Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

prezentacja z 4zdjęciami na jednej prezce

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
Arłenkowa16
Raczkujący
Arłenkowa16

Nick w grze : tina17
Liczba postów : 85

prezentacja z 4zdjęciami na jednej prezce Empty
PisanieTemat: prezentacja z 4zdjęciami na jednej prezce   prezentacja z 4zdjęciami na jednej prezce I_icon_minipostSro Cze 20, 2012 12:19 pm

Szukam osoby która zrobi mi prezentacje że 4zdjęcia łączone
coś w stylu https://2img.net/h/oi50.tinypic.com/34edstc.jpg takie zdjęcia (linki wyśle osobno)to coś podobnego tylko ze troche inny styl bardzo pilnie jej poszukuje ktoś ostatnio mi robił taką własnie tylko że taka jak chce tylko ze straciłam z tą osoba kontakt i nicku nie pamiętam tak więc jak jesteś chętny/a to zapraszam więcej szczegułów na PW.Cena do negocjacji mogę dać konia nawet z srebnym zj
Troche o wymaganiach
Ramki około 5
O mnie
Hodowla
Regulamin
Sprzedam/Kupię
Czarny Rynek

No to tyle więcej na pw Wink
na howrse.pl jestem jako tina17 zapraszam dam dużo
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: prezentacja z 4zdjęciami na jednej prezce   prezentacja z 4zdjęciami na jednej prezce I_icon_minipostCzw Cze 21, 2012 4:40 am

Możesz napisać coś więcej? W sumie taką prezentację to i ja bym mogła zrobić:3 Tylko daj linki, dokładne nazwy ramek, i powiedz na kied. Sorki że nie na PW, ale po porostu czasem mi nie dochodzą;P
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Arłenkowa16
Raczkujący
Arłenkowa16

PisanieTemat: :)   prezentacja z 4zdjęciami na jednej prezce I_icon_minipostCzw Cze 21, 2012 6:45 am

EveDallas napisał:
Możesz napisać coś więcej? W sumie taką prezentację to i ja bym mogła zrobić:3 Tylko daj linki, dokładne nazwy ramek, i powiedz na kied. Sorki że nie na PW, ale po porostu czasem mi nie dochodzą;P
wysłałam ci już
Powrót do góry Go down
Kotek~
W skromnych progach Zagrody
Kotek~

Nick w grze : Bubaa753
Liczba postów : 422

PisanieTemat: Re: prezentacja z 4zdjęciami na jednej prezce   prezentacja z 4zdjęciami na jednej prezce I_icon_minipostCzw Cze 21, 2012 9:23 am

To od razu z kodem rozumiem? xD
Powrót do góry Go down
Arłenkowa16
Raczkujący
Arłenkowa16

PisanieTemat: Re: prezentacja z 4zdjęciami na jednej prezce   prezentacja z 4zdjęciami na jednej prezce I_icon_minipostCzw Cze 21, 2012 12:35 pm

Kotek~ napisał:
To od razu z kodem rozumiem? xD
jakby się dało to tak ale jesli nie to mg poszukać kogos kto by zrobił kod wiec moze byc sama grafika
Powrót do góry Go down
Arłenkowa16
Raczkujący
Arłenkowa16

PisanieTemat: Re: prezentacja z 4zdjęciami na jednej prezce   prezentacja z 4zdjęciami na jednej prezce I_icon_minipostNie Cze 24, 2012 5:28 am

ktoś wkoncu mi ja zrobi?
Powrót do góry Go down
pe$$ia
Jedną nogą w ZM
pe$$ia

Nick w grze : pe$$ia
Liczba postów : 507

PisanieTemat: Re: prezentacja z 4zdjęciami na jednej prezce   prezentacja z 4zdjęciami na jednej prezce I_icon_minipostNie Cze 24, 2012 8:26 am

To ja mogę, tylko wyślij mi te linki do zdjęć
Powrót do góry Go down
Arłenkowa16
Raczkujący
Arłenkowa16

PisanieTemat: Re: prezentacja z 4zdjęciami na jednej prezce   prezentacja z 4zdjęciami na jednej prezce I_icon_minipostPon Cze 25, 2012 12:40 am

dziekuje jak to zamknąc
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: prezentacja z 4zdjęciami na jednej prezce   prezentacja z 4zdjęciami na jednej prezce I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

prezentacja z 4zdjęciami na jednej prezce
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: