Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Poszukuję moderatorów i grafika

Go down 
+3
korane
ZetkaEmka
blueberry.
7 posters
AutorWiadomość
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

Poszukuję moderatorów i grafika Empty
PisanieTemat: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 1:42 pm

Założyłam 2 dni temu forum o psach. Chcę, żeby jak najmocniej się rozwinęło. Poszukuję, więc moderatorów (2-3) i grafika. Smile Proszę zainteresowanych o przeczytanie całości moich wypocin.

MODERATORZY

Potrzebuję dwóch, trzech moderatorów. Mam bardzo małe wymagania:
- ukończone 13 lat (ew. 12, 11)
- wiedza o psach (rasy, zdrowie, wychowanie itp.)
- poprawna polszczyzna
- cierpliwość
- łatwy kontakt z innymi
Moderatorzy nie będą rozpatrywani pod kątem: "Tego lubię, a tego nie...". Będę brała również pod uwagę ich wypowiedzi, udzielanie rad/uwag na forach na których są normalnymi użytkownikami bądź moderatorami. Smile

GRAFIK
Jeden grafik w całej swojej okazałości mi wystarczy. Smile Nie mam tu żadnych wymagań. Chętnych na "posadę" proszę o przesłanie do mnie swoich prac - albo na PW, albo tu w wątku. Na grafika zostanie przyjęta osoba, której prace najbardziej mi się spodobają. Przy wysłaniu swoich prac proszę o napisanie, czy robiłeś/aś kiedykolwiek wcześniej grafikę do forum!

Zapraszam również na forum, które można na razie nazwać gruzowiskiem:

PSI ŚWIAT
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostNie Cze 10, 2012 1:10 pm

1. Mam ukończone 12 lat. Smile
2. Jest, nawet dość spora.
3. Jest.
4. Upf, z cierpliwością będzie trudniej... xD Ale tylko taka "dobra" niecierpliwość u mnie jest, jak muszę coś zrobić, to muszę, nie lenię się. Smile
5. Trudno mnie wściec, łatwo nawiązuję znajomości.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostNie Cze 10, 2012 1:36 pm

1. Jest nawet dosc dawno
2. Jest taka dosc duża
3. Chyba jest XD
4.Jest Smile
5.Jest
Powrót do góry Go down
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

Nick w grze : volvos40
Liczba postów : 2064

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 6:24 am

1. mam 16 lat
2. zajmuję się nimi tak na poważnie ( mam nadzieję na karierę tresera psów )
3. napewno jest
4. tak i to dużo
5. miałam być psychologiem więc tu można powiedzieć że mam łatwy kontakt
Powrót do góry Go down
Heshette
W skromnych progach Zagrody
Heshette

Nick w grze : Youvenille
Liczba postów : 490

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 9:51 am

Kochana, muszę Ci pomóc z tym forum i z grafiką, bo na razie to nie powiem jak to wygląda xD

- Sprawdź mój "Age" x)
- Kocham kynologię Poszukuję moderatorów i grafika 4074547142 . Co dziennie na spacerze trenuję swojego psa, i czytam jak najwięcej o tej rasie - można uznać, że jest "trochę" wiedzy ^^.
- 1.ą - ę. 2.ża - żo -żu - ży. Wystarczy? xD
- Nawet nad wyraz - jest.
- Ba, że tak ;p

Mogę zostać grafikiem, moje prace znajdują się w dziale "Pracownia" pt. "Pracownia Heshette", lub w dziale " Darmowe".
Powrót do góry Go down
кoкo
Już coś wie

Liczba postów : 299

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 10:05 am

1. Rocznikowo 1998.
2. I to dużo. Wiem trochę o trenowaniu psów, bo mój ojciec sam psy kiedyś trenował.
3. Zawsze.
4. Zawsze.
5. Umiem się łatwo dogadać z innymi.
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 10:12 am

Hashette - wiem, jak forum wygląda. Niedługo to się zmieni. Smile

Kilka informacji
1. Aktualnie władzę nad forum dzielnie sprawuje Zetka (czyt.: odwala za Anię, brudną robotę). Ma dostęp do panelu i inne tego typu bzdety - w dniu 15/16 czerwca forum z powrotem wraca w moje łapki. Smile Co to działanie ma na celu? Zetka podjęła się wyzwania uporządkowania forum - czyli działów, kategorii itp., bo ja na razie tego nie łapię. Neutral
2. Do wszelakich bannerów, nagłówków (planuję je zmieniać wraz z porami roku: na wiosnę i lato kolory ciepłe, na jesień i zimę kolory bardziej stonowane) zdjęcia zgodziła się użyczać Ciocia Zetki - hodowca ogarów polskich. Wiadomo, że nie będą ono stosowane na każdej grafice i non stop - innym rasom też trzeba dać szansę. Smile Dlatego jeżeli ktoś z forumowiczów PŚ lub ZM, zna hodowcę/fotografa psów - proszę o kontakt.
3. Lista moderatorów, jak i grafik/czka zostanie podana na PŚ w dniach końca usprawniania forum czyli 15/16 czerwca. W wypadku najgorszym (bardzo małe prawdopodobieństwo, że tak się zdarzy) forum, będzie gotowe na 29 czerwca. W takim wypadku lista moderatorów i tak będzie ujawniona w dniach 15/16 czerwca. Smile
Powrót do góry Go down
кoкo
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 10:14 am

Dodam jeszcze do punktu nr 2, że miałam styczność z pomaganiem przy "oswajaniu" psa na domowego pupila.
Powrót do góry Go down
Heshette
Heshette

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 10:19 am

aniawis39 napisał:
Hashette - wiem, jak forum wygląda. Niedługo to się zmieni. Smile

Kilka informacji
1. Aktualnie władzę nad forum dzielnie sprawuje Zetka (czyt.: odwala za Anię, brudną robotę). Ma dostęp do panelu i inne tego typu bzdety - w dniu 15/16 czerwca forum z powrotem wraca w moje łapki. Smile Co to działanie ma na celu? Zetka podjęła się wyzwania uporządkowania forum - czyli działów, kategorii itp., bo ja na razie tego nie łapię. Neutral
2. Do wszelakich bannerów, nagłówków (planuję je zmieniać wraz z porami roku: na wiosnę i lato kolory ciepłe, na jesień i zimę kolory bardziej stonowane) zdjęcia zgodziła się użyczać Ciocia Zetki - hodowca ogarów polskich. Wiadomo, że nie będą ono stosowane na każdej grafice i non stop - innym rasom też trzeba dać szansę. Smile Dlatego jeżeli ktoś z forumowiczów PŚ lub ZM, zna hodowcę/fotografa psów - proszę o kontakt.
3. Lista moderatorów, jak i grafik/czka zostanie podana na PŚ w dniach końca usprawniania forum czyli 15/16 czerwca. W wypadku najgorszym (bardzo małe prawdopodobieństwo, że tak się zdarzy) forum, będzie gotowe na 29 czerwca. W takim wypadku lista moderatorów i tak będzie ujawniona w dniach 15/16 czerwca. Smile

16 mnie nie będzie, więc najlepiej żeby było to 15 czerwca Wink
Powrót do góry Go down
Asek33k
Już coś wie
Asek33k

Liczba postów : 134

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 10:34 am

Mam 14 (rocznikowo 15) lat, jestem już moderatorem na podobnym psim forum, które niestety powoli pod umiera.
Staram się pisać poprawnie, zwracać uwagę na błędy stylistyczne i ort.
Łatwo nawiązuję kontakty, a i kontakt nawiązać ze mną można Very Happy
Co do mojej wiedzy to najmocniejsza jestem w psich sportach i żywieniu, sama ćwiczę z moją suką agility i bikejoring, zaczynamy też frisbee (na razie rollery). Poza tym interesuje się również hodowlą. Pracuje też na małym wolontariacie w "przytulisku" w moim mieście Smile
Powrót do góry Go down
http://psijaciele.fora.pl
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 11:15 am

Chciałabym jeszcze dopowiedzieć iż, żeby być modem (lub by się na niego zgłaszać) trzeba mieć konto na PŚ (ale to chyba oczywiste nie?).

Propozycje Ani
Otóż mam kilka pomysłów związanych z PŚ. Są to na razie tylko moje propozycje. Po wybraniu "Kadry moderatorów" sami będziecie mogli je składać - ja wraz z moderatorami, będziemy je zatwierdzać. Smile Na razie wyraźcie swoją opinię o tym co tu wybazgrolę.

Wiele z Was wypisało czym najbardziej się "zajmuje", jeżeli chodzi o psy. Dlatego też oto spis rang, które proponuję wprowadzić na PŚ. Jeden pomysł jest już wprowadzony, ale jeżeli Wam się nie spodoba, prawdopodobnie zostanie usunięty (na 20%). Wszystkie wymienione rangi są/będą rangami specjalnymi nie nadawanymi po X ilości postów. Wink Niestety nie można mieć 2 rang jednocześnie.
- Specjalista od * nazwa rasy* - ranga dla osoby znającej się w szczególności na danej rasie. Jest ona już wprowadzona w życie. Zajęte są ogary polskie i owczarki niemieckie. Ja jestem od ONków, ale nie jest to napisane na mym profilku, ponieważ - pisałam o tym troszkę wyżej.
- Psi Dietetyk - nie trzeba chyba tłumaczyć.
- Doktor Dog - osoba znająca się na zdrowiu psów.
- Rangi sportowe - napiszę tu teraz ogólnie. W zależności od tego kto na jakim psim sporcie będzie się znał. Podawajcie tu swoje propozycje na nazwy dla poszczególnych znawców, bo ja nie mam pomysłów.
Na razie tyle przychodzi mi do głowy. Jeżeli macie jeszcze jakiś - piszcie! Dodatkowo wyraźcie swoją opinię o propozycjach podanych przeze mnie. Jeżeli nie podoba się Wam nazwa danej rangi - wymyślcie, jak według Was miałaby się nazywać i napiszcie swoją propozycję. Każdy pomysł dot. rang zostanie zabrany pod uwagę. Smile
Powrót do góry Go down
кoкo
Już coś wie

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 11:19 am

Aniu, fajne pomysły. Na PŚ jestem jako Afrodyta....
Powrót do góry Go down
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

Nick w grze : volvos40
Liczba postów : 2064

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 12:11 pm

Super pomysł
Powrót do góry Go down
Asek33k
Już coś wie
Asek33k

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 1:24 pm

Mój nick na forum to Asia.
Cytat :
- Rangi sportowe - napiszę tu teraz ogólnie. W zależności od tego kto na jakim psim sporcie będzie się znał. Podawajcie tu swoje propozycje na nazwy dla poszczególnych znawców, bo ja nie mam pomysłów.
Najpopularniejsze sporty i od nich rangi to np
Agility - Agility'owiec
Frisbee - Frisbowiec
Obedience
IPO (sporty obronne)
Dogtrekking
Dog Dancing - (ja sie śmieje bo tu najlepiej pasuje Tańczący z Psami Razz)
Bikejoring

Najbardziej pasujące do mnie rangi to Sportowiec (Agilityowiec), Specjalista od Labradorów i Psi Dietetyk, jeśli bym się do którejś przydała, to bardzo chętnie Poszukuję moderatorów i grafika 3446682104

poza tym brakuje mi też rangi Behawiorysta Smile
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostSro Cze 13, 2012 11:05 am

Pewne jest, że graficzką jest Hashette (ale jeszcze o tym nie wie Razz). Reszta tak, jak mówiłam - 15/16 czerwca, dowiecie kto jest kto. Wink Forum już powoli ma "kształt". Pozostaje jeszcze kilka działów i wszystko będzie cacy.
Zetka dzięki Ci! Very Happy
Powrót do góry Go down
Asek33k
Już coś wie
Asek33k

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostSro Cze 13, 2012 12:42 pm

w weekend mnie nie ma, więc jak coś, to zajrzę na forum w poniedziałek Smile
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostSro Cze 13, 2012 12:51 pm

aniawis39 napisał:
Pewne jest, że graficzką jest Hashette (ale jeszcze o tym nie wie Razz). Reszta tak, jak mówiłam - 15/16 czerwca, dowiecie kto jest kto. Wink Forum już powoli ma "kształt". Pozostaje jeszcze kilka działów i wszystko będzie cacy.
Nie wiem czemu cały mówisz HAsh, to jest HEsh, Heshette Wink
Powrót do góry Go down
Heshette
Heshette

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostCzw Cze 14, 2012 1:48 pm

aniawis39 napisał:

Teraz już wiem Razz
Dzięki, jutro wezmę się za nagłówki :3
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostCzw Cze 14, 2012 1:52 pm

Franell - jakoś tak mi było chyba wygodniej. xD
Heshette - kto Ci wygadał? xD
Pomijając. Zetka zrobiła jeden nagłówek, który prawdopodobnie (na 99%) zostanie ustawiony. Nie wiem, jednak czy jest dobry wymiarowo. :/
Powrót do góry Go down
Heshette
Heshette

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostCzw Cze 14, 2012 1:58 pm

Buuu....
Ale i tak coś wymyślę xD
A, miałam pomysł na całokształt grafiki forum, ale to za trudna sprawa, i byś mi musiała udostępnić na tę chwilę dostęp do panelu administracyjnego :/
Powrót do góry Go down
Asek33k
Już coś wie
Asek33k

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostCzw Cze 14, 2012 2:03 pm

powinien być chyba dłuższy a niższy Razz
Powrót do góry Go down
Heshette
Heshette

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostCzw Cze 14, 2012 2:25 pm

Nah,nudziło mi się, więc zrobiłam Razz

Poszukuję moderatorów i grafika 2irkmdg
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostNie Cze 17, 2012 9:48 am

Lista moderatorów jest dostępna na PŚ. Smile Najpóźniej jutro otrzymacie rangę. Wink
Heshette - nagłówek jest piękny. Niestety ten co zrobiła Zetka nie pasuje wymiarowo. Smile Jutro przekazuję panel w Twoje łapki - masz 2 tygodnie na uporanie się z grafiką. Forum powinno być na cacy 29 czerwca. Very Happy
Powrót do góry Go down
Oresama
Już coś wie
Oresama

Nick w grze : Oresama
Liczba postów : 166

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostNie Cze 17, 2012 11:22 am

Wycofuję, przeczytałam na forum XD'

Mimo wszystko jak się zgłaszać na specjalistę od? ^^
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1092626
Heshette
Heshette

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostNie Cze 17, 2012 12:02 pm

aniawis39 napisał:
Lista moderatorów jest dostępna na PŚ. Smile Najpóźniej jutro otrzymacie rangę. Wink
Heshette - nagłówek jest piękny. Niestety ten co zrobiła Zetka nie pasuje wymiarowo. Smile Jutro przekazuję panel w Twoje łapki - masz 2 tygodnie na uporanie się z grafiką. Forum powinno być na cacy 29 czerwca. Very Happy

Spoko, mam zwolnienie lekarskie, więc pół tygodnia wolnego - będzie czas na grafikę Twisted Evil
Powrót do góry Go down
Heshette
Heshette

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipostPon Cze 18, 2012 7:17 am

UWAGA!!

Na forum cały czas trwa przebudowa, co sekundę jest zmieniana grafika oraz interface tak, aby było wam wygodniej.Dlatego na czas budowy, czyli około 2-3 kolejne dni, proszę nie latać na forum jak szaleni, ponieważ utrudnia mi to pracę.
Oczywiście, na chacie można siedzieć do woli Wink

Dziękuje za zrozumienie, i pozdrawiam.
~Heshette
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Poszukuję moderatorów i grafika   Poszukuję moderatorów i grafika I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Poszukuję moderatorów i grafika
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Słuchajta, poszukuję moderatorów do nieoficjalnego forum DoGGi
» Poszukuję grafika
» Zespół poszukuje grafika (gra przeglądarkowa)
» Rady dla moderatorów
» Wiadomości do Moderatorów

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: