Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| DAM OBJĘCIA MORFEUSZA za odpowiedź!PILNE! plan na trening koni do GP | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: DAM OBJĘCIA MORFEUSZA za odpowiedź!PILNE! plan na trening koni do GP Czw Cze 21, 2012 1:00 pm | |
| Witam myślę że uzyskam pomoc na Zagrodzie Mgły (wydaje mi się być bardzo przyjaznym miejscem z miłymi ludźmi ( .chodzi o to że nie mam pojęcia jak wytrenować konia do Grand Prix.tak,tak wiem że są na Zagrodzie już takie poradniki ale problem tkwi w tym że nie umiem ułożyć sobie planu dnia konia.byłabym OGROMNIE WDZIĘCZNA jeżeli napisalibyście tutaj plan na trening do Grand Prix krok po kroku.chodzi o to abyście napisali mi coś takiego jak Plan na +1.20 PG u źrebaków.zależy mi najbardziej na planie dla ANGLIKÓW QUARTERÓW APPALOOSA ACHAŁA ale nie pogardzę jeśli ktoś mi napisze plan dla wszystkich ras z wyjątkiem luzków i kucy. Z GÓRY BARDZOOO DZIĘKUJĘ I DO ZOBACZENIA (;[b] Bardzo mi zależy za dokładną i wyczerpującą odpowiedź dam Objęcia MOrfeusza i ewentualnie dodam ostrogi lub lonże boreasza! |
| | | | DAM OBJĘCIA MORFEUSZA za odpowiedź!PILNE! plan na trening koni do GP | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|