Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Proszę o ocenę! | |
|
+10Poezja992 кoкo MrsKopytko EveDallas Nika346 Szarusia16 Heshette Kotek~ Anulka03 Arbuzek_10 14 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: Proszę o ocenę! Sob Cze 09, 2012 2:47 pm | |
| Ojś, jakoś tak wyszło, nie umiem robić poniżej głowy, a rozmazywałam 20% smużeniem... Poe, hmm... widzisz że jest nieskończony czy masz z tym problemy? | |
| | | Poezja992 Już coś wie
Liczba postów : 178 Dołączył : 26/04/2012
| Temat: Re: Proszę o ocenę! Nie Cze 10, 2012 6:27 am | |
| - Arbuzek_10 napisał:
- Ojś, jakoś tak wyszło, nie umiem robić poniżej głowy, a rozmazywałam 20% smużeniem...
Poe, hmm... widzisz że jest nieskończony czy masz z tym problemy? w tym przypadku mamy ten sam problem , ja tamtego też nadal poprawiam dobra koniec kłótni , nie zniżam się do poziomu niektórych | |
| | | Heshette W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Youvenille Liczba postów : 490 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Proszę o ocenę! Pon Cze 11, 2012 12:51 pm | |
| Hm, ja tu widzę kilka rozmazanych plamek o różnych barwach, a nie konia. | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Proszę o ocenę! Sro Cze 13, 2012 7:01 am | |
| Ale na zdjęciu jest zasłonięty kawałek kopyta -.-"
Popraw kopyta i będzie OK. | |
| | | Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Proszę o ocenę! Sro Cze 13, 2012 7:09 am | |
| Dzięki kopyto ;D Wybacz Hes, ale wypowiadasz się we wszystkich twórczych dziedzinach a pracujesz w tylko jednej z nich... to sory | |
| | | Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Proszę o ocenę! Sro Cze 13, 2012 7:47 am | |
| - Arbuzek_10 napisał:
Wybacz Hes, ale wypowiadasz się we wszystkich twórczych dziedzinach a pracujesz w tylko jednej z nich... to sory A co to ma za znaczenie? To, że tylko rysuję i śpiewam znaczy, że nie mogę ocenić czyjegoś wiersza, opowiadania czy zdjęcia? To, że Hes robi jedną rzecz nie znaczy, że nie może się wypowiadać o innych. Skąd wiesz, może ma jakieś doświadczenie albo pojęcie na temat tego, o czym się wypowiada? | |
| Temat: Re: Proszę o ocenę! Sro Cze 13, 2012 7:59 am | |
| Nie mam jej tego za złe ale skoro nie widzi konia tylko kreski to wiesz... Może jest źle pocieniowany, ale konia moim zdaniem przypomina... Możesz ocenić ale czy na pewno wytkniesz błędy, które powinno się poprawić czy cały wiersz bo Ci się tematyka nie podoba? Poza tym wypowiedź Hes jakoś specjalnie mi się do poprawy konia nie przydała, powiedziała co mam poprawić? Raczej NIE. | |
| Temat: Re: Proszę o ocenę! Sro Cze 13, 2012 8:49 am | |
| W temacie prosisz o ocenę, więc ją dostałaś. | |
| | | Alexinda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Alexinda Liczba postów : 346 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Proszę o ocenę! Sro Cze 13, 2012 9:24 am | |
| - Arbuzek_10 napisał:
- Nie mam jej tego za złe ale skoro nie widzi konia tylko kreski to wiesz... Może jest źle pocieniowany, ale konia moim zdaniem przypomina...
Możesz ocenić ale czy na pewno wytkniesz błędy, które powinno się poprawić czy cały wiersz bo Ci się tematyka nie podoba? Poza tym wypowiedź Hes jakoś specjalnie mi się do poprawy konia nie przydała, powiedziała co mam poprawić? Raczej NIE. Przy moim grzybie napisałaś prawie to samo co Hes tutaj. Też mi się jakoś do poprawy nie przyda wiadomość, że grzyb nie przypomina ci grzyba... | |
| Temat: Re: Proszę o ocenę! Sro Cze 13, 2012 1:15 pm | |
| Alexinda - nie przesadzaj, powiedziałam że grzyb to kilka rozmazanych kresek? Nie, ale zaraz tą frazę przytoczę, poza tym,jak nie macie nic do powiedzenia, to nie mówcie bo wątek zaśmiecacie. Karolina- hmm, to nie jest ocena, to niedokończone zdanie które nic nowego nie wnosi | |
| | | Kotek~ W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Bubaa753 Liczba postów : 422 Dołączył : 03/12/2011
| Temat: Re: Proszę o ocenę! Sro Cze 13, 2012 2:45 pm | |
| Arubuzek jak nie mają nic do powiedzenia, skoro się wypowiadają? Jak widać Ty też nie lubisz krytyki, a sama komentujesz w taki sposób prace innych, w jaki Ty byś nie chciała tego usłyszeć + moim zdaniem powinnaś to mniej rozmazywać, zrobić już takie wstępne poprawki i poprawić kopytkaa :3 | |
| Temat: Re: Proszę o ocenę! Czw Cze 14, 2012 6:56 am | |
| Kotek - ale nie na temat ;D Wiem, kopyta straszne... a rozmazywałam naprawdę mało, dużo kolorów było na sobie | |
| Temat: Re: Proszę o ocenę! Czw Cze 14, 2012 7:19 am | |
| To, że mało rozmazywałaś, nie uczyni pracy dobrą. Trzeba jeszcze wiedzieć, jak rozmazać, w którą stronę i do jakiego efektu. Oprócz tego brzegi są strasznie rozciapane, przez co koń jest niekształtny. Nie zaznaczyłaś wgl mięśni, a nawet jeśli, to ich nie widać. Twoje oceny do innych prac odbieram, jakbyś była zaawansowanym grafikiem, więc tak też oceniłam tą pracę. | |
| Temat: Re: Proszę o ocenę! Czw Cze 14, 2012 8:03 am | |
| Kar- profesjonalnym grafikiem? Oceniam inne prace tak jak mogę, żeby uświadomić innych co mają poprawić, a jeśli Ci się to nie podoba to inna sprawa... Poza tym, to właśnie o taką ocenę mi chodziło a nie o urywek zdania który nic nie mówi, można go równie dobrze przetłumaczyć na jedno słowo - "brzydki". | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Proszę o ocenę! | |
| |
| | | | Proszę o ocenę! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|