ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Sitter pilnie poszukiwany na wakacje! + "osoba towarzysząca" Wto Cze 26, 2012 12:48 pm | |
| Witajcie! W tym roku wyjeżdżam prawie na całe wakacje, więc potrzebuję osoby, która odpowiedzialnie zajęłaby się moim kontem. Możliwość podzielenia tego na dwie osoby. Jestem w stanie dużo zapłacić. Szczegóły ustalimy na PW, ale ogólny cennik jest taki: SITTER - zajmowanie się całym moim kontem (połowa do wszystkich koni + OJ - wymiana łąk, naprawa boksów, obsiewanie, zbieranie itp), przez 2 miesiące z przerwami - 2 Nyxy - zajmowanie się kilkoma końmi, OJ - wymiama łąk, naprawa boksów, ew. zbiory, przez 2 miesiące z przerwami - 1 Nyx + ew. : - krycia rogów - informowanie mnie o PW (telefon) OPIEKUN - musi to być osoba zaufana, najlepiej osoba którą znam lub "Zagrodzianin". Pozna ona moje hasło i będzie codziennie sprawdzać, czy sitter nie zrobił czegoś złego. Jeśli tak - wyłącza sitterowanie. Zapłatę ustalimy na PW. Proszę nie pisać, że chcecie zostać Opiekunem, w tym wątku, bo możemy się narazić na nieprzyjemności. - kontakt telefoniczny, jeśli będzie nagły wypadek Wyjeżdżam w niedzielę, wracam po dwóch tygodniach, potem wyjeżdżam w piątek, potem nie wiem. Piszcie, zapłata - mam nadzieję - nie jest mała, ale zawsze możemy negocjować. | |
|
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Sitter pilnie poszukiwany na wakacje! + "osoba towarzysząca" Wto Lip 17, 2012 1:09 pm | |
| Oferta cały czas aktualna! | |
|
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Sitter pilnie poszukiwany na wakacje! + "osoba towarzysząca" Wto Lip 17, 2012 1:24 pm | |
| Odezwij się na PW | |
|
Vandeta Już coś wie
Nick w grze : Vandeta Liczba postów : 104 Dołączył : 17/08/2012
| Temat: Re: Sitter pilnie poszukiwany na wakacje! + "osoba towarzysząca" Sro Sie 22, 2012 6:05 am | |
| Mogłabym zostać opiekunem- nie oszukałam nigdy nikogo karma od początku gry 10 pkt. mam znajomych potwierdzających moją uczciwość u których pracowałam jako sitter. Proszę o kontakt na pw tutaj lub na howrse mój login to Vandeta | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Sitter pilnie poszukiwany na wakacje! + "osoba towarzysząca" | |
| |
|