| DoGGi Game - pogawędka ogólna | |
|
+48cake113241 daria4603 klaczkakoniara Divide erreo Nefra01 anteek Shikari doma103 xTikTakx Basia Ejli CzekoBoom avrilka _pati201_ mina stirit1 Kila278 EveDallas Asiaa. julcia0101 Husky HannahDanceDiva stewardessa karina127 Pojara Szarusia16 Sweet Rabbit Wiktabc hanka1998 Elenixa Pati...xd chevalier koniara25000 KaVcia Aglyss Ayashi LadyArvena кoкo Broszka koszolak Maiyo Kikyo22 Sathilia Malto Philipek Arbuzek_10 blueberry. ArinStreal 52 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Wiktabc Nowy
Liczba postów : 15 Dołączył : 01/07/2012
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Nie Lip 01, 2012 3:18 pm | |
| Kikyo, ma się ten dar prostego tłumaczenia. ;D Tyle to i ja wiem, myślałam, że ktoś wie więcej. | |
|
| |
Elenixa Raczkujący
Nick w grze : Elenixa Liczba postów : 51 Dołączył : 25/06/2012
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Nie Lip 01, 2012 4:02 pm | |
| jak odróżnić to rzecz prosta - kto się zarejestrował jako Creature. wszyscy pozostali rejestrowali się własnymi loginami. trzeba zerknąć rano, bo dziś jeszcze nic się nie zmieniło | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 2:57 am | |
| Niente... | |
|
| |
Wiktabc Nowy
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 4:18 am | |
| Dziś już miało być okej, a nadal strona jest wyłączona. Może po prostu przywrócić dane z przedwczoraj i tyle? Ja wolałabym już dzisiaj móc grać z wcześniejszymi danymi niż czekać jeszcze kilka dni na naprawienie błędu. | |
|
| |
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| |
| |
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 4:55 am | |
| Jeżeli mam być szczera... Ładne mi "kilka godzin". Wczoraj cały dzień i dziś (jak na razie) pół dnia. Nie wiem, jak Wy, ale ja nie mogę nawet stworzyć lewego, tymczasowego konta. Jeżeli ktoś może lub ma taką tymczasówkę to bardzo proszę o sprawdzenie sytuacji mojego konta (aniawis39) oraz konta Rabbitka. Bo strasznie się martwię o Apolla - wiem powtarzam setny raz, ale to mój najładniejszy pies... Bardzo, bardzo proszę. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| |
| |
koszolak Już coś wie
Liczba postów : 113 Dołączył : 17/10/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 5:19 am | |
| Fakt, już nie bardzo to wyłączenie gry "chwilowe". Jestem w stanie zrozumieć, że nie są w stanie oszacować czasu naprawy, ale to trochę nieładnie ze strony administracji, że zostawili graczy bez jakiejkolwiek informacji (my się jakoś trzymamy, bo ZM zawsze jakieś wspólne wsparcie w biedzie). Gram sobie od niedawna w taką gierkę jeszcze inną niż "inna gra" tam administratorzy postanowili wprowadzać aktualizacje małymi kroczkami np. zdarza się, że raz w tygodniu gra jest wyłączona na jakieś 2, 3 godzinki. O każdej planowanej przerwie gracze są informowani na forum (które swoją drogą działa nawet przy przerwie w grze). W przypadku wyłączenia gry z powodu błędu to na stronie głównej gry również pojawia się zawiadomienie (coś w stylu: gra nie działa, bo to i to. planowany czas uruchomienia dziś wieczór). | |
|
| |
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 5:35 am | |
| koszolak - według mnie właśnie tak powinni być informowani gracze na każdej grze. Bo my tu się zamartwiamy o swoje psy, konta, a nagle okazuje się, że wszystko jest dobrze. Administracja powinna chociaż zamieścić informację na stronie głównej, bądź facebooku (chyba po coś na fb profil mają?)... | |
|
| |
Wiktabc Nowy
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 5:44 am | |
| No dokładnie, popieram. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 5:51 am | |
| Ze strony głównej: - Cytat :
- Najlepsi gracze - Top 3:
Shaerah Nallejandra inek A więc uporano się najwyraźniej z Creaturami Niemniej nadal nie mogę wejść w opcję logowania. Jak tam u Was? | |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 5:57 am | |
| - Cytat :
- Awaria serwera w dniu 30.06.2012
Jak wielu z was zauważyło, w dniu 30 czerwca nastąpiła poważna awaria serwera. Gra została odtworzona do stanu sprzed awarii, wszystko co robiliście w grze 1 lipca zostalo wycofane i nie ma możliwości przywrócenia tych akcji. Konta założone 1 lipca zostały usunięte i trzeba je założyć na nowo. W sprawie przywracania stanu gry z 1 lipca prosimy NIE pisać do moderatorów, oni i tak mają pełne ręce roboty (jeżeli 1 lipca postarzyliście pieski, zrobiliście krycie, wygraliście coś na loterii itp. to NIE można tego przywrócić). Jedyne akcje, które zostaną przywrócone to doglary kupione w kantorze (doglary kupione 1 lipca zostaną dziś do wieczora dodane na Wasze konta). Jednocześnie w ramach rekompensaty dla wszystkich graczy na kilka dni zwiększamy dzienne kieszonkowe z 300 do 500 $dgl. myślę, że niedługo będzie dało się zalogować :3 | |
|
| |
Elenixa Raczkujący
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 5:59 am | |
| miejcie jednak na uwadze, iż błąd 'Creature' pojawił się najprawdopodobniej po dodaniu nowej opcji (sms), więc, aby naprawić go jak najszybciej, nie wykonuje się czynności podejrzanych o jego pojawienie się. poza tym nasze howrse nie było pierwsze-przed nimi kilka lub kilkanaście innych (wersje językowe), które niejako robiły za 'króliki doświadczalne'. coś tam było nie tak, to naprawiano to bóg wie ile czasu, ale na nasz polski serwer wchodziło już poprawione. doggi jest tylko jedno, więc nie ma jak czegoś przewidzieć. gdyby podobna sytuacja już się kiedyś pojawiła, wtedy naprawa trwałaby zapewne dużo krócej. cieszcie się w ogóle, że próbują to naprawić-mogliby dać reseta, gdyby im sie nie chciało nad tym siedzieć fajnie że podwyższyli kieszonkowe (dobre złego strony) | |
|
| |
koszolak Już coś wie
Liczba postów : 113 Dołączył : 17/10/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 6:05 am | |
| działa Edit: jednak nie tak całkiem :/ zalogować się mogę, ale zajmować psami już nie
Ostatnio zmieniony przez koszolak dnia Pon Lip 02, 2012 6:08 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 6:07 am | |
| Działa, chociaż wylogowuje Muszę się zorientować, do którego momentu mi się hodowla cofnęła... | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 6:07 am | |
| Nie wiem, jak Wy, ale nadal nie mogę zalogować się na swoje konto :/. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 6:09 am | |
| Znowu się wyłączyło. Zapraszają za kilka godzin Niemniej u mnie jest ok, pierwsze, na co zwróciłam uwagę, to to, czy mi kasy nie wcięło - nie wcięło | |
|
| |
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 6:17 am | |
| Mogę się zalogować! Mój Apollo jest cały... Łapy, pysk, oczy i ogon - wszystko na miejscu. U innych psów wszystko dobrze, mam tyle samo doglarów co wczoraj (+500$ za kieszonkowe). Wie ktoś może do kiedy takie kieszonkowe będzie? | |
|
| |
Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 6:34 am | |
| Działa... mogę się zalogować, wszystko robić | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 6:54 am | |
| Arin, mam do Was prośbę. Widzę, że wiele osób ma już możliwość zalogowania się na swoje konto, ja nadal nie mogę tego zrobić. Możecie sprawdzić konto Invena? | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 7:25 am | |
| - Sakura napisał:
- Arin, mam do Was prośbę. Widzę, że wiele osób ma już możliwość zalogowania się na swoje konto, ja nadal nie mogę tego zrobić. Możecie sprawdzić konto Invena?
Proszę bardzo, stan Twojego konta (tak orientacyjnie): | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 8:07 am | |
| Fajnie, że jeszcze w ogóle istnieję ... Chodziło mi raczej o sprawdzenie, dlaczego nie mogę się zalogować. EDIT. W końcu i ja mogę. Nie wiem, dlaczego nie chciał mnie zalogować na zapisanym w pamięci haśle. Musiałam wpisać odręcznie. Mam zapisane w ciachu hasło, z którego do tej pory bez problemu logowałam się na konto. Co za paranoja :/... | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 9:44 am | |
| Dzięki za informację Weszłam, ale widzę, że cofnęli do 30, do wczesnoporannych godzin. Bo mojego logowania tego dnia nie ma. Przekazania jednego psa innej osobie też. Ale ogólnie jest ok | |
|
| |
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 9:59 am | |
| Wbrew naszym obawom cofnęli grę do wczorajszego zapisu. Według mnie to dobre rozwiązanie. W każdym bądź razie lepsze niż zresetowanie całej gry. Jednak gra nie została przeniesiona na nowy server, ale u mnie na obecnym serverze śmiga znakomicie. | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
Liczba postów : 218 Dołączył : 19/11/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 10:03 am | |
| Przepraszam, że tak późno odpisuję, ale dzień zawalony sprzątanie mam Sakura, wydaje mi się, że nie mogłaś się zalogować właśnie przez ciacha LadyArvena, tak, jakoś do wcześniejszych godzin cofnęło, nie wiem konkretnie do których. Haha, ale na pewno do tego przed tym jak nabrała mnie ochota na postarzanie szczenioli xD | |
|
| |
Elenixa Raczkujący
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 12:42 pm | |
| można by było jeszcze coś ze stażem zrobić...nie nasza wina, że nie mogliśmy się zalogowć. ale w sumie to najmniej ważne. grunt, że można się zalogować i normalnie grać ;] mi się zdaję, czy naprawiono również wcześniej niedziałającą opcję 'niewylogowuj mnie' ? | |
|
| |
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 1:29 pm | |
| obniżyli cenę psich smakołyków o 30 doglarów ^^ | |
|
| |
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 1:45 pm | |
| - Broszka napisał:
- obniżyli cenę psich smakołyków o 30 doglarów ^^
Naprawdę? To świetnie! Zawsze narzekałam, że są drogie, nareszcie obniżyli cenę tych małych diabelstw. | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 1:54 pm | |
| - ArinStreal napisał:
- Przepraszam, że tak późno odpisuję, ale dzień zawalony sprzątanie mam
Sakura, wydaje mi się, że nie mogłaś się zalogować właśnie przez ciacha
LadyArvena, tak, jakoś do wcześniejszych godzin cofnęło, nie wiem konkretnie do których. Haha, ale na pewno do tego przed tym jak nabrała mnie ochota na postarzanie szczenioli xD Na szczęście wszystko jest ok . Cieszę się, że nie utraciłam wszystkiego, co w ciągu tego miesiąca wypracowałam . | |
|
| |
Elenixa Raczkujący
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pon Lip 02, 2012 2:09 pm | |
| - Broszka napisał:
- obniżyli cenę psich smakołyków o 30 doglarów ^^
ja mam za 50$dgl O.o* | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna | |