Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Sitter pilnie poszukiwany na wakacje! + "osoba towarzysząca"

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

Sitter pilnie poszukiwany na wakacje! + "osoba towarzysząca" Empty
PisanieTemat: Sitter pilnie poszukiwany na wakacje! + "osoba towarzysząca"   Sitter pilnie poszukiwany na wakacje! + "osoba towarzysząca" I_icon_minipostWto Cze 26, 2012 12:48 pm

Witajcie! W tym roku wyjeżdżam prawie na całe wakacje, więc potrzebuję osoby, która odpowiedzialnie zajęłaby się moim kontem. Możliwość podzielenia tego na dwie osoby. Jestem w stanie dużo zapłacić. Szczegóły ustalimy na PW, ale ogólny cennik jest taki:

SITTER
- zajmowanie się całym moim kontem (połowa do wszystkich koni + OJ - wymiana łąk, naprawa boksów, obsiewanie, zbieranie itp), przez 2 miesiące z przerwami - 2 Nyxy
- zajmowanie się kilkoma końmi, OJ - wymiama łąk, naprawa boksów, ew. zbiory, przez 2 miesiące z przerwami - 1 Nyx
+ ew. :
- krycia rogów
- informowanie mnie o PW (telefon)

OPIEKUN
- musi to być osoba zaufana, najlepiej osoba którą znam lub "Zagrodzianin". Pozna ona moje hasło i będzie codziennie sprawdzać, czy sitter nie zrobił czegoś złego. Jeśli tak - wyłącza sitterowanie. Zapłatę ustalimy na PW. Proszę nie pisać, że chcecie zostać Opiekunem, w tym wątku, bo możemy się narazić na nieprzyjemności. Smile
- kontakt telefoniczny, jeśli będzie nagły wypadek

Wyjeżdżam w niedzielę, wracam po dwóch tygodniach, potem wyjeżdżam w piątek, potem nie wiem. Smile Piszcie, zapłata - mam nadzieję - nie jest mała, ale zawsze możemy negocjować. Smile
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Sitter pilnie poszukiwany na wakacje! + "osoba towarzysząca"   Sitter pilnie poszukiwany na wakacje! + "osoba towarzysząca" I_icon_minipostWto Lip 17, 2012 1:09 pm

Oferta cały czas aktualna!
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: Sitter pilnie poszukiwany na wakacje! + "osoba towarzysząca"   Sitter pilnie poszukiwany na wakacje! + "osoba towarzysząca" I_icon_minipostWto Lip 17, 2012 1:24 pm

Odezwij się na PW Wink
Powrót do góry Go down
Vandeta
Już coś wie
Vandeta

Nick w grze : Vandeta
Liczba postów : 104

PisanieTemat: Re: Sitter pilnie poszukiwany na wakacje! + "osoba towarzysząca"   Sitter pilnie poszukiwany na wakacje! + "osoba towarzysząca" I_icon_minipostSro Sie 22, 2012 6:05 am

Mogłabym zostać opiekunem- nie oszukałam nigdy nikogo karma od początku gry 10 pkt. mam znajomych potwierdzających moją uczciwość u których pracowałam jako sitter. Proszę o kontakt na pw tutaj lub na howrse mój login to Vandeta
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Sitter pilnie poszukiwany na wakacje! + "osoba towarzysząca"   Sitter pilnie poszukiwany na wakacje! + "osoba towarzysząca" I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Sitter pilnie poszukiwany na wakacje! + "osoba towarzysząca"
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: