| DoGGi Game - pogawędka ogólna | |
|
+48cake113241 daria4603 klaczkakoniara Divide erreo Nefra01 anteek Shikari doma103 xTikTakx Basia Ejli CzekoBoom avrilka _pati201_ mina stirit1 Kila278 EveDallas Asiaa. julcia0101 Husky HannahDanceDiva stewardessa karina127 Pojara Szarusia16 Sweet Rabbit Wiktabc hanka1998 Elenixa Pati...xd chevalier koniara25000 KaVcia Aglyss Ayashi LadyArvena кoкo Broszka koszolak Maiyo Kikyo22 Sathilia Malto Philipek Arbuzek_10 blueberry. ArinStreal 52 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Sro Sie 22, 2012 6:12 am | |
| Hue hue,ja podobno konto mam,ale zakurzone i w pajęczynach,bo ulubioną suczkę zapomniałam odrobaczyć,i wgl. źle mi wyszło.Jak myślicie,odkopywać to konto,tworzyć nowe czy w ogóle nie grać?:> | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Sro Sie 22, 2012 11:15 am | |
| Ja tam wolę grać w to, niż w howrse - fajna zabawa z genami, element zaskoczenia, nie ma chorej rywalizacji aniawis39, mam trochę reproduktorów spełniających Twoje oczekiwania - pogrzeb się w moim koncie, na pewno coś znajdziesz | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Sro Sie 22, 2012 11:18 am | |
| Cóż,założyłam nowe konto i wnioski mam następujące - trening szczeniaka kosztuje fortunę.Trochę mnie to zawiodło,Tym bardziej że suczka robi troszkę za szybko postępy,i nie mam czasu zarobić.A może to ja ją zbyt często trenuję... | |
|
| |
stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Czw Sie 23, 2012 3:37 am | |
| Ja tam kasuję howrse, od dzisiaj tylko doggi | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
Liczba postów : 218 Dołączył : 19/11/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pią Sie 24, 2012 2:07 am | |
| Ejli, jeśli chodzi o naukę szczeniaczka na początku - da się to ładnie wyrobić, trzeba tylko pokombinować Co do zarobku - dostajesz 300 dgl kieszonkowego codziennie, za zalogowanie się + jeśli głosujesz w wystawach to zarabiasz 200 dgl Czyli masz 500dgl na dzień, więc dosyć sporo. Trzeba po prostu wziąć pod uwagę, że gra musi jakoś zarabiać na siebie, a dgl są jedyną walutą (więc muszą być dosyć trudno dostępne). Jednak bez kupna też da się grać - trzeba kombinować | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pią Sie 24, 2012 2:11 am | |
| Cóż,suczka ma rok i 5 miechów,umie całe chodzenie przy nodze i połowe zostań. ^^ A głosuję w wystawach,ale dostaję tylko 20dgl. Coś tu jest nie tak... | |
|
| |
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pią Sie 24, 2012 5:19 am | |
| Ejli - bo dostajesz 20$, za jeden oddany głos. | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pią Sie 24, 2012 6:35 am | |
| To ja w końcu nie rozumiem,dlaczego ArinSteal pisze,że powinnam dostawać 200dgl jak nawet na stronie wystaw pisze,iż 20dgl ? | |
|
| |
Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pią Sie 24, 2012 6:49 am | |
| Łącznie dostaniesz 200 dgl.Jeśli zagłosujesz we wszystkich wystawach. : ) | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
Liczba postów : 218 Dołączył : 19/11/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pią Sie 24, 2012 6:50 am | |
| Ejli, bo za jedno zagłosowanie dostajesz 20 dgl A głosować możesz w 10 kategoriach co łącznie daje 200 dgl | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pią Sie 24, 2012 6:53 am | |
| Czterema słowami: Nie che mi sie. =_= | |
|
| |
Basia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Stokrotka 112 Liczba postów : 529 Dołączył : 16/08/2012
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pią Sie 24, 2012 7:28 am | |
| Chcę zacząć grę, z jakim psem bardziej się opłaca rasowym czy kundelkiem? | |
|
| |
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pią Sie 24, 2012 7:30 am | |
| Ostatnio mi również odebrało chęci - nienawidzę trenować psów. Pomińmy fakt, że to główny punkt hodowli... Rabb straciła chęci do gry, a to ona była od tresury. Kurcze no! Stęskniłam się za byciem doggi-babcią. | |
|
| |
xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Czw Sie 30, 2012 2:34 am | |
| Zarejestrowałam się pod loginem DreamOn, ale raczej nie będę się zbytnio poświęcać tej grze. Jako sponsora wpisałam Malto. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pią Sie 31, 2012 10:26 am | |
| xTikTakx, wielkie dzięki, psiasmaków, karm i szamponów nigdy dość, a to się dostaje za sponsoring Osobiście przyznam, że na doggi czuję się świetnie. Gram sobie spokojnie, bez ciśnienia, bez chorej rywalizacji vide howrse, a dzięki tworzeniu nowej rasy (są już sukcesy :>) mam z wirtualnych psów sporo frajdy. Kwestia dziedziczenia cech to był strzał w dziesiątkę i właśnie to jest chyba główną zaletą gry. Nigdy nie wiadomo, co wyrośnie ze szczeniaka, ale jakieś nadzieje można sobie robić, zważywszy na wygląd rodziców. Nie to co na howrse, gdzie obrazki to zwykły los Co do mojej hodowli - a, pochwalę się Owczarek środkowoazjatycki - rasa psa zaliczana do grupy molosów typie górskim, wyhodowana w Azji Środkowej, na terenie Rosji. Jedna z najstarszych ras na świecie - źródła podają, że liczy sobie ok. 4000-5000 lat. Pierwotnym przeznaczeniem Azjatów była ochrona zwierząt hodowlanych przed wilkami oraz stróżowanie. Pies odważny, czujny i zrównoważony.Prowadzę jednoosobową hodowlę psów wspomnianej rasy. Nie ukrywam, że świetnie się przy tym bawię Początek świadomej hodowli - 18.08.2012. Po imieniu Azjatów pojawia się dopisek CAO. Dziękuję bobrosce za pomoc w określeniu rasy Uzyskane maści (oparte na realnym wyglądzie przedstawicieli rasy, niekopiowane uszy i ogon): Będzie więcej, ponieważ rasa jest bardzo różnorodna pod względem maści, więc nie zamierzam na tych poprzestać Oczywiście stawiam na realizm. Być może z czasem wprowadzę kopiowany ogon. Uszy pozostaną trójkątne. Pierwszą suką tej rasy na doggi jest Argida CAO. Azjaci mają spory talent do zawodów agility - dowód - profil Argidy. Mam zamiar zarejestrować rasę przy pierwszej nadarzającej się okazji | |
|
| |
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pią Sie 31, 2012 11:19 am | |
| Malto - właśnie w doggi jest w miarę realne, psy dziedziczą po sobie pewne cechy wyglądu, a nie tak, jak na howrse. Po za tym gratulacje CAO - są śliczne. *.* Piszę tutaj, bo na ŚD nikt mi na razie nie odpowiada. Poszukuję tresera dla mych czterech szczeniąt i jednej rocznej suczki. Gaża do ustalenia. Na zasadzie: sprzedaję treserowi za 200$ - trenuje - on odsprzedaje mi psa za ustaloną cenę. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Czw Wrz 06, 2012 6:31 am | |
| Ma ktoś zbędne ciasteczko? Mam misję "Otrzymaj ciasteczko od innego gracza", więc potrzebuję pomocy | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Czw Wrz 06, 2012 11:19 am | |
| Dziękuję Jeszcze nie wiem komu, ale widzę, że misję mam zaliczoną. Jakby ktoś też miał tą misję, niech da znać. Mam na stanie jedno ciasteczko EDIT - już wiem komu dziękuje Znalazłam u psiaka ciasteczko od KaVci | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Czw Wrz 06, 2012 11:40 am | |
| Ja chyba jedyna wolę Howrse... DoGGi jest strasznie nudne ;/ |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Czw Wrz 06, 2012 1:11 pm | |
| Themma, gra nie jest nudna, jeśli postawi się przed sobą jakiś urozmaicony cel Mi np. zaczynało się nudzić, gdy hodowałam owczarki niemieckie. Miałam do tego stopnia dość, że zastanawiałam się nad kasacją konta. Stwierdziłam jednak, że spróbuję wyhodować nową rasę - wybór padł na owczarki środokowoazjatyckie. Od tej pory bawię się super, chociaż czasami żyłka mi pulsuje, kiedy z teoretycznie idealnie wyselekcjonowanej parki na przychodzi świat coś, co nawet nie stało przy Azjacie Wolę jednak to, niż howrse'owską dziką pogoń za PG i bycie dla Administracji jedynie dojną krową. Zakończyłam tam grę, nie zamierzam wracać. Przy doggi trzyma mnie też to, że da się spokojnie grać bez inwestowania w kupony, bez wykrwawiania się dla eventów, i to, że wreszcie trafiłam na grę, w której mam wpływ na kształtowanie przyszłych pokoleń - działa GENETYKA, co w przypadku howrse jest tylko pustym słowem. Aktualnie czekam na wprowadzenie na doggi nowych ras (a nóż widelec trafi się element, który przyda mi się w kreowaniu Azjatów) i na możliwość rejestrowania stworzonych ras | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Nie Wrz 09, 2012 2:35 am | |
| Tak z ciekawości - czy tylko mi dziś doggi nie działa? | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Nie Wrz 09, 2012 2:53 am | |
| Wy również nie macie dostępu do Doggi? Internet działa, wszędzie mogę wejść, a na Doggi wyświetla mi się komunikat: - Cytat :
- Ups! Przeglądarka Google Chrome nie mogła się połączyć ze stroną doggi-game.pl
| |
|
| |
doma103 Nowy
Nick w grze : doma1036 Liczba postów : 1 Dołączył : 09/09/2012
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Nie Wrz 09, 2012 2:56 am | |
| | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Sob Wrz 15, 2012 3:05 pm | |
| Mój najnowszy skarb Aż dziwne, że stworzenie Azjatki z psiaka poniżej zajęło mi zaledwie dwa pokolenia Uwielbiam te genetyczne zabawy :> | |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Nie Wrz 16, 2012 1:56 am | |
| Ja od dwóch dni nie lubię JRT, bo przez nie straciłam 1000 $dgl na krycia X.X Ale trenuje teraz suczkę od Malto, którą planuje później pokryć JRT, bo chce zacząć hodować te małe, śliczne konusy xD Mam nadzieje, ze za trzecim razem pójdzie jak z górki | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Sro Wrz 19, 2012 10:45 am | |
| Malto - co to za maluch słodki ? Czego to mieszanina? Zaczarowała mnie Ugh,moja Borderka straciła szczenięta.Głupia wysłałam ją na konkurs | |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Sro Wrz 19, 2012 11:53 am | |
| Koszatka, ten mały w jej ostatni poście? To przecież JRT xD
A ja się mecze wyhodować Owczarka francuskiego Beauceron, ale idzie jak krew z nosa :c
| |
|
| |
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Czw Paź 04, 2012 2:14 pm | |
| Ja reaktywowałam swoje Doggi. Chce zacząć hodowlę Owczarki Niemiecki Długowłose.Wiem,nie skomplikowana rasa ale kocham te psiaki Planuję jeszcze do tego dorzucić coś nowego:) Ale najpierw muszę zrobić dokonania,mam 2 rangi. Pomożecie zdobyć 5 głosów na wystawę dla psiaka o imieniu Malto (XD)? Kategoria>Mieszańce - juniorzy, pieskiPiesek: | |
|
| |
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Czw Paź 04, 2012 2:17 pm | |
| Głosowanie chyba będzie dopiero rano bo szukałam i pieska nie ma w tej kategorii a zapisałam go teraz,o 22 | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Nie Paź 07, 2012 3:08 am | |
| O co chodzi? ._____. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna | |
| |
|