Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Grafika forum :)

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
truskaweczkaa
Już coś wie
truskaweczkaa

Liczba postów : 208

Grafika forum :) Empty
PisanieTemat: Grafika forum :)   Grafika forum :) I_icon_minipostSob Cze 23, 2012 6:48 am

Mam taki pomysł. No bo trochę nudne się staję cały czas to samo tło na Zagrodzie. Nie chcę napierać na grafików, ani nic takiego, co to to nie. Poprostu tak sobie myslę, że fajnie by było mieć na każdą porę roku inną 'skórkę'. Np. jak teraz jest lato to TUTAJ zamiast tego drzewa słoneczko, jesienią parę liści na ziemi i na drzewie, zimą troszkę śniegu. Wiosna zostałaby taka jak jest teraz. Ja wiem, że zrobienie takiego czegoś nie byłoby łatwe, ale to taka moja propozycja Smile
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Grafika forum :)   Grafika forum :) I_icon_minipostSob Cze 23, 2012 6:53 am

Tak przecież jest Smile
Na jesień była pomarańczowa z liścmi na ziemi, na zimę niebieska z płatkami śniegu, a teraz zielona z kwiatkami i drzewkami. Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
truskaweczkaa
Już coś wie
truskaweczkaa

Liczba postów : 208

PisanieTemat: Re: Grafika forum :)   Grafika forum :) I_icon_minipostSob Cze 23, 2012 6:55 am

tak? o, nie zauważyłam Wink skoro tak, to można zamknąć Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Grafika forum :)   Grafika forum :) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Grafika forum :)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Grafika