Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
Temat: Pomocy, bo mnie to prześladuje :D Czw Cze 28, 2012 2:45 pm
Pokrótce - POMOCY Zerknijcie, proszę, na reklamę UEFA Respect (reklama poniżej) i powiedzcie, co to za facet w hiszpańskim wdzianku na 0:13... Gdzieś dzwoni, ale nie wiem, w którym kościele, i teraz mnie to męczy Rozpoznaję tu trochę piłkarskich gwiazd, więc podejrzewam, że to też jakiś kopacz (odkrywcze...).
A żeby Was zmotywować - za trafną odpowiedź dam Skrzydlatą Laskę Hermesa! Miała być jako nagroda za dobrze wytypowany wynik finału Euro, ale postanowiłam zmienić jej przeznaczenie
Z góry dzięki
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
Temat: Re: Pomocy, bo mnie to prześladuje :D Czw Cze 28, 2012 4:05 pm
Malto, szczerze? Szukałam gościa chyba z godzinę, przepatrzyłam całą hiszpańską kadrę, żaden nie jest podobny.. Byłam nawet na angielskiej stronie UEFA i czytałam o tym całym projekcie respect. Faktycznie wiele gwiazd się tu przejawia, ale o tym gościu nie ma żadnej wzmianki. Rozpracowałam prawie cały film, on jest anonimowy o.O może to jakiś zwykły fan hiszpański. Bo piszą, że tu występują trenerzy, piłkarze, a także fani (ta Polka raczej piłkarką nie jest).
Więc chyba nici z tego
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
Temat: Re: Pomocy, bo mnie to prześladuje :D Pią Cze 29, 2012 12:20 am
Ja też myślę, że to tylko jeden z fanów Przeszukałam internet i gościa nigdzie nie znalazłam, ani w reprezentacji, ani nic
chevalier Raczkujący
Nick w grze : chevalier Liczba postów : 99 Dołączył : 12/06/2012
Temat: Re: Pomocy, bo mnie to prześladuje :D Pią Cze 29, 2012 3:02 am
Ja pytałam Niezależnego Eksperta Ze Mną Spokrewnionego, który piłką nożną interesuje się odkąd pamiętam i on też nie rozpoznał w tym człowieku żadnego piłkarza. Aczkolwiek mnie facet na początku skojarzył się z którymś bohaterem "Kac Vegas"
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
Temat: Re: Pomocy, bo mnie to prześladuje :D Pią Cze 29, 2012 3:14 am
Więc słusznie nie mogłam faceta skojarzyć Dzięki Wam wielkie za poświęcony czas Na wymianach macie prezenty Przepraszam, Córa i chevalier, ale dla Was Laski nie starczyło - mam nadzieję, że chociaż Hera zrekompensuje Wam poszukiwania jakiegoś tam fana, który nie jest w ogóle znany, a mi się coś ubzdurało
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
Temat: Re: Pomocy, bo mnie to prześladuje :D Pią Cze 29, 2012 3:24 am
wow, dzięki, nie spodziewałam się
ale serio, męczyłam tego gościa ponad godzinę.. Bo najpierw szukałam z ciekawości, a potem już mnie szlag trafiał, że go nie mogę znaleźć
PS. mi on przypomina Ashtona Kutchera, ale co on by tam robił..
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
Temat: Re: Pomocy, bo mnie to prześladuje :D Pią Cze 29, 2012 3:28 am