Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zawody w OJ | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Zawody w OJ Wto Lip 03, 2012 4:48 am | |
| Nie znalazłam takiego tematu, ale może źle szukałam, jeśli już taki jest to proszę o przekierowanie A więc.. Mam OJ która posiada 56% prestiżu - nie najgorzej. Jednak zupełnie nie mogę sobie poradzić z ustawieniem odpowiednich zawodów... Kupiłam ostatnio drugi mały tor, ale nic to nie dało. Problem jest taki, że nikt w nich nie chce startować Moje pytanie brzmi: czy to, czy będą w moich zawodach startować konie, zależy od ustawionego poziomu trudności (to budowanie torów) ? Na 11 koni 5 z nich to boskie, reszta ma powyżej 400 UM, gdyż taki wymagany poziom do zakwaterowania ustawiłam. Ktoś pomoże? | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Zawody w OJ Wto Lip 03, 2012 6:05 am | |
| im wyższy poziom trudności tym muszą byc lepsze konie- lepsze konie wyższy prestiż- wyższy prestiż = rozety musisz "podbić" swoje zawody dobrymi końmi od siebie, później już sami chętni będą walić drzwiami i oknami ja tak z moim ujeżdżeniem robiłam - na początku było ciężko a teraz same lecą i nie zdążam swoich koni do nich zapisać zakwaterowane konie w OJ nie mają wpływu na prestiż zawodów tylko te co w nich startują | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zawody w OJ Czw Lip 05, 2012 12:40 am | |
| Lepsze konie gwarantują lepszy prestiż zawodów. |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Zawody w OJ Czw Lip 05, 2012 3:55 am | |
| Jezu, na śmierć zapomniałam o własnym temacie poustawiałam na nowo te tory przeszkód, ale nadal brak chętnych, poddaję się, może to się kiedyś samo ustawi XD | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Zawody w OJ Czw Lip 05, 2012 4:12 am | |
| nie będziesz mieć chętnych bez promocji. Musisz wpierw je wypromować swoimi końmi jak coś to zobacz na mojego Rubina czy jest wystarczająco dobry jeśli tak to informuj mnie na pocztę że są otwarte i będę go zapisywać. Po jakimś czasie gdy prestiż będzie duży chętni sami się zjawią ale to wymaga pracy | |
| Temat: Re: Zawody w OJ Czw Lip 05, 2012 10:19 am | |
| Aaaa to w ten sposób.. to niedługo się za to zabiorę... Jak mi się zachce bo na razie się trochę zniechęciłam i w sumie skupiam się bardziej na ulepszaniu boksów | |
| | | -Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Zawody w OJ Nie Lip 08, 2012 4:12 am | |
| Im więcej um. mają konie które biorą udział w zawodach tym lepszy jest ich prestiż. Osobiście radzę robić zawody o wysokim poziomie trudności, to pozwoli "nabić" prestiż. | |
| Temat: Re: Zawody w OJ Pon Lip 09, 2012 8:34 am | |
| Mam zawody w ujeżdżeniu, o zawrotnym tytule 'ujeżdżanie' (wiem, że z błędem x.x), OJ: ~Jak w Bajce~ , trudność: 341.90 i 683.80% proszę o rejestrację w celu podniesienia prestiżu, jeszcze 4 miejsca | |
| | | -Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Zawody w OJ Pon Lip 09, 2012 8:39 am | |
| Ja nie pomogę, u mnei wszystkie mają western, tylko 1 jest klasyczna ale to z dokonania było i ma mało um. | |
| | | tinolandia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : tinolandia Liczba postów : 1555 Dołączył : 17/05/2012
| Temat: Re: Zawody w OJ Pon Lip 09, 2012 8:45 am | |
| | |
| Temat: Re: Zawody w OJ Sro Wrz 26, 2012 7:56 am | |
| Odświeżam kotleta, żeby nie zagracać nowym tematem dwa pytanka. 1. W tej chwili mam 3 prysznice w średnich boksach. Jak ulepszę je na duże, to przepadną, czy nie? 2. Aktualnie mam maksymalną liczbę torów wyścigowych. Czy żeby mieć duży tor, musiałabym skasować mały i na jego miejsce dać duży? I co z zawodami, przepadną i od nowa prestiż bym musiała nabijać? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zawody w OJ | |
| |
| | | | Zawody w OJ | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|