Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| (TŁO)Drewno wainted | |
| |
Wysłać do CP? | Jasne.Na pewno dam je na swojego konia♥ | | 5% | [ 1 ] | No pewnie:) | | 5% | [ 1 ] | Ładne jest, możesz wysłać. | | 26% | [ 5 ] | Raczej nie... | | 53% | [ 10 ] | Na pewno nie przejdzie!Ohyda | | 11% | [ 2 ] |
| Wszystkich Głosów : 19 | | Poll closed |
| Autor | Wiadomość |
---|
Enigmatic Już coś wie
Liczba postów : 188 Dołączył : 04/05/2012
| Temat: (TŁO)Drewno wainted Czw Cze 14, 2012 10:46 am | |
| A więc zaczęłam się interesować otoczeniami. Zrobiłam na razie 3, ale 3 wyszło tak pięknie (moim zdaniem) że chyba je wyślę. Co o tym myślicie?: Zachęcam do wypełnienia ankiety. Mam prośbę żeby każdy kto to zobaczy głosował. P.S:Proszę nie głosować dla żartu ale szczerze. | |
| | | najreproduktor Jedną nogą w ZM
Liczba postów : 518 Dołączył : 22/07/2011
| Temat: Re: (TŁO)Drewno wainted Czw Cze 14, 2012 11:08 am | |
| Yyyy to jest tło do Howrse ? o.o
Jak tak to moim zdaniem dziwnee. Tak po za tym wątpię abyś to narysowała, wszędzie brushe. | |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: (TŁO)Drewno wainted Czw Cze 14, 2012 11:13 am | |
| Możesz spróbować wysłać, bo niby czemu nie. Ale zmień ten napis na większy, oraz zmień czcionkę żeby pasowała do schematu Edit: i jeszcze po prawej stronie tej ciemnej ramki jest taki zielony pasek... Nie wiem po co, wymaż go czy coś ;p | |
| | | Enigmatic Już coś wie
| Temat: Re: (TŁO)Drewno wainted Czw Cze 14, 2012 11:43 am | |
| Naj-Tak, to tło.Oczywiście mam w innych rozmiarach. Rysowałam to sama, z tutka na gimpuj.info. Ale podoba Wam się? | |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: (TŁO)Drewno wainted Czw Cze 14, 2012 11:50 am | |
| Enigmatic - jeśli mam być szczera, to jakoś nie za bardzo, jest takie.. Monotonne chociaż z drugiej strony już chyba nic więcej nie da się tam wcisnąć chyba, że na styl takich westernów, nie wiem, może jakiś pistolet, kaktus, kapelusz... Ja bym tak kombinowała. | |
| Temat: Re: (TŁO)Drewno wainted Pią Cze 15, 2012 1:14 am | |
| Na 100 % nie narysowałaś tego papieru oraz znaczka na papierze. Z tego co widziałam jak rysujesz. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: (TŁO)Drewno wainted Pią Cze 15, 2012 7:05 am | |
| Ten znaczek był na gimpuj.info, widziałam nawet ten tutorial... |
| Temat: Re: (TŁO)Drewno wainted Pią Cze 15, 2012 8:25 am | |
| Tak, był na gimpuj. I to ja. Naj-przeczytałam tutek, zresztą tła mi lepiej wychodzą niż konie, więc chyba powinnam traktować to jako obrazę. | |
| Temat: Re: (TŁO)Drewno wainted Pią Cze 15, 2012 8:48 am | |
| Mi chodzi o rysowanie odręcznie - nie używanie filtrów, brushy itp. Tylko pędzla.
Każdy umie przecież się prosto obsługiwać gimpem oraz znać jego opcje ... | |
| Temat: Re: (TŁO)Drewno wainted Pią Cze 15, 2012 9:19 am | |
| Były tylko filtry.Nie każdy, bo jeszcze tydzień temu, zupełnie nie wiedziałam o opcji filtr. | |
| | | Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: (TŁO)Drewno wainted Pią Cze 15, 2012 3:21 pm | |
| bez urazy, natomiast jak już wysyłać to dostosowane do wymiarów ramki. oprócz tego filtry nie są najlepszym pomysłem, jeśli o hwr chodzi, do wszystkiego się przyczepią. jak już chcesz wysyłać to zrób odręcznie, sama, nie filtrami z gimpa. | |
| Temat: Re: (TŁO)Drewno wainted Sob Cze 16, 2012 2:07 am | |
| Mam też dostosowane na kompie, ale tło faktycznie nie końskie, więc chyba się rozmyślę. | |
| | | Poezja992 Już coś wie
Liczba postów : 178 Dołączył : 26/04/2012
| Temat: Re: (TŁO)Drewno wainted Pią Cze 22, 2012 1:02 pm | |
| - carrie17 napisał:
- Enigmatic - jeśli mam być szczera, to jakoś nie za bardzo, jest takie.. Monotonne chociaż z drugiej strony już chyba nic więcej nie da się tam wcisnąć chyba, że na styl takich westernów, nie wiem, może jakiś pistolet, kaktus, kapelusz... Ja bym tak kombinowała.
moim zdaniem jest wykonane dobrze ale popieram - można dodać tam gdzieś kawałek kapelusza kowbojskiego w prawym górnym ( zasłaniający troszkę kartkę ) i np. na dole ostrogi "rzucone" na drewno ? było by ciekawiej | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: (TŁO)Drewno wainted | |
| |
| | | | (TŁO)Drewno wainted | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|