Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Prezentacje = HTML + Grafika

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
truskaweczkaa
Już coś wie
truskaweczkaa

Liczba postów : 208

Prezentacje = HTML + Grafika Empty
PisanieTemat: Prezentacje = HTML + Grafika   Prezentacje = HTML + Grafika I_icon_minipostSro Cze 27, 2012 10:38 am

Witam. Wink
Wykonuje prezentacje z HTML.
Szczegóły:
^rozmiar zdjecia dowolny byle by nie większy niż 800x1000 px <szerokość obrazka x wysokość obrazka)
^jedna ramka
^zdjęcie znalezione przeze mnie lub link nadesłany przez ciebie
^cena: 3 PD (punkty dorastania)
^czas wykonania: do 1 godz.

PYTANIA:
Dlaczego tak długo?
Otóż, dlatego, iż ja grafikę pod prezentację wykonuje najstaranniej i najestetyczniej jak tylko potrafię, a piksele ramek dopasowuję na perfect, tak aby idealnie pasowały do ramki na tekst Wink
Co robić gdy z wyglądem prezentacji jest coś nie tak?
Jeżeli miejsce ramki, dodatki, czy kreskowanie ci się nie podoba, jeżeli w ogóle coś w prezentacji jest nie tak - PISZ, ZAWSZE ROBIĘ KOPIE ABY MÓC COŚ POPRAWIĆ!
Co robić gdy z kodem, który ci podałam jest coś nie tak?
Napisz do mnie albo tu na Zagrodzie, albo na howrse.pl. Znajdziesz mnie tam pod Nickiem Anioł321. W wiadomości napisz że z kodem jest coś nie tak,a potem zaproś mnie do znajomych i udziel współdzielenia konta (Moje konto --> Współdzielenie konta --> Anioł321), a ja natychmiast spróbuję coś z tym zrobić. Ale pod jednym warunkiem. Na czas gdy ja będę to robić musisz się wylogować, czyli na ok. 10 minut.

Jeśli chcesz zamówić prezentację to...
1. daj mi link do zdjęcia z którym ma być prezentacja.
2. jeżeli ma to być zdjęcie znalezione przeze mnie, jakiej tematyki ma być zdjęcie (np. burza, klacz ze źrebakiem, jakieś makro kwiatu, itd...)
3. jeżeli zdajesz się na mnie co do znalezienia zdjęcia, napisz jakiego rozmiaru na być zdjęcie
4. jaki ma być napis 'powitalny' na prezentacji (czyli nick, lub po prostu jakieś 'witaj' czy coś)
5. czcionka tekstu w ramce HTML
6. życzenia specjalne, czyli np. znajdziesz mnie też na ZM pod nickiem... , jakiś twój koń, koń boski, specjalny itd. na grafice do prezentacji

Oto przykład mojej prezentacji:
>>KLIK<<

Ostatnio zmieniony przez truskaweczkaa dnia Sro Cze 27, 2012 11:26 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Anulka03
W skromnych progach Zagrody
Anulka03

Liczba postów : 414

PisanieTemat: Re: Prezentacje = HTML + Grafika   Prezentacje = HTML + Grafika I_icon_minipostSro Cze 27, 2012 10:43 am

Prezentacje średnie radzę jeszcze popracować , nad ramką , grafiką itp ...
Powrót do góry Go down
truskaweczkaa
Już coś wie
truskaweczkaa

PisanieTemat: Re: Prezentacje = HTML + Grafika   Prezentacje = HTML + Grafika I_icon_minipostSro Cze 27, 2012 11:24 am

Anulka03 - tzn. to jest grafika, którą robiłam sobie z nudów, nie ogarniałam jeszcze wtedy HTML'u, a że mi się nudziło to się troszkę pobawiłam. jest ona tymczasowa, niedługo ją zmienię, ale dla mnie jest akurat, poza tym to tylko jeden przykład zaraz jeszcze kilka zrobię i pokażę Wink
Powrót do góry Go down
Zaczarowana.x3
Przyjaciel Zagrody
Zaczarowana.x3

Nick w grze : Zaczarowana.x3
Liczba postów : 751

PisanieTemat: Re: Prezentacje = HTML + Grafika   Prezentacje = HTML + Grafika I_icon_minipostSro Cze 27, 2012 11:39 am

taką robiłam w 10 minut heh ... Dopracuj ramkę i pobaw się z efektami
Powrót do góry Go down
truskaweczkaa
Już coś wie
truskaweczkaa

PisanieTemat: Re: Prezentacje = HTML + Grafika   Prezentacje = HTML + Grafika I_icon_minipostSro Cze 27, 2012 12:53 pm

.Lolita. - pisałam, że z tą się bawiłam. też zajęło mi to z 5-10 minut, ale to jest tylko przykład.
Powrót do góry Go down
I_Dunno
Nowy
I_Dunno

Nick w grze : I_Dunno
Liczba postów : 1

PisanieTemat: Re: Prezentacje = HTML + Grafika   Prezentacje = HTML + Grafika I_icon_minipostPią Mar 01, 2013 1:58 pm

A o co chodzi z kreskowaniem??
Powrót do góry Go down
http://newgreendiary.blogspot.com
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Prezentacje = HTML + Grafika   Prezentacje = HTML + Grafika I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Prezentacje = HTML + Grafika
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Prezentacje (ja grafika ty HTML)
» Prezentacje z HTML i bez
» Prezentacje (grafika)
» Prezentacje z "domową" grafiką.
» Grafika pod prezentację, avatary, bannery

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach