Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Konie zimnokrwiste

Go down 
+5
Hałka
Karyla
Martka29
Calma
Puretka
9 posters
AutorWiadomość
Puretka
Nowy
Puretka

Nick w grze : nala24
Liczba postów : 45

Konie zimnokrwiste Empty
PisanieTemat: Konie zimnokrwiste   Konie zimnokrwiste I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 9:19 am

a gdyby tak powstały na howrse.pl konie zimnokrwiste typu Shire, Tinker co wy na to?
Powrót do góry Go down
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

Nick w grze : Calma
Liczba postów : 658

Konie zimnokrwiste Empty
PisanieTemat: Re: Konie zimnokrwiste   Konie zimnokrwiste I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 9:21 am

Najpierw to musiałyby powstać na innych wersjach, ale pomysł fajny, chociaż już gdzieś chyba widziałam kilka petycji tego typu. Jednak pamiętaj, że takie petycje i tam zapewne nic nie dadzą ...
Powrót do góry Go down
Martka29
Raczkujący
Martka29

Nick w grze : Martka29
Liczba postów : 68

Konie zimnokrwiste Empty
PisanieTemat: Re: Konie zimnokrwiste   Konie zimnokrwiste I_icon_minipostPon Sie 27, 2012 12:39 pm

Fajnie by było, ale może być problem z grafiką. ^^
Powrót do góry Go down
Karyla
Nowy
Karyla

Nick w grze : Melisax
Liczba postów : 23

Konie zimnokrwiste Empty
PisanieTemat: Re: Konie zimnokrwiste   Konie zimnokrwiste I_icon_minipostSro Sie 29, 2012 3:28 am

Świetnie by było, jednak jesteśmy zależni od innych wersji językowych .
Powrót do góry Go down
Hałka
Przyjaciel Zagrody
Hałka

Liczba postów : 188

Konie zimnokrwiste Empty
PisanieTemat: Re: Konie zimnokrwiste   Konie zimnokrwiste I_icon_minipostSro Sie 29, 2012 5:27 am

Martka29 napisał:

Jaki przepraszam? Owlient w swoim gronie ma grafików, te pokraki zrobili to następne też by zrobili Wink
Powrót do góry Go down
http://www.chomiki.darmowefora.pl/
Martka29
Raczkujący
Martka29

Nick w grze : Martka29
Liczba postów : 68

Konie zimnokrwiste Empty
PisanieTemat: Re: Konie zimnokrwiste   Konie zimnokrwiste I_icon_minipostSro Sie 29, 2012 5:33 am

Hałka napisał:
Martka29 napisał:

Jaki przepraszam? Owlient w swoim gronie ma grafików, te pokraki zrobili to następne też by zrobili Wink

Nie wiem jakie... xD Szkoda, że polskie Hw jest tak zależne od innych wersji...
Powrót do góry Go down
Europepegasis
Nowy
Europepegasis

Nick w grze : schleicholki
Liczba postów : 4

Konie zimnokrwiste Empty
PisanieTemat: Re: Konie zimnokrwiste   Konie zimnokrwiste I_icon_minipostCzw Wrz 13, 2012 11:53 am

To tylko moje myśli

Może coś takiego Nowy typ Koni :Zimnokrwiste i specjalne zawody w powożeniu , ścince drzew.Ekwipunek był by taki:Podkowy uprząż i ogłowie A jak by się zkrzyrzowało z normalnym koniem to by było coś w rodzaju półkrwi
A rasy to mogły by być Shire,Clysedale , Percheron, Tinker(chociaż przecież to cob irlandzki) Może Suffolk ew. belgijski ,ardeński
Nie przejmujcie się ty co piszę to tylko moje myśli A przecież haflingery są zimnokrwiste i fiordy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Konie zimnokrwiste Empty
PisanieTemat: Re: Konie zimnokrwiste   Konie zimnokrwiste I_icon_minipostSro Sty 30, 2013 10:55 am

Europepegasis napisał:
To tylko moje myśli

Może coś takiego Nowy typ Koni :Zimnokrwiste i specjalne zawody w powożeniu , ścince drzew.Ekwipunek był by taki:Podkowy uprząż i ogłowie A jak by się zkrzyrzowało z normalnym koniem to by było coś w rodzaju półkrwi
A rasy to mogły by być Shire,Clysedale , Percheron, Tinker(chociaż przecież to cob irlandzki) Może Suffolk ew. belgijski ,ardeński
Nie przejmujcie się ty co piszę to tylko moje myśli A przecież haflingery są zimnokrwiste i fiordy

Ja bym bardzo chciał,ale co z polskim koniem zimnokrwistym?xD Bardzo lubię zimnokrwiste-więc bym poparł,widziałem gdzieś takie petycje
Powrót do góry Go down
Cosiek
Przyjaciel Zagrody
Cosiek

Nick w grze : versalie
Liczba postów : 135

Konie zimnokrwiste Empty
PisanieTemat: Re: Konie zimnokrwiste   Konie zimnokrwiste I_icon_minipostSro Sty 30, 2013 11:05 am

Ja chcialabym rowniez..shire <3
Zebry niech tez dodaja!xd
Powrót do góry Go down
AyaKey
Przyjaciel Zagrody
AyaKey

Nick w grze : AyaKey
Liczba postów : 2734

Konie zimnokrwiste Empty
PisanieTemat: Re: Konie zimnokrwiste   Konie zimnokrwiste I_icon_minipostSro Sty 30, 2013 11:35 am

Ja bym chciała Tinkera <3
Cosiek - No właśnie niech dają w końcu te zebry xD
Konie zimnokrwiste Images?q=tbn:ANd9GcT7sm4plL8YqitNQBMd7iMMhEMhLZhSt6SJIzziiLxLeTcy2n3Z4w
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2388322
MsMaja
Raczkujący
MsMaja

Nick w grze : maja818
Liczba postów : 87

Konie zimnokrwiste Empty
PisanieTemat: Re: Konie zimnokrwiste   Konie zimnokrwiste I_icon_minipostPon Lut 11, 2013 1:17 pm

Tak to by było super chć wątpię, że tak będzie.Konie zimnokrwiste 1161369272
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Konie zimnokrwiste Empty
PisanieTemat: Re: Konie zimnokrwiste   Konie zimnokrwiste I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Konie zimnokrwiste
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» konie