chevalier Raczkujący
Nick w grze : chevalier Liczba postów : 99 Dołączył : 12/06/2012
| Temat: Szukam sittera na lipiec! | nieaktualne! Czw Cze 28, 2012 4:51 am | |
| Praktycznie przez cały lipiec nie będę miała dostępu do internetu (poza kilkoma dniami w połowie miesiąca), dlatego poszukuję dobrego(!) sittera na okres 1.07-31.07. Sitter musiałby bezwzględnie stosować się do moich wytycznych, czyli żadnej samowolki. Raz już miałam takiego, który zjechał mi konie, zaczął niewyblupowane angliki trenować w wytrzymałości -.-
Zadaniem sittera byłoby: - branie udziału w loterii (max. 2 losy na losowanie kupione za moje własne equus, bo uważam 900equus za los za zdzierstwo + wymiana losów z innymi graczami), - od poniedziałku do piątku posyłanie wskazanych przeze mnie koni na GP (w celach zarobkowych, nie walczę o miejsca) i dbanie o to, by zawsze były zakwaterowane w dobrych OJ, - opieka nad OJ - codzienna wymiana łąk na żyzne (wiosną i latem, jesienią i zimą co 2-3 dni), naprawianie boksów, dbanie o pracowników (w razie braku chętnych na jakieś stanowisko należy zatrudnić pracownika tymczasowego), ewentualnie przedłużanie pobytów koni (w tej kwestii mogę podać dokładniejsze informacje, - koniecznie zalogowanie się 12.07 i 13.07, aby odebrać kupony od Krezusa, - niezajmowanie się końmi innymi niż te 4 na GP, - niekorzystanie z moich zasobów equus, CR, PD ponad to, co niezbędne do loterii, utrzymania OJ i czterech koni GPowych. Chciałabym, aby po moim powrocie fundusze na moim koncie nadal wynosiły powyżej 2mln equus (co przy codziennym posyłaniu czterech koni na GP i dodatkowym tysiącu equus dziennie ze zdrapek nie powinno być żadnym problemem).
Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że wymagania mam niemałe, a i czas, na który szukam sittera jest bardzo długi. Dlatego też i zapłata będzie godziwa - jeżeli ktoś jest chętny, proszę określić cenę usługi spełniającej moje wymagania, na pewno się dogadamy. Equus, CR, kupony lub mix tych rzeczy. Mogę wpłacić zaliczkę w wysokości 25% ceny (w przypadku ceny zawierającej equus) lub dać w ramach tej zaliczki jakiś drobny przedmiot z CR.
Ostatnio zmieniony przez chevalier dnia Pią Cze 29, 2012 9:51 am, w całości zmieniany 2 razy | |
|
korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: Szukam sittera na lipiec! | nieaktualne! Czw Cze 28, 2012 5:30 am | |
| chętnie zostanę twoim slitterem napisz na PW to uzgodnimy szczegóły | |
|
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Szukam sittera na lipiec! | nieaktualne! Czw Cze 28, 2012 6:46 am | |
| Zgłaszam się, gdybyś była chętna pisz na pw na howrse - mam referencje | |
|
chevalier Raczkujący
Nick w grze : chevalier Liczba postów : 99 Dołączył : 12/06/2012
| Temat: Re: Szukam sittera na lipiec! | nieaktualne! Pią Cze 29, 2012 9:51 am | |
| Nieaktualne. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Szukam sittera na lipiec! | nieaktualne! | |
| |
|