Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach | |
|
+22Uśmieszek Ejli EREIS Sakura Sabula karina127 Nika346 Pati...xd EveDallas Takashiro erreo carrie17 Aglyss Nathaly Mikim7 Alasky ArinStreal kaprysab Temperance Ayashi LadyArvena Malto 26 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:45 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Malto napisał:
- Mam prośbę - czy ktoś mógłby wkleić, co można robić przy 4 punktach Karmy? Bo nie wiem, czy jest sens czekać, skoro nie będę mogła oddać rzeczy i odsprzedać koni...
6 punktów Utrata dostępu do wszystkich forum, wymiany przedmiotów i dawania prezentów 4 punkty Utrata dostępu do handlu końmi i przestrzeni twórczej 2 punkty Utrata dostępu do wiadomości prywatnych 0 punktów Dwumiesięczny ban Ale kicha... to załatwili mnie na amen. Już mogą mi te konta wykasować. | |
| | | Alasky Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 691 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:46 am | |
| - Malto napisał:
- Kamil2010 napisał:
- Malto napisał:
- Mam prośbę - czy ktoś mógłby wkleić, co można robić przy 4 punktach Karmy? Bo nie wiem, czy jest sens czekać, skoro nie będę mogła oddać rzeczy i odsprzedać koni...
6 punktów Utrata dostępu do wszystkich forum, wymiany przedmiotów i dawania prezentów 4 punkty Utrata dostępu do handlu końmi i przestrzeni twórczej 2 punkty Utrata dostępu do wiadomości prywatnych 0 punktów Dwumiesięczny ban Ale kicha... to załatwili mnie na amen. Już mogą mi te konta wykasować. Po banie zaczekać 30 dni i już koniki można...ale że wymiany? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:49 am | |
| - Malto napisał:
- Kamil2010 napisał:
- Malto napisał:
6 punktów Utrata dostępu do wszystkich forum, wymiany przedmiotów i dawania prezentów 4 punkty Utrata dostępu do handlu końmi i przestrzeni twórczej 2 punkty Utrata dostępu do wiadomości prywatnych 0 punktów Dwumiesięczny ban Ale kicha... to załatwili mnie na amen. Już mogą mi te konta wykasować. Ta, najpierw 1 pkt. karmy mniej za 4 słowa prawdy [ nie sądzę aby to było aż tak obraźliwe wiadomosci] a później jakiś dzieciak zgłasza za multikonta -.-' a podobno takich zgłoszeń nie przyjmują i nie uważam, że domyślili się po nazwie ponieważ wiele osób ma multikonta różniące się tylko jedną kropką lub inną liczbą -.-' |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:50 am | |
| Eh, co się dzieje z tą grą. Współczuje Ci Malto . |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:55 am | |
| Muszę jakoś powiadomić moją wspólniczkę od Connków, żeby działała sama, bo nie będę w stanie jej pomóc... Zaraz piszę do Sakury.
Myślałam o odejściu, ale nie w takim stylu :/ | |
| | | Nathaly Już coś wie
Liczba postów : 221 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 9:00 am | |
| Kiedy usłyszałam Malto,ze dostałaś bana, byłam w naprawdę dużym szoku, bo jesteś jednym z tych graczy których nigdy nie powiązywalam z nieuczciwa gra, wręcz przeciwnie.
No ale, to jest najszybsza reakcja na miltikonto jaką kiedykolwiek widziałam....przypomniała mi sie walka jaka swego czasu stoczyłam,aby ukarali gracza który w ciągu miesiąca przelał sobie jakieś 16 kuponów z multi i nawet specjalnie sie z tym nie kryl.... | |
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 9:05 am | |
| Astala: - Cytat :
-
Ja się tylko zastanawiam czy Owlient bierze pod uwagę nasze zdanie, czy robi z nas głupków wciskając kit, że wszystkie komentarze są czytane i brane pod uwagę. No i nie powinni narzucać nam celu gry, może dla jednych celem było osiągnięcie najwyższego PG, a dla innych ujemnego. Sądziłam, że ta gra ma na celu hodowanie koni, obojętnie jakich no bo co im przeszkadza to, czy konie mają ujemne czy najwyższe PG. No chyba, że na te konie z czołowych hodowli zużywane są Objęcia i Klepsydry, na które wydaje się kupony, a my jesteśmy tylko 'tanią siłą roboczą' do zdobywania gotówki... | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 9:06 am | |
| Nathaly, mój błąd, założyłam wczoraj drugie konto do śledzenia rozmowy na Wydarzeniach. Ani myślałam na nim grać, nawet się koniem nie zajęłam. Jednak to wyraźnie wystarczyło. Wspomniałam o tym multi tutaj, na Zagrodzie, i wyraźnie ktoś doniósł. Szkoda mi, bo dla znajomych chciałam tam być nadal. I dla Connków, którymi się czasami zajmowałam. Teraz to już po ptakach. | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 9:09 am | |
| Nie no, to jest naprawdę wku... wnerwiające. Pozbywają się niewygodnych graczy, zamykają usta tym, którzy głoszą sprawiedliwość, a ci, co się podlizują i mają full multi i czarnych interesów za uszami, dostają za to wręcz nagrody. Gracze przedstawiają subiektywną krytykę, a oni co? Morda w kubeł. Naprawdę odechciewa mi się już w to grać... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 9:10 am | |
| - Aglyss napisał:
- Nie no, to jest naprawdę wku... wnerwiające. Pozbywają się niewygodnych graczy, zamykają usta tym, którzy głoszą sprawiedliwość, a ci, co się podlizują i mają full multi i czarnych interesów za uszami, dostają za to wręcz nagrody. Gracze przedstawiają subiektywną krytykę, a oni co? Morda w kubeł. Naprawdę odechciewa mi się już w to grać...
Też tak uważam |
| | | | Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 9:19 am | |
| ZAGADKA!Co zrobi Howrse gdy zobaczy powyższy banner na prezentacji?A) Zlekceważy, ponieważ każdy ma własne poglądy B) Da upomnienie i usunie prezentacje z powodu wyrażania własnych poglądów C) Odejmie karmę i zbanuje konto za niewłaściwe zachowanie | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 9:21 am | |
| |
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 9:22 am | |
| stawiam na B ) Chociaz nie....są na tyle wredni (?) że C ) | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 9:24 am | |
| - Alasky napisał:
- stawiam na B )
Chociaz nie....są na tyle wredni (?) że C ) Oni nawet na prezentację Mikima nie zajarzą ;] |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 9:24 am | |
| Słuchajcie, a co sądzicie o zablokowaniu niektórych (a w zasadzie większości) tematów, tak, żeby goście nie mogli ich czytać..? Bo kij wie kto tu siedzi, może sama Ow i zaraz pomajstruje nam w loterii tak, że same jabłka będą bo Malto ktoś na stówę podkablował, oni takie sprawy z multi trawią miesiącami, a nie dzień . . . | |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| A powinno brzemieć "zlekceważy jak każdą inną opinię swojego gracza" | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 9:25 am | |
| Ja stawiam na C. Jakiś ,,sprawiedliwy" zawsze się znajdzie i podkabluje. | |
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 9:26 am | |
| - carrie17 napisał:
- Słuchajcie, a co sądzicie o zablokowaniu niektórych (a w zasadzie większości) tematów, tak, żeby goście nie mogli ich czytać..? Bo kij wie kto tu siedzi, może sama Ow i zaraz pomajstruje nam w loterii tak, że same jabłka będą
bo Malto ktoś na stówę podkablował, oni takie sprawy z multi trawią miesiącami, a nie dzień . . . To gość może to czytać? O.o Dooobry pomysł | |
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 9:26 am | |
| - Alasky napisał:
- carrie17 napisał:
- Słuchajcie, a co sądzicie o zablokowaniu niektórych (a w zasadzie większości) tematów, tak, żeby goście nie mogli ich czytać..? Bo kij wie kto tu siedzi, może sama Ow i zaraz pomajstruje nam w loterii tak, że same jabłka będą
bo Malto ktoś na stówę podkablował, oni takie sprawy z multi trawią miesiącami, a nie dzień . . . To gość może to czytać? O.o Dooobry pomysł W sumie to nie wiem O__o zaraz sprawdzę ;p EDIT: no tak, wszystko jak na tacy, nawet dla gości... | |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 9:27 am | |
| tak, gość może czytać, ja często czytałam, choć konta nie miałam (; | |
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 9:28 am | |
| Wydaje mi się, że dobrym pomysłem byłoby zablokowanie tematów dotyczących zmian i promocji ;] Edit: żeby nie robić bałaganu, zamieściłam pomysł w 'sugestiach dot. forum' , tam proszę o wypowiedzi na ten temat | |
| | | Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 9:47 am | |
| | |
| | | Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 9:51 am | |
| Słuchajcie, za co ApplePie dostała bana? To raz. Dwa: nie chce mi się pisac na kontakt, rypać ich. Trzy: Mikim, mogę też wstawić? *-* | |
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 9:55 am | |
| - Caddie napisał:
- Słuchajcie, za co ApplePie dostała bana? To raz.
Dwa: nie chce mi się pisac na kontakt, rypać ich. Trzy: Mikim, mogę też wstawić? *-* Napisałam do Apple.Czekam na odpowiedź | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 10:01 am | |
| szczelam ża albo B albo C, chyba ze to bedzie tylko na prezentacji, jakby na forum, to C i tyle -.- | |
| | | Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 10:11 am | |
| | |
| | | kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 10:15 am | |
| Wiem ze jutro ale za wczasu skladam bo ostatnio jestem roztargnieta. Ja tez nie lubie urodzin bo wiek tez mnie przeraza.
Co do karmy jedna z moich znajomych stracila 5 pkt za multi a to nie bylo multi | |
| | | Nika346 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Nika346 Liczba postów : 445 Dołączył : 20/03/2012
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 10:16 am | |
| | |
| | | Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 10:27 am | |
| - Caddie napisał:
- (...) Mikim, mogę też wstawić? *-*
Spoko, zrobiłem to, ale nie podpisuje się pod tym (OFICJALNIE! xD). Ostrzegam tylko żeby nie było tak jak w moim przypadku. Właśnie po wstawieniu bannera apelującego o przywrócenie prezentacji z podstronami, usunęli mi prezentacje i zablokowali forum na 4ever :3 Tylko ostrzegam - wszystkich! Bunt buntem, ale pamiętajmy o włożonych w to pieniędzy, nieświadomi nie martwią się o to. Zależy kogo to dotyczy | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach | |
| |
| | | | Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|