Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Ile dziennie equus daje KREZUS ? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
SalineroNatka Raczkujący
Liczba postów : 53 Dołączył : 09/06/2012
| Temat: Ile dziennie equus daje KREZUS ? Wto Cze 12, 2012 8:26 am | |
| Szukałam odpowiedzi na to pytanie, ale nie mogę znaleźć, a jest powiedziane że na co dzień daje on equus, a 1 raz w miesiącu 1 kupon Wydaje mi sie poza tym, że w sumie nie jest on w cale taki opłacalny ? Jak myślicie kupić lepiej Krezusa ( i wydać 100 kuponów ), czy Falabellę za 200 kuponów ? Jak zdobyć taką ilość kuponów ? Nie chce mi sie wydawać 270 zł na kupony, bo to z decydowanie za dużo realnej kasy | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Ile dziennie equus daje KREZUS ? Wto Cze 12, 2012 8:38 am | |
| A Falabella jest jeszcze mniej opłacalna od krezusa, od krezusa przynajmniej kupon dostaniesz a od niej masz nikłe szanse, że jakiś koń dostanie bonus..i tyle. Krezus da Ci kasy tyle co normalny koń z Plutonem(tak przynajmniej myślę). Jak zdobyć? No kupić..albo sprzedawać na prawdę dobre konie za kupony. |
| | | SalineroNatka Raczkujący
Liczba postów : 53 Dołączył : 09/06/2012
| Temat: Re: Ile dziennie equus daje KREZUS ? Wto Cze 12, 2012 8:53 am | |
| A i jescze jedno, bonusy może dostać koń za sam udział w GP, czy te bonusy są w RO ? | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Ile dziennie equus daje KREZUS ? Wto Cze 12, 2012 9:20 am | |
| Są w RO, czasami jak otwierasz to dostajesz. Za samo GP nie ma żadnych bonusów | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Ile dziennie equus daje KREZUS ? Wto Cze 12, 2012 9:36 am | |
| jest bonus za GP - fontanna | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Ile dziennie equus daje KREZUS ? | |
| |
| | | | Ile dziennie equus daje KREZUS ? | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |