Jeżeli temat nie w tym dziale, proszę o przesunięcie.
Jak w tytule: oferuję swoje niesamowite zdolności jako sitter. Takie samo ogłoszenie widnieje na prezentacji w grze, no ale sławą nie grzeszę, więc wklejam też tutaj.
Zanim napiszesz, przeczytaj całość.Co oferuję:- Oporządzanie koni - tylko oporządzanie, trenować mi się nie chce, poza tym każdy trenuje konie tak jak mu się podoba, komuś może mój trening nie odpowiadać. A z kartki wedle przepisu nie robię, bo by mi to zajęło całą dobę..
- Krycie rogów - o ile nie ma ich milionów, bo nie wyrobię.
- 100 % uczciwości - lista osób (ciągle się powiększa) u których pracuję/pracowałam do wglądu na PW.
- Kontem opiekuję się poprzez współdzielenie
- Nie wchodzę tam gdzie mnie nie proszono, nie ruszam rzeczy z CR, nie wystawiam sobie prywatnych kryć/koni itp.
- Podnoszenie PG na wybranych koniach, gdyby ktoś chciał.
- Nie blupuję bo nie umiem i się tego nie wstydzę!
Uwagi:- Nie biorę odpowiedzialności za konie, które umarły nie z mojej winy (zdechlaki z niskim zdrowiem itp.)
- Cenę ustalam wspólnie z chętnymi, zwykle są to pieniądze, mogą być też rzeczy z CR z wyjątkiem zwojów, PP, CO i innego badziewia, które nic nie robi tylko zalega w zapasach
-
WAŻNE: Przyjmuję zlecenia na maksymalnie 150-200 koni nie więcej, z uwagi na stałą pracę.
- Końmi zajmuję się o różnych godzinach, ale nigdy o nich nie zapominam
- [u]Równie ważne: co do zapłaty - zanim zaproponujesz mi 50eq za konia zastanów się, gdzie widzisz w tym zarobek w stosunku do czasu spędzonego na grze.
-
Też ważne: Jestem tylko człowiekiem i może się zdarzyć, że mnie nie będzie w grze, bo coś tam. Cena obniżana jest wtedy o jeden dzień/rzecz/y z CR zamieniane na inne itp.
Chyba tyle ode mnie, ewentualnych chętnych proszę na PW tutaj, choć prędzej złapiecie mnie w grze i to tam wolałabym dopracowywać szczegóły. Jestem uczciwą osobą, nigdy nikogo nie okradłam bo tego nie toleruję, wiele osób robiło ze mną chociażby wymiany poprzez prezent+koń i nigdy się nie zawiodły.
Będę pisać, gdybym miała natłok zgłoszeń, że na razie nowych nie przyjmuję.