| Loteria [DE] | |
|
+32Sathilia Malto Aglyss Ayashi Mikim7 koziorożec Takashiro Temperance Keplie anna i wiki Kikyo22 Inaczej Perła 20 karina127 natalias143 chevalier MrsKopytko Nika346 Rhei Milina Alasky Sabula carrie17 Aki Philipek Kotersiow wilczyca1000 EveDallas Nevarra korane anteek ilofhorses kaprysab 36 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 4:05 am | |
| - Cytat :
- Die Howrse-Tombola! - 25. Juni 2012
Gewinnt grossartige Geschenke bei der Howrse-Tombola!
Heute kehrt die Tombola zurück, bei der ihr bis zum 12. Juli um 12 Uhr (Serverzeit) jede Menge tolle Geschenke gewinnen könnt!
Auf folgende Weise könnt ihr Lose erhalten:
Kauft soviele Lose, wie ihr möchtet! (Der Preis verdreifacht sich bei jedem Kauf.) ▶ Benutzt Pässe: für jeden benutzten Pass erhaltet ihr 3 Lose für die nächste Ziehung (hiervon ausgenommen ist der Kauf von Pferden, der Schwarzen Perle und Diamanten). ▶ Lasst euch Lose von euren Freunden schenken! (höchstens 5 Lose pro Ziehung) ▶ Falls eines eurer Pferde einen Wettbewerb gewinnt, erhaltet ihr ebenfalls ein Los! (maximal 2 pro Ziehung)
Je mehr Lose ihr habt, um so mehr Geschenke werdet ihr gewinnen!
Wenn ihr sehr viel Glück habt könnt ihr sogar Merkur, ein Falabella oder Pässe als Hauptgewinne gewinnen!
Bitte beachtet, dass ihr jeden dieser drei Hauptgewinne nur einmal während der Dauer der Tombola gewinnen könnt; ihr könnt also zum Beispiel Merkur nicht zweimal erhalten.
Auf der Wettbewerbsseite der Tombola erfahrt ihr, wann die nächste Ziehung stattfindet.
Für ein paar glückliche Gewinner versteckt sich in der Tombola noch eine gelockte Überraschung aus Nordamerika! Und natürlich gibt es noch jede Menge andere tolle Gewinne!
Wir wünschen euch viel Glück!
Euer Howrse-Team Tłumaczenie - Cytat :
-
Howrse loteria! - 25 Czerwiec 2012 Wygraj wspaniałe prezenty w Howrse loterii!
Od dziś aż do 12 Lipca godz. 12:00 wgraj wiele wspaniałych nagród ! W następujący sposób można uzyskać wiele losów: Kupić tyle biletów, ile chcesz! (trzykrotność ceny przy każdym zakupie.) ▶Użycie kuponu : użyty kupon zostanie zamieniony na 3 bilety na kolejne losowanie (z wyjątkiem zakupu koni, czarnej perły i diamenty). ▶ Niech ci dają je znajomi ! (Maksymalnie 5 biletów na jedno losowanie) ▶ Jeśli jeden z twoich koni wygrywa zawody, dostaniesz również los! (Maksymalnie 2 na jedno losowanie) Im więcej biletów masz, tym więcej prezentów będziesz wygrać! Jeśli masz dużo szczęścia, może nawet wygrać Merkury, Falabella lub zastaw kuponów ! Pamiętaj, że możesz wygrać każdy z trzech głównych nagród tylko raz w czasie trwania loterii, więc nie można dostać dwukrotnie Merkurego. Na stronie konkursowej loterii można dowiedzieć się kiedy następnego losowania się odbywają. Dla kilku zwycięzców w losowaniu ukrywa się niespodzianka z Ameryki Północnej ! Oczywiście istnieje wiele innych wspaniałych nagród! Życzymy powodzenia! Twój Howrse Zespół Nagrody główne :Merkury - Cytat :
- Merkur gehört zu den Pferden des Sonnensystems. Du kannst mit ihm einen Ausritt zu einem Schwarzen Loch machen, um seine Fähigkeiten zu verbessern.
An jedem Tag des Monats, der einer Primzahl entspricht, erhältst Du von ihm außerdem 1 Diamant, wenn Du Dich an 3 vorhergehenden Tagen in Folge angemeldet hast. "Merkury jest jedną z koni w Układzie Słonecznym. Możesz grać z nim jeździć do czarnej dziury zrobić, aby poprawić jego umiejętności. W każdym dniu miesiąca, odpowiednik liczbą pierwszą, otrzymasz diament od niego , jeśli masz zalogowaniu się do poprzednich trzech dni z rzędu." Falabella Zestaw 3 kuponów Pozostałe: Gwiazda szczęścia Miesiąc konta pegaza Waga Temidy Objęcia Morfeusza Róg Obfitości Zestaw Harmonii Kamień Filozoficzny Zestaw Bonusowy Krew Meduzy Promień Heliosa 5 x Diament 3 x Diament 1 x Diament Piorun Zeusa 10 000 Equus 5 000 Equus 1 000 Equus 400 Equus 200 Equus Nowy koń rasy : Curly Horse Zwój Plutona Gratulacje od Ow 50 x Gwiazdek 20 x Gwiazdek 10 x Gwiazdek 5 x Gwiazdek 4 x Gwiazdek 3 x Gwiazdek 2 x Gwiazdek 3 Losy na następne losowanie 2 Losy na następne losowanie 1 Los na następne losowanie 3 x Punkt Dorastania 2 x Punkt Dorastania 1 x Punkt Dorastania 100 x Jabłko 1 x Laury Dafne 1 x Konik Morski 1 x Muśnięcie Filotes 1 x Fortuna Krezusa 1 x Pięta Achillesa 1 x Powiew Eola 1 x Czarna Orchidea 1 x Puszka PandoryNagrody za gwiazdki :5 Gwiazdek : 1000 Equus 10 . Gwiazdek 5 x punkt starzenia 25 . Gwiazdek 1 x diament 50 . Gwiazdek 1 x Uzda uszyta na miarę 100 . Gwiazdek 1 x Siodło uszyte na miarę 200 . Gwiazdek 5000 Equus 300 . Gwiazdek 1 x Pięta Achillesa 400 . Gwiazdek 1 x -Promień Heliosa 500 . Gwiazdek 10 000 Equus 600 . Gwiazdek 1 x Złote Jabłko 1000 . Gwiezdne 1 x Klepsydra Kronosa 1200 . Gwiazdek 1000 punktów w klasyfikacji generalnej 1500 . Gwiazdek 1 x Piąty element 3000 . Gwiazdek Falabella Tu znajdziecie więcej informacji
Ostatnio zmieniony przez Kamil2010 dnia Pon Cze 25, 2012 11:03 am, w całości zmieniany 6 razy |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 4:12 am | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 4:17 am | |
| - kaprysab napisał:
- a bedzie tlumaczenie
Tak, zaraz uzupełnię cały temat |
|
| |
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 4:19 am | |
| | |
|
| |
ilofhorses Raczkujący
Nick w grze : ilofhorses Liczba postów : 77 Dołączył : 26/06/2011
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 4:35 am | |
| SUPER | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 4:57 am | |
| |
|
| |
anteek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aantek Liczba postów : 795 Dołączył : 10/05/2012
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 5:06 am | |
| Ja chce falabelle ! | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 5:11 am | |
| Curly Horse Rasa: Koń Rozmiar: od 142 cm do 158 cm Maści Lis 28 % Kasztan 15 % Brązowy 8 % Dapple-szary 5 % Fox z zapalniczki grzywą 5 % Czarny koń 4 % Czerwono-brązowy 4 % Ciemny kasztan z lekką grzywę 3 % Bury 3 % Mysi 3 % Palomino 1 % Chestnut tobiano pinto z 5 % Z brązowym tobiano plamienia 4 % Ciemny kasztan pinto tobiano z 3 % Dapple-siwy koń z tobiano plamienia 2 % Czarny tobiano pinto z 2 % Z czerwono-brązowy tobiano plamienia 2 % Szara mysz z tobiano plamienia 1 % Isabell z tobiano plamienia 1 % Palomino tobiano pinto z 1 %
UMIEJĘTNOŚCI Wytrzymałość 95% Prędkość 59% Ujeżdżenie 53% Galop 42% Kłus 64% Skoki 37%
|
|
| |
korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 5:22 am | |
| Czyli można powiedzieć że stawiamy na kłus, prędkość i wytrzymałość | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 5:28 am | |
| Luuudziska, błagam, nie używajcie tłumacza google. To co z niego wychodzi woła o pomstę do nieba. Włóżcie odrobinę wysiłku i zróbcie z tej papki normalny język polski. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 5:35 am | |
| - Nevarra napisał:
- Luuudziska, błagam, nie używajcie tłumacza google. To co z niego wychodzi woła o pomstę do nieba. Włóżcie odrobinę wysiłku i zróbcie z tej papki normalny język polski.
To było tłumaczone akurat w Google Chrome |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 5:39 am | |
| czyli jedno i to samo, bo Google to i to;P Ehhh, ja chcę loterię n pl ie musiałabym się użerać z tłumaczeniem tego wszystkiego na CM. za dużo jest, ot co.
| |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 5:45 am | |
| SUPER. Przyznam iż świetne | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 5:47 am | |
| Ja chcę tylko Falabellę no i może Merkurego |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 5:53 am | |
| Merkury bszydki, ja chcę nowa rasę, a nie;P | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 6:00 am | |
| - EveDallas napisał:
- Merkury bszydki, ja chcę nowa rasę, a nie;P
Nowa rasa znudzi się wszystkim po kilku tygodniach i każdy będzie ją miał Merkury za to będzie wyjątkowy i nie jest brzydki |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 6:06 am | |
| Jest, wolę Jowisza:3 za to ciekawią mnie nagrody, na equideow jest nowy bonus, a na int i de nie ma ;c | |
|
| |
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 6:08 am | |
| i to mi sie podoba markury calkiem nawet ladny | |
|
| |
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 6:10 am | |
| ale graficy znow dali troszku d. | |
|
| |
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 6:14 am | |
| nagrody lepsze niz na piniacie a merkury przynosi diament jak data jest liczba pierwsza jakos dziwne to ale falabella tez duzoo tego | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 6:21 am | |
| kaprysab Możesz edytować wcześniejszy post nie musisz spamować |
|
| |
Kotersiow Już coś wie
Nick w grze : Astaraela Liczba postów : 199 Dołączył : 14/05/2011
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 6:28 am | |
| (kaprysab: I używać znaków interpunkcyjnych, bo często nie idzie zrozumieć, o czym piszesz ) Co do loterii: Bardzo, bardzo lubię loterie. Zwłaszcza, jeśli idą po piniacie. Nagle okazuje się, że może człowiek brać aktywny udział w losowaniach i może przy tym normalnie w nocy spać. I przy dobrych wiatrach można się nałapać dobrych rzeczy i nie wyprztykać za bardzo z kasy. xD A Merkurego wypadałoby mieć, a co! Z nową rasą być może będzie tak, jak z Angloarabami. W sumie chyba ich z sześć-siedem sztuk wylosowałam, więc raczej nie ma co się o to martwić. ( Jesu, za dużo ostatnio czytałam dziwnych rzeczy i zapomniałam jak się pisze. Mam nadzieję, że idzie mnie zrozumieć. u_u ) | |
|
| |
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 6:36 am | |
| Kamil2010 i Kotersiow. Poprostu robie wszystko w biegu. Nie używam wszelkich znaków z przyzwyczajenia. Jak pisze smsy mąż też się wkurza bo czasami nic nie rozumie. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 7:46 am | |
| Falabella O tak, najpiękniejszy koń na howrse, muszę go zdobyć ^^ |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 7:55 am | |
| UM Merkurego: |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 8:14 am | |
| No nareszcie,moja loteria! I w dodatku z Falką. - Nevarra napisał:
- Luuudziska, błagam, nie używajcie tłumacza google. To co z niego wychodzi woła o pomstę do nieba. Włóżcie odrobinę wysiłku i zróbcie z tej papki normalny język polski.
Haha,właśnie. Jak weszłam na stronę Marsa,to jego imię z tłumaczenia brzmiało "Rtęć" | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 8:19 am | |
| Phil - Mi też tak przetłumaczyło W losowaniu można na szczęście wygrać aż 9 Falabelli |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 8:19 am | |
| Falabella i Merkury Muszę, MUSZĘ mieć! | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Loteria [DE] Pon Cze 25, 2012 8:21 am | |
| Mi tylko wystarczy Falabelle < MUSZĘ ją mieć > |
|