Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

DoGGi Game - pogawędka ogólna

Go down 
+48
cake113241
daria4603
klaczkakoniara
Divide
erreo
Nefra01
anteek
Shikari
doma103
xTikTakx
Basia
Ejli
CzekoBoom
avrilka
_pati201_
mina stirit1
Kila278
EveDallas
Asiaa.
julcia0101
Husky
HannahDanceDiva
stewardessa
karina127
Pojara
Szarusia16
Sweet Rabbit
Wiktabc
hanka1998
Elenixa
Pati...xd
chevalier
koniara25000
KaVcia
Aglyss
Ayashi
LadyArvena
кoкo
Broszka
koszolak
Maiyo
Kikyo22
Sathilia
Malto
Philipek
Arbuzek_10
blueberry.
ArinStreal
52 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next
AutorWiadomość
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 11:02 am

Nie tylko Tobie ;x
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 11:04 am

Malto - nie jestem teraz na doGGi, ale dzisiaj mi mulił i to strasznie. Raz się zdarzyło, że załadowało się w miarę szybko. Gdy mam włączone doGGi nie mogę mieć włączonych innych stron, bo i one mulą. Wyłączam doGGi, chwilkę poczekam i nic nie muli. Także u mnie też nie jest to winą Internetu. Słabo się coś ten nowy serwer spisuje. Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 11:04 am

Mi też strasznie muli. Ponoć nie miało już być żadnego zacinania..
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 12:01 pm

Muli i jeszcze raz muli. A miało być lepiej, a jak zawsze wychodzi gorzej.
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 12:03 pm

Malto napisał:
Kikyo22 napisał:
Moja Denaris na cieczkę, ale nie pokryje jej bo nie ma skończonego treningu, a mi nie potrzebne są "niewypały" Very Happy
Moja Panda ma właśnie cieczkę i dumam, z czym ją pokryć... myślałam o podwyższeniu charakteru, ale wtedy w grę wchodziłby Tramp, jej synalek, a chowu wsobnego chciałabym uniknąć... zwyczajnie nie mam dla biedaczki kawalera Laughing Z kolei bordery inka, słabsze od Trampa, kosztują około 3000 dgl - dziękuję, nie skorzystam Very Happy

Inek ma strasznie drogie krycia, dlatego wole czekać na coś innego. Przecież nie zawsze Inek będzie posiadał najlepsze psy Very Happy
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

Liczba postów : 218

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 12:07 pm

Muli, ale nie wiem dlaczego Sad u esef śmiga u niektórych też. Wzięła się za optymilizacje(czy jakoś tak) teraz.
Przez przypadek Siedliskowki wepchnęłam łóżko +3 sen, uh Razz
Nie mam bladego pojęcia czym pokryć Brzydkie Kaczątko.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 12:12 pm

Arin, ja się piszę przyszłościowo na krycie Siedliskiem! Very Happy Super jest ten pies Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 12:31 pm

Looknijcie tylko okiem na tą małą paskudę,zwaną Ariane...
DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 15859
W genach ma Bordery Collie oraz Goldeny Retrievery. Gdyby tylko miała klapnięte uszy oraz dłuższy pysk byłabym bardziej zadowolona... no,ale zawsze mogło być gorzej. Laughing
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 12:41 pm

W sumie... nie wiem dlaczego, ale ta mała skojarzyła mi się tak, jakby przywaliła pyskiem w ścianę Laughing Może to ta "mina" Laughing

Ale i jest niezła! Ciesz się, że nie masz czegoś takiego:
DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 14937

Ostatni z miotu Paquito i Moiry, który mi zalega... w sumie się nie dziwię Laughing
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 12:46 pm

Mi "zalegają" dwa szczenięta z miotu B w Paradise... Neutral Piesek i suczka. Może ktoś chce czarnego diabełka? Po pełnym treningu charakter 220. Wiem - dużo. Jednak "pochodzą" z suczki 210 i pieska 222 (Durango ^^). Możliwe, że puchatki z nich wyrosną, jednak nie będą tak mocno puchate tylko coś a'la ONek czy Durango (fajna rasa psa xD). Smile Ceny są podane w naszym wątku na ŚD.
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 12:53 pm

Malto napisał:
W sumie... nie wiem dlaczego, ale ta mała skojarzyła mi się tak, jakby przywaliła pyskiem w ścianę Laughing Może to ta "mina" Laughing
Ma dziwnie spłaszczony pysk,jakby uległa jakiemuś wypadkowi... Laughing Może faktycznie przywaliła tym swoim pycholem w ścianę... Very Happy Jeśli dziś zapiszę ją na wystawę,ma szansę wygrać ją w swojej kategorii ( mieszańce - juniorzy,suczki ) tylko muszę jej JAKOŚ podciągnąć wszystkie potrzeby.
Już sobie wyobrażam jakie "stworki" wyjdą po Ariance oraz Trampie. Very Happy
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 1:00 pm

Ja mam do sprzedania Archon'a za 300 dgl, jak to jest chętny do zapraszam na mój profil Smile
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 1:04 pm

Brzydkie Kaczątko x Pan Dżentelmen
DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 16757 x2 suczki za szczeniora identyczne jak matka xD
DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 16755
DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 16754
DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 16753
i x3 psy te powyższe. Smile jeśli żaden z nich nie będzie krótkowłosy, mogą być ciekawe xD Jakoś wolę te "włochate" niż "łyse"
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 1:11 pm

Myślę, że będą "umorusane", jak Pan Dżentelmen tyle, że w innych kolorkach. Smile Oby w przodkach nie było jamnika. xD Jakie mają charakterki? I jeżeli ten:
DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 16755
piesek będzie na sprzedaż - ja go chcę. :3
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 1:16 pm

Hah, wszystkie są z umaszczeniem wilczym Very Happy
Nie wiem co było w przodkach -> Brzydka jest z probówki, z czego widzę Dżentelmen też Very Happy Więc nie wiadomo, co było w ich przodkach.
Ale! Istnieje szansa, że odziedziczą te śliczne długie uszy :> Charakterki tylko 201-202 Sad
Na razie wiem, że sprzedaje suczki, pieski chce do roku podnieść i zobaczyć jak będą wyglądać - dopiero wtedy się zastanowię, które zostawiam, a które na sprzedaż Very Happy
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 1:49 pm

Po tym, jak Dżagaar zostanie wytrenowany w całości, zamierzam skrzyżować go z Lucille. Spodziewam się po nich pięknych szczeniaków Very Happy. Jeżeli ktoś zechce, postaram się wyhodować szczeniaka Smile

DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 14844
+
DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 16059
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 2:17 pm

Ja chcę! Very Happy
Powrót do góry Go down
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

Nick w grze : Sathilia
Liczba postów : 352

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 2:21 pm

Jeżeli cena nie będzie wygórowana, to ja bym się też pisała na szczeniaka po tej parce. ;>

Oddzieliłam szczenięta od mojej suczki husky. Wszystkie trzy suczki szare z białym, ale charaktery mają 212 z hakiem, ładnie. Very Happy
Jedną sobie zostawiam, pozostałe dwie wylądowały na sprzedażach.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=131262
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 2:25 pm

Zapiszę Was sobie, żeby później nie szukać Wink. Pieski mogą mieć ok. 236 pktów przed szkoleniem, jak nie więcej Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostPon Cze 11, 2012 2:25 pm

Właśnie przeżyłam szok...

Cytat :
2012-06-11 22:14:30 2800 $dgl 36720 $dgl 39520 $dgl Sprzedaż psa Ankara
2012-06-11 22:07:44 2500 $dgl 34220 $dgl 36720 $dgl Sprzedaż psa Aran
Niespełna 10 minut różnicy i dwie osoby capnęły psy za łączną sumę 5300 dgl...
Podoba mi się ta gra! Very Happy
Powrót do góry Go down
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

Nick w grze : Sathilia
Liczba postów : 352

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostWto Cze 12, 2012 4:32 am

Z tego cudnie umaszczonego psiaka wyszedł jamnikopodobny stwór:
DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 16473

No, ale przynajmniej nie kolejny łysek Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=131262
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostWto Cze 12, 2012 4:36 am

ArinStreal napisał:
Muli, ale nie wiem dlaczego Sad u esef śmiga u niektórych też. Wzięła się za optymilizacje(czy jakoś tak) teraz.

Tak właśnie się zastanawiałam, czy gra nie jest źle zoptymalizowana... Bo wtedy niepotrzebnie zżera serwer.

Malto - gratuluję Very Happy A dorosłe, czy szczeniaki?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostWto Cze 12, 2012 11:31 am

LadyArvena, było już raz to robione i w przyszłości znowu ma być, ale jednak tym razem - to nie to. Już wiadomo gdzie był błąd i walczą z tym.
Jeszcze trochę i Siedlisko będzie miał 3 lata Smile
Powrót do góry Go down
koszolak
Już coś wie
koszolak

Liczba postów : 113

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostWto Cze 12, 2012 11:49 am

ArinStreal nie mogę się doczekać, aż Siedlisko będzie oferował krycia Smile na razie czekam, aż szczeniak po Cynku dorośnie
Powrót do góry Go down
KaVcia
Przyjaciel Zagrody
KaVcia

Nick w grze : KaVcia
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostWto Cze 12, 2012 12:08 pm

A mojej suczce w końcu udało się zajść w ciążę!
Nie przewiduję ślicznych szczeniaków (border+owczarek niemiecki).
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostWto Cze 12, 2012 2:57 pm

LadyArvena napisał:
Malto - gratuluję Very Happy A dorosłe, czy szczeniaki?
Dorosła parka o niezbyt imponującym charakterze Wink

Nie wiem, jak to się dzieje, ale już mam na koncie ponad 43.000 dgl... a nie wydałam na grę ani jednego realnego grosza. Hodowli też nie mam jakiejś imponującej. Dziwi mnie, naprawdę, że przeganiam inka. A może jej ceny są zawyżone i to się na niej odbija... no, w każdym razie jestem zdziwiona, ale się cieszę Wink

I jak chcę unikać chowu wsobnego, tak stwierdziłam, że tym razem chrzanię tę zasadę. Moja sucz Panda mogła się mnożyć już od jakiegoś czasu, a w polu widzenia nie pojawiał się żaden samiec o charakterze mogącym wywindować poziom miotu. Jeszcze dziś przejrzałam ofertę kryć - czołówka to mój Tramp (syn Pandy), jego dwaj bracia, Tony - ojciec Trampa i spółki za 3000 dgl (od inka)... W akcie rozpaczy pokryłam Pandę Trampem. Czuję niedosyt, ale cóż - nie było w czym przebierać Sad
Powrót do góry Go down
koniara25000
Jedną nogą w ZM
koniara25000

Nick w grze : koniara25000
Liczba postów : 589

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostWto Cze 12, 2012 3:02 pm

A mi wyrosła taka piękna suczka, nie mogę się doczekac kiedy ją zapisze na wystawę, na razie nie chcę bo muszę ją nauczyć 3 komend i wziąść udział w 10 knkursach. Smile
DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 14928
Powrót do góry Go down
chevalier
Raczkujący
chevalier

Nick w grze : chevalier
Liczba postów : 99

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostWto Cze 12, 2012 3:04 pm

Ja tej gry trochę nie ogarniam. Nie dość, że strasznie wolno się ładuje, to jednak idea postarzania jest dziwna. No i te ceny - 1000 dolców za legowisko! Olałam to zadanie, bo nie zamierzam tyle wydawać na miejsce do spania dla psa. Nawet moja ulubiona rasa jakoś nie jest w stanie przekonać mnie do tej gry.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=136913
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostWto Cze 12, 2012 3:08 pm

koniara25000 napisał:
A mi wyrosła taka piękna suczka, nie mogę się doczekac kiedy ją zapisze na wystawę, na razie nie chcę bo muszę ją nauczyć 3 komend i wziąść udział w 10 knkursach. Smile
DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 14928
Możesz najpierw zapisać, a po zapisaniu zająć się treningiem Smile Suczka podskoczy o parę miejsc wystawowych zgodnie z obecnym poziomem charakteru (przetestowane) Cool
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipostSro Cze 13, 2012 3:39 am

Mam do sprzedania 3 pieski po Onku i Goldence. Cena każdego wynosi 400 $dgl.
Uwaga! Każdy będzie puchaty Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna   DoGGi Game - pogawędka ogólna - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

DoGGi Game - pogawędka ogólna
Powrót do góry 
Strona 3 z 16Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next
 Similar topics
-
» Ogólna pogawędka i wrażenia z pikniku
» DoGGi Game
» Haker na Doggi Game?
» DoGGi game - pytanie
» Blog o Doggi Game

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach