Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nowy konkurs, do wygrania Zestaw Hery, Kamień Filozoficzny, Zestaw Bonusowy i inne! Sprawdź! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Reita-chan Już coś wie
Nick w grze : Recai Liczba postów : 258 Dołączył : 27/01/2012
| Temat: Nowy konkurs, do wygrania Zestaw Hery, Kamień Filozoficzny, Zestaw Bonusowy i inne! Sprawdź! Wto Cze 12, 2012 1:21 pm | |
| Fundacja Sleepwalker ogłasza konkurs! Do wygrania wspaniałe nagrody, a do zrobienia tak niewiele. Co musisz zrobić, aby wziąć udział w konkursie? Wystarczy, że ułożysz hasło promujące Fundację Sleepwalker i wyślesz je na ten adres. Proste? Jasne, że tak! Czas zgłoszeń do I etapu konkursu trwa tak długo, aż zbierze nam się odpowiednia ilość osób. A teraz najważniejsze, nagrody: ~I msc. Zestaw Hery + 2o ooo Equus + miejsce w dowolnym wolontariacie fundacji ~II msc. Kamień Filozoficzny + 1o ooo Equus + miejsce w dowolnym wolontariacie fundacji ~III msc. Zestaw Bonusowy + 5 ooo Equus + miejsce w dowolnym wolontariacie fundacji
Dla osób, które przeszły pierwszy etap, a nie zakwalifikowały się do ścisłego finału, przewidujemy nagrody pocieszenia!
Dodatkową nagrodę I etapu przyznają użytkownicy Zagrody Mgły, wybierając spośród otrzymanych przez nas haseł, te, które ich zdaniem jest najlepsze! Zwycięzca głosowania otrzyma nagrodę w postaci Zestawu Bonusowego.
Do etapu II konkursu zakwalifikuje się 10 osób, których hasła wytypuje jury *trzy osoby z fundacji*.
Bierzecie udział? : ) Życzę Wam wszystkim powodzenia! ~Rei | |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Nowy konkurs, do wygrania Zestaw Hery, Kamień Filozoficzny, Zestaw Bonusowy i inne! Sprawdź! Wto Cze 12, 2012 1:36 pm | |
| Hasło ma być krótkie/długie czy zupełnie dowolne? | |
| | | Reita-chan Już coś wie
| Temat: Re: Nowy konkurs, do wygrania Zestaw Hery, Kamień Filozoficzny, Zestaw Bonusowy i inne! Sprawdź! Sro Cze 13, 2012 11:32 am | |
| Zupełnie dowolne. Wszystko zależy od Was. : ) | |
| | | anteek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aantek Liczba postów : 795 Dołączył : 10/05/2012
| Temat: Re: Nowy konkurs, do wygrania Zestaw Hery, Kamień Filozoficzny, Zestaw Bonusowy i inne! Sprawdź! Sro Cze 13, 2012 12:02 pm | |
| Ta fundacja jest najlepsza, zapisz się, a zapamiętasz ! Dziwne, ale na razie tylko to przyszlo do glowy | |
| Temat: Re: Nowy konkurs, do wygrania Zestaw Hery, Kamień Filozoficzny, Zestaw Bonusowy i inne! Sprawdź! Sro Cze 13, 2012 12:16 pm | |
| Proszę na PW, bo ktoś może je ukraść! Ach... no teraz to już trudno, ale na przyszłość do innych - po to podałam swoje howrsowe PW w pierwszym poście, aby hasła wysyłać także tam. Chcemy, aby pozostały ściśle tajne, aż do otwarcia głosowania na zagrodzie. | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Nowy konkurs, do wygrania Zestaw Hery, Kamień Filozoficzny, Zestaw Bonusowy i inne! Sprawdź! Sro Cze 13, 2012 12:24 pm | |
| Czy można zgłosić tylko jedno? | |
| Temat: Re: Nowy konkurs, do wygrania Zestaw Hery, Kamień Filozoficzny, Zestaw Bonusowy i inne! Sprawdź! Sro Cze 13, 2012 12:50 pm | |
| Tylko jedno. Chyba, że napiszesz mi dwa, a ja uprzejmie doradzę, które moim zdaniem ładniejsze. Myślę, że tak mogę zrobić. : ) | |
| | | Dianaxxx W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Dianaxx Liczba postów : 384 Dołączył : 17/06/2012
| Temat: Re: Nowy konkurs, do wygrania Zestaw Hery, Kamień Filozoficzny, Zestaw Bonusowy i inne! Sprawdź! Nie Cze 17, 2012 2:09 am | |
| | |
| Temat: Re: Nowy konkurs, do wygrania Zestaw Hery, Kamień Filozoficzny, Zestaw Bonusowy i inne! Sprawdź! Nie Cze 17, 2012 3:57 am | |
| Diana, to wyślij hasło na PW, które masz podane w 1 poście... ;o | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Nowy konkurs, do wygrania Zestaw Hery, Kamień Filozoficzny, Zestaw Bonusowy i inne! Sprawdź! Nie Cze 17, 2012 6:46 am | |
| A jaka liczba osob jest odpowiednia? Ile jeszcze osob musi sie zglosic? Sorry za brak polskich znakow, klawiatura mi nawala. | |
| | | korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: Nowy konkurs, do wygrania Zestaw Hery, Kamień Filozoficzny, Zestaw Bonusowy i inne! Sprawdź! Nie Cze 17, 2012 7:09 am | |
| | |
| Temat: Re: Nowy konkurs, do wygrania Zestaw Hery, Kamień Filozoficzny, Zestaw Bonusowy i inne! Sprawdź! Nie Cze 17, 2012 11:30 am | |
| ZetkaEmka - wraz z Wyn przewidujemy, że optymalną liczbą jest 2o osób, gdyż do drugiego etapu przedostaje się dziesięć osób. Może być też tak, że zgłosi się np. o jedną więcej, bo zdąży przed naszym głosowaniem. : ) Myślę, że za max 3/4 dni przystąpimy do głosowania w naszym gronie, oraz poddamy prace głosowaniu na Zagrodzie, gdyż mamy już 17 osób. | |
| | | Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: Nowy konkurs, do wygrania Zestaw Hery, Kamień Filozoficzny, Zestaw Bonusowy i inne! Sprawdź! Nie Cze 17, 2012 11:57 am | |
| Ja też pisałam hasło do Cb na PW | |
| Temat: Re: Nowy konkurs, do wygrania Zestaw Hery, Kamień Filozoficzny, Zestaw Bonusowy i inne! Sprawdź! Wto Cze 19, 2012 6:32 am | |
| Wiem wiem. Jakby ktoś miał jeszcze jakieś pytania to można śmiało pytać tutaj. | |
| Temat: Re: Nowy konkurs, do wygrania Zestaw Hery, Kamień Filozoficzny, Zestaw Bonusowy i inne! Sprawdź! Pon Cze 25, 2012 2:35 pm | |
| Reita, kiedy mniej więcej można się spodziewać wyników? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nowy konkurs, do wygrania Zestaw Hery, Kamień Filozoficzny, Zestaw Bonusowy i inne! Sprawdź! | |
| |
| | | | Nowy konkurs, do wygrania Zestaw Hery, Kamień Filozoficzny, Zestaw Bonusowy i inne! Sprawdź! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|