Witam.
Wykonuje prezentacje z HTML.
Szczegóły:
^rozmiar zdjecia dowolny byle by nie większy niż 800x1000 px <szerokość obrazka x wysokość obrazka)
^jedna ramka
^zdjęcie znalezione przeze mnie lub link nadesłany przez ciebie
^cena: 3 PD (punkty dorastania)
^czas wykonania: do 1 godz.
PYTANIA:Dlaczego tak długo?Otóż, dlatego, iż ja grafikę pod prezentację wykonuje najstaranniej i najestetyczniej jak tylko potrafię, a piksele ramek dopasowuję na perfect, tak aby idealnie pasowały do ramki na tekst
Co robić gdy z wyglądem prezentacji jest coś nie tak?Jeżeli miejsce ramki, dodatki, czy kreskowanie ci się nie podoba, jeżeli w ogóle coś w prezentacji jest nie tak - PISZ, ZAWSZE ROBIĘ KOPIE ABY MÓC COŚ POPRAWIĆ!
Co robić gdy z kodem, który ci podałam jest coś nie tak?Napisz do mnie albo tu na Zagrodzie, albo na howrse.pl. Znajdziesz mnie tam pod Nickiem Anioł321. W wiadomości napisz że z kodem jest coś nie tak,a potem zaproś mnie do znajomych i udziel współdzielenia konta (Moje konto --> Współdzielenie konta --> Anioł321), a ja natychmiast spróbuję coś z tym zrobić. Ale pod jednym warunkiem. Na czas gdy ja będę to robić musisz się wylogować, czyli na ok. 10 minut.
Jeśli chcesz zamówić prezentację to...
1. daj mi link do zdjęcia z którym ma być prezentacja.
2. jeżeli ma to być zdjęcie znalezione przeze mnie, jakiej tematyki ma być zdjęcie (np. burza, klacz ze źrebakiem, jakieś makro kwiatu, itd...)
3. jeżeli zdajesz się na mnie co do znalezienia zdjęcia, napisz jakiego rozmiaru na być zdjęcie
4. jaki ma być napis 'powitalny' na prezentacji (czyli nick, lub po prostu jakieś 'witaj' czy coś)
5. czcionka tekstu w ramce HTML
6. życzenia specjalne, czyli np. znajdziesz mnie też na ZM pod nickiem... , jakiś twój koń, koń boski, specjalny itd. na grafice do prezentacji
Oto przykład mojej prezentacji:
>>KLIK<<