lut 23, 2012 7:01 am | |
| U mnie na Polaku chłopacy wariują(niektóre dziewczyny też)i pani im mówi żeby jakichś dał dzienniczek, a on,,Proszę pani już będę grzeczny" , pani na to ,,Daj dzienniczek" no to odpowiada ,,Ale .(imię).. pani nie wpisała". I jest po sprawie. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Jak nie dostać uwagi za głupstwa | |
| |
| | | | Jak nie dostać uwagi za głupstwa | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|