Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Mam propozycję - żeby stworzyć dział dotyczący wycen koni.

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
SalineroNatka
Raczkujący
SalineroNatka

Liczba postów : 53

Mam propozycję - żeby stworzyć dział dotyczący wycen koni. Empty
PisanieTemat: Mam propozycję - żeby stworzyć dział dotyczący wycen koni.   Mam propozycję - żeby stworzyć dział dotyczący wycen koni. I_icon_minipostCzw Cze 14, 2012 1:48 pm

Nie każdy wie, jak wycenić konia, którego chce sprzedać, więc w tym dziale osoby grające mogły by uzyskiwać pomoc w tym temacie. Smile
Powrót do góry Go down
Kemishi
Przyjaciel Zagrody
Kemishi

Nick w grze : Koteczka77
Liczba postów : 1026

PisanieTemat: Re: Mam propozycję - żeby stworzyć dział dotyczący wycen koni.   Mam propozycję - żeby stworzyć dział dotyczący wycen koni. I_icon_minipostPią Cze 15, 2012 11:46 am

Bardzo popieram Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=802407
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

PisanieTemat: Re: Mam propozycję - żeby stworzyć dział dotyczący wycen koni.   Mam propozycję - żeby stworzyć dział dotyczący wycen koni. I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 11:23 am

Jestem za.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Mam propozycję - żeby stworzyć dział dotyczący wycen koni.   Mam propozycję - żeby stworzyć dział dotyczący wycen koni. I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 11:51 am

Witam
Spełniając Wasze prośby ogłaszam powstanie działu wycen. Wycena koni odnośnik możecie znaleźć również w opisie Ogłoszeń tuż pod końskim targiem.
Pozdrawiam
lisiczka
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Mam propozycję - żeby stworzyć dział dotyczący wycen koni.   Mam propozycję - żeby stworzyć dział dotyczący wycen koni. I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Mam propozycję - żeby stworzyć dział dotyczący wycen koni.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: