| KOnkurs NA PRezentacje najpiękniejszą Twettende | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
tinolandia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : tinolandia Liczba postów : 1555 Dołączył : 17/05/2012
| Temat: KOnkurs NA PRezentacje najpiękniejszą Twettende Pon Lip 02, 2012 8:24 am | |
| konkurs na najładniejszą prezentacja konkurs na prezentacje dla mnie nagrody: I miejsce-kupon II miejsce-Klepsydra Kronosa III miejsce- Fortuna Krezusa Wymagania: *technika dowolna * podaj również HTML bym mogła go dać na prezentacje jak wygrasz I lub II miejsce(nie będe potem cię prosić o kod tylko teraz napisz) *jeśli robisz na strefa.pl to podaj strone i jak się zmienia tekst *jeśli chodzi o ramki lub podstrony to: Grafika-jeśli na strefa.pl to jak umiesz to podstronę w podstronie-Zwykłe,z HTML,Awatary,Inne Hodowla Inne Sprzedaże Stanówki *zdjęcie z kotem,psem lub koniem *jesli chcesz zrobic 1 ramkę to zrób *nie musisz robić tylu ramek lub podstron jak napisałam może byc mniej ale jak ramki to max 3 *prezentacje podajemy bez paska np.by tinolandia ,by tinolandia,by tinolandia(tylko się podpisujemy jak by się już sprzedało prezentacje) KONKURS SIĘ OPŁACA PRACE PROSZE WYSYŁAĆ TU DO 3 Lipca BĘDZIE OCENIANE: -estetyka -wygląd -wypracowanie
TUTAJ PROSZE TYLKO WYSYŁAC PRACĘ WSZELKIE PYTANIA I KOMENTARZE PROSZE KIEROWAć TUTAJ
to MA BYĆ DLA CIEBIE KORZYŚĆ I DLA MNIE (PROSZE TU PISAĆ np.Zgłaszam się i praca) pytania zadawac proszę TUTAJ | |
|
| |
Zaczarowana.x3 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Zaczarowana.x3 Liczba postów : 751 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: KOnkurs NA PRezentacje najpiękniejszą Twettende Pon Lip 02, 2012 9:16 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: KOnkurs NA PRezentacje najpiękniejszą Twettende Wto Lip 03, 2012 1:55 am | |
| - .Lolita. napisał:
- Jaki login?
do mnie tinolandia ta odpowiedz tu była dla wszystkich | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: KOnkurs NA PRezentacje najpiękniejszą Twettende Sro Lip 04, 2012 6:58 am | |
| Chciałbym tylko ostrzec przed kradzieżą pracy. Gotową grafikę i kod podaj na zakończenie konkursu, jeśli podasz go w trakcie konkurs skończy się i nagrody nie będzie. Wg mnie za dużo podkreślenia o wiarygodności w pierwszym poście. Tylko ostrzegam, z kim się robi interesy... :-/ | |
|
| |
Zaczarowana.x3 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Zaczarowana.x3 Liczba postów : 751 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: KOnkurs NA PRezentacje najpiękniejszą Twettende Sro Lip 04, 2012 7:27 am | |
| Mikim pracy i tak nie wysyłam... | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: KOnkurs NA PRezentacje najpiękniejszą Twettende Sro Lip 04, 2012 10:36 am | |
| - .Lolita. napisał:
- Mikim pracy i tak nie wysyłam...
ok. Mówiłem dla ogólu | |
|
| |
| Temat: Re: KOnkurs NA PRezentacje najpiękniejszą Twettende Czw Lip 05, 2012 2:45 am | |
| oj oj i co wy z tegom maci | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: KOnkurs NA PRezentacje najpiękniejszą Twettende Czw Lip 05, 2012 2:57 am | |
| Oj OjOj AjĆć, NicCc Z tEgOM NiE mAcImY AleEe JeStT zAaBwAa, BoO KłAaMieJ jEsTeŚ I kRadNieSz InNnE PRAaCeEe, aJCćĆ.
Aż się nie mogłam powstrzymać ; x |
|
| |
| Temat: Re: KOnkurs NA PRezentacje najpiękniejszą Twettende Czw Lip 05, 2012 3:09 am | |
| nnnnie prawda odczepcie się ode mnie | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: KOnkurs NA PRezentacje najpiękniejszą Twettende Czw Lip 05, 2012 3:28 am | |
| tinolandio,pomijając fakt,że chciałaś sprzedawać moje prezentacje z twoim podpisem na ŚD.. Phil,Cath i Ohaio o tym mogą poświadczyć. |
|
| |
| Temat: Re: KOnkurs NA PRezentacje najpiękniejszą Twettende Czw Lip 05, 2012 3:38 am | |
| ok sory ale to było jak tu weszłam
a teraz jest inaczej | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: KOnkurs NA PRezentacje najpiękniejszą Twettende Czw Lip 05, 2012 3:50 am | |
| tinolandio,tylko,że to było raptem niecały tydzień temu.. |
|
| |
Kotek~ W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Bubaa753 Liczba postów : 422 Dołączył : 03/12/2011
| Temat: Re: KOnkurs NA PRezentacje najpiękniejszą Twettende Czw Lip 05, 2012 4:49 am | |
| Inaczej? Niedawno skopiowałaś moją ramkę z prezentacji dla carrie i wkleiłaś gotowca do swojej -.- NIC się nie zmieniło, opinię na zagrodzie już masz wyrobioną i się dziwisz. | |
|
| |
| Temat: Re: KOnkurs NA PRezentacje najpiękniejszą Twettende Czw Lip 05, 2012 9:04 am | |
| ej no | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: KOnkurs NA PRezentacje najpiękniejszą Twettende Czw Lip 05, 2012 9:09 am | |
| Widzisz? Takie są skutki jak się oszukuje ; x |
|
| |
Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: KOnkurs NA PRezentacje najpiękniejszą Twettende Czw Lip 05, 2012 11:52 am | |
| Nie ej no, tylko ej złodziej. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: KOnkurs NA PRezentacje najpiękniejszą Twettende | |
| |
|
| |
| KOnkurs NA PRezentacje najpiękniejszą Twettende | |
|