Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Bank Layów, czyli... grafika u Sky* | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Skyy* Nowy
Liczba postów : 3 Dołączył : 16/06/2012
| Temat: Bank Layów, czyli... grafika u Sky* Sob Cze 16, 2012 9:46 am | |
| Sky* wykonuje grafikę na zamówienie w ramach 'Flouart' wraz z Miley22. Oferuje, mogę powiedzieć, dużo. Kiedyś, to jeszcze dobrze pamiętam, zaczynałam w Wordzie. Tak, byłam usatysfakcjonowana efektem pracy w Wordzie, ale, cóż. Word to Word. Nie zastąpi dzisiejszego Gimpa. Po Wordzie zaczęłam bawić się w PhotoScape. Tam prace były zdecydowanie lepsze, ale jednak nie takie, jak chciałam, gdyż były.. rozmazane. Wiem, dziwnie to brzmi, ale to prawda! Teraz używam Gimpa 2.6 oraz PS'a. Z tych dwóch programów jestem zadowolona i dumna =) Co do HTML, to z nim problemu nie miałam. Od kilku lat zajmuję się HTML w szkole =)
CENNIKI I RODZAJE: *zwykła mała [1-2 ramki]: 10tyś. *zwykła średnia [3-4]: 15tyś. *zwykła duża [5-7]: 20tyś. *ruchome ramki[2-5]: 30tyś. *podstrony [1-7]: 45tyś. *loga, banery, strony: uzgadniamy na PW
CO ZROBIĆ ABY ZAMÓWIĆ PREZENTACJĘ? Opisz mi ją dokładnie, czyli: 1. Ilość ramek/podstron 2. Link do zdjęcia 3. Kolorystyka 4. Napis powitalny (Nick) 5. Zapłata 6. Avatar gratis!
PRZYKŁADY: 1. 2. 3.
GOTOWE: 1. - Spoiler:
za 15tyś! | |
| | | Anulka03 W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 414 Dołączył : 14/04/2012
| Temat: Re: Bank Layów, czyli... grafika u Sky* Sob Cze 16, 2012 9:56 am | |
| Wysłane na howrse | |
| | | Skyy* Nowy
Liczba postów : 3 Dołączył : 16/06/2012
| Temat: Re: Bank Layów, czyli... grafika u Sky* Sob Cze 16, 2012 10:04 am | |
| Okej =) Dzięki za zamówienie. | |
| | | Arłenkowa16 Raczkujący