Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Jak wybrać dobry ośrodek jeździecki ? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
NatkaSalinero Raczkujący
Liczba postów : 62 Dołączył : 03/06/2011
| Temat: Jak wybrać dobry ośrodek jeździecki ? Sob Cze 04, 2011 3:56 pm | |
| Jesli chcę konia zarejestrować w ośrodku, to czym sie kierować ? Jaki ranking ośrodków jest najwazniejszy, na stronie Horwse pl ( Prestiż, Popularność, Najbogatsze ośrodki, czy Ilość zakwaterowanych koni ), ( bo one zmieniają, każdej nocy, sa uaktualniane ) ? | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Jak wybrać dobry ośrodek jeździecki ? Nie Cze 05, 2011 2:04 am | |
| OJot musi mieć dobre łąki oraz marchewkę, to podstawa. Dobrze jeśli ma siodła, uzdy i podkowy. Później szukaj takiego z prysznicami. | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Jak wybrać dobry ośrodek jeździecki ? Nie Cze 05, 2011 8:06 am | |
| Jeśli koń jest dobry - daję go do swojego OJ XD Za darmo mam wszystko co potrzeba. Jeśli brak mi miejsca - szukam OJ z marchewkami, siodłem, uzdą, podkowami i jak najwyższą liczbą gwiazdek Cena się nie liczy. Czyli najczęściej wydaję te 25 equues za dobę Dla konia kiepskiego, który jest tylko po PD wyszukuję najlepszy OJ za 10 Equues. Najlepszy znaczy ten, który pokaże się najwyżej i ma najwięcej gwiazdek. Ważne żeby taki koń miał gdzie spać, bo zajmuję się nim bardzo pobieżnie... | |
| | | Hella Już coś wie
Liczba postów : 214 Dołączył : 23/04/2011
| Temat: Re: Jak wybrać dobry ośrodek jeździecki ? Sro Cze 08, 2011 12:39 pm | |
| Ja swoje konie trzymam głownie u siebie. Ma to tą wadę że mam również źrebaki a te nawet jak rodzą się z umiejętnościami powyżej 100 to obniżają poziom. No i ośrodek słabo zarabia. Ale jak masz dużo miejsc to nie ma różnicy. | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Jak wybrać dobry ośrodek jeździecki ? Sro Cze 08, 2011 1:13 pm | |
| Arvena wspaniale odpowiedziala - to zalezy czy na koniu ci zalezy Ja robie tak- zaznaczam na stronie szukania osrodka zeby mial marchewke i wybieram ten ktory jest najwyzej A jesli kon bedzie bral udzial w zawodach robie ak samo, ylko szukam OJ z ekwipunkiem | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Jak wybrać dobry ośrodek jeździecki ? | |
| |
| | | | Jak wybrać dobry ośrodek jeździecki ? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|