Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| strefa.pl PILNIE | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Fleur Nowy
Liczba postów : 24 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: strefa.pl PILNIE Pon Cze 18, 2012 7:11 am | |
| Pilnie poszukuję grafików,którzy nauczą mnie wykonywać prezentacje na strefa.pl.Zapłacę 1 kupon oraz jednorożca z znikniętym złotym jabłkiem.Piszcie już teraz,podam nick na którym powinniście się kierować PEŁNA INSTRUKCJA. | |
| | | Linea2010 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Linea2010 Liczba postów : 745 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Re: strefa.pl PILNIE Pią Cze 22, 2012 12:47 pm | |
| Szczerze nie polecam ci prezentacji na Strefie. Dużo wygodniej robi się na Wix.pl | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: strefa.pl PILNIE Pią Cze 22, 2012 2:07 pm | |
| Trzeba znać HTML, a wytłumaczenia tego się raczej nie podejmę. - Linea2010 napisał:
- Szczerze nie polecam ci prezentacji na Strefie. Dużo wygodniej robi się na Wix.pl
To nie jest prawdziwa HTML'ka, na niektórych komputerach nie działa, np. u mnie . Za to strefa działa na wszelkich komputerach. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: strefa.pl PILNIE Sob Cze 23, 2012 1:55 am | |
| Wix jest badziewny, czeka się długo aż załaduje się, ja np. omijam takie prezentacje. Na strefie szybciej się edytuje. |
| | | Linea2010 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Linea2010 Liczba postów : 745 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Re: strefa.pl PILNIE Sob Cze 23, 2012 3:10 am | |
| Znaczy no wszystko zależy jaką się chce zrobić. Ja nie jestem najlepsza w HTMLu ale jakąś prezkę zrobić potrafię . Mi się wygodnie robi na wixie z podstronami, bez nie ma sensu robić akurat tam. | |
| | | Zaczarowana.x3 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Zaczarowana.x3 Liczba postów : 751 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: strefa.pl PILNIE Pon Cze 25, 2012 8:42 am | |
| | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: strefa.pl PILNIE Pon Cze 25, 2012 9:01 am | |
| - Linea2010 napisał:
- Szczerze nie polecam ci prezentacji na Strefie. Dużo wygodniej robi się na Wix.pl
Nie zgadzam się!Wix oferuje tylko kilka możliwości,zaś na strefie nie mamy ograniczeń.Wix to tylko flash website buildier,który oferuje tylko kilka z zakresu opcji,jakie mamy na strefie.. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: strefa.pl PILNIE | |
| |
| | | | strefa.pl PILNIE | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|