Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach

Go down 
+22
Uśmieszek
Ejli
EREIS
Sakura
Sabula
karina127
Nika346
Pati...xd
EveDallas
Takashiro
erreo
carrie17
Aglyss
Nathaly
Mikim7
Alasky
ArinStreal
kaprysab
Temperance
Ayashi
LadyArvena
Malto
26 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:45 am

Kamil2010 napisał:
Malto napisał:
Mam prośbę - czy ktoś mógłby wkleić, co można robić przy 4 punktach Karmy? Bo nie wiem, czy jest sens czekać, skoro nie będę mogła oddać rzeczy i odsprzedać koni...
6 punktów Utrata dostępu do wszystkich forum, wymiany przedmiotów i dawania prezentów
4 punkty Utrata dostępu do handlu końmi i przestrzeni twórczej
2 punkty Utrata dostępu do wiadomości prywatnych
0 punktów Dwumiesięczny ban
Ale kicha... to załatwili mnie na amen. Już mogą mi te konta wykasować.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

Liczba postów : 691

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:46 am

Malto napisał:
Kamil2010 napisał:
Malto napisał:
Mam prośbę - czy ktoś mógłby wkleić, co można robić przy 4 punktach Karmy? Bo nie wiem, czy jest sens czekać, skoro nie będę mogła oddać rzeczy i odsprzedać koni...
6 punktów Utrata dostępu do wszystkich forum, wymiany przedmiotów i dawania prezentów
Po banie zaczekać 30 dni i już koniki można...ale że wymiany? Sad
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:49 am

Malto napisał:
Kamil2010 napisał:
Malto napisał:
Ta, najpierw 1 pkt. karmy mniej za 4 słowa prawdy [ nie sądzę aby to było aż tak obraźliwe wiadomosci] a później jakiś dzieciak zgłasza za multikonta -.-' a podobno takich zgłoszeń nie przyjmują i nie uważam, że domyślili się po nazwie ponieważ wiele osób ma multikonta różniące się tylko jedną kropką lub inną liczbą -.-'
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:50 am

Eh, co się dzieje z tą grą. Współczuje Ci Malto .
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:55 am

Muszę jakoś powiadomić moją wspólniczkę od Connków, żeby działała sama, bo nie będę w stanie jej pomóc...
Zaraz piszę do Sakury.

Myślałam o odejściu, ale nie w takim stylu :/
Powrót do góry Go down
Nathaly
Już coś wie
Nathaly

Liczba postów : 221

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 9:00 am

Kiedy usłyszałam Malto,ze dostałaś bana, byłam w naprawdę dużym szoku, bo jesteś jednym z tych graczy których nigdy nie powiązywalam z nieuczciwa gra, wręcz przeciwnie.

No ale, to jest najszybsza reakcja na miltikonto jaką kiedykolwiek widziałam....przypomniała mi sie walka jaka swego czasu stoczyłam,aby ukarali gracza który w ciągu miesiąca przelał sobie jakieś 16 kuponów z multi i nawet specjalnie sie z tym nie kryl....
Powrót do góry Go down
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 9:05 am

Astala:
Cytat :

Ja się tylko zastanawiam czy Owlient bierze pod uwagę nasze zdanie, czy robi z nas głupków wciskając kit, że wszystkie komentarze są czytane i brane pod uwagę. No i nie powinni narzucać nam celu gry, może dla jednych celem było osiągnięcie najwyższego PG, a dla innych ujemnego. Sądziłam, że ta gra ma na celu hodowanie koni, obojętnie jakich no bo co im przeszkadza to, czy konie mają ujemne czy najwyższe PG. No chyba, że na te konie z czołowych hodowli zużywane są Objęcia i Klepsydry, na które wydaje się kupony, a my jesteśmy tylko 'tanią siłą roboczą' do zdobywania gotówki...
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 9:06 am

Nathaly, mój błąd, założyłam wczoraj drugie konto do śledzenia rozmowy na Wydarzeniach. Ani myślałam na nim grać, nawet się koniem nie zajęłam. Jednak to wyraźnie wystarczyło. Wspomniałam o tym multi tutaj, na Zagrodzie, i wyraźnie ktoś doniósł.
Szkoda mi, bo dla znajomych chciałam tam być nadal. I dla Connków, którymi się czasami zajmowałam. Teraz to już po ptakach.
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 9:09 am

Nie no, to jest naprawdę wku... wnerwiające. Pozbywają się niewygodnych graczy, zamykają usta tym, którzy głoszą sprawiedliwość, a ci, co się podlizują i mają full multi i czarnych interesów za uszami, dostają za to wręcz nagrody. Gracze przedstawiają subiektywną krytykę, a oni co? Morda w kubeł. Naprawdę odechciewa mi się już w to grać...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 9:10 am

Aglyss napisał:
Nie no, to jest naprawdę wku... wnerwiające. Pozbywają się niewygodnych graczy, zamykają usta tym, którzy głoszą sprawiedliwość, a ci, co się podlizują i mają full multi i czarnych interesów za uszami, dostają za to wręcz nagrody. Gracze przedstawiają subiektywną krytykę, a oni co? Morda w kubeł. Naprawdę odechciewa mi się już w to grać...
Też tak uważam Exclamation
Powrót do góry Go down
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 9:17 am

Kamil2010 napisał:
Aglyss napisał:
Też tak uważam Exclamation
Nie tylko wy Sad
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 9:19 am

Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 Niemusze

ZAGADKA!

Co zrobi Howrse gdy zobaczy powyższy banner na prezentacji?
A) Zlekceważy, ponieważ każdy ma własne poglądy
B) Da upomnienie i usunie prezentacje z powodu wyrażania własnych poglądów
C) Odejmie karmę i zbanuje konto za niewłaściwe zachowanie

Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 9:21 am

A
Jakie będą nagrody ? xD
Powrót do góry Go down
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 9:22 am

stawiam na B )
Chociaz nie....są na tyle wredni (?) że C )
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 9:24 am

Alasky napisał:
stawiam na B )
Chociaz nie....są na tyle wredni (?) że C )
Oni nawet na prezentację Mikima nie zajarzą ;]
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 9:24 am

Słuchajcie, a co sądzicie o zablokowaniu niektórych (a w zasadzie większości) tematów, tak, żeby goście nie mogli ich czytać..? Bo kij wie kto tu siedzi, może sama Ow i zaraz pomajstruje nam w loterii tak, że same jabłka będą Laughing

bo Malto ktoś na stówę podkablował, oni takie sprawy z multi trawią miesiącami, a nie dzień . . .
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

A powinno brzemieć "zlekceważy jak każdą inną opinię swojego gracza"
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 9:25 am

Ja stawiam na C. Jakiś ,,sprawiedliwy" zawsze się znajdzie i podkabluje.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 9:26 am

carrie17 napisał:
Słuchajcie, a co sądzicie o zablokowaniu niektórych (a w zasadzie większości) tematów, tak, żeby goście nie mogli ich czytać..? Bo kij wie kto tu siedzi, może sama Ow i zaraz pomajstruje nam w loterii tak, że same jabłka będą Laughing

bo Malto ktoś na stówę podkablował, oni takie sprawy z multi trawią miesiącami, a nie dzień . . .
To gość może to czytać? O.o Dooobry pomysł
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 9:26 am

Alasky napisał:
carrie17 napisał:

To gość może to czytać? O.o Dooobry pomysł

W sumie to nie wiem O__o zaraz sprawdzę ;p

EDIT: no tak, wszystko jak na tacy, nawet dla gości...
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 9:27 am

tak, gość może czytać, ja często czytałam, choć konta nie miałam (;
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 9:28 am

Wydaje mi się, że dobrym pomysłem byłoby zablokowanie tematów dotyczących zmian i promocji ;]

Edit: żeby nie robić bałaganu, zamieściłam pomysł w 'sugestiach dot. forum' , tam proszę o wypowiedzi na ten temat Very Happy
Powrót do góry Go down
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

Nick w grze : Cougar
Liczba postów : 530

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 9:47 am

Mikim,stawiam na B.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2306218
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 9:51 am

Słuchajcie, za co ApplePie dostała bana? To raz.
Dwa: nie chce mi się pisac na kontakt, rypać ich.
Trzy: Mikim, mogę też wstawić? *-*
Powrót do góry Go down
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 9:55 am

Caddie napisał:
Słuchajcie, za co ApplePie dostała bana? To raz.
Dwa: nie chce mi się pisac na kontakt, rypać ich.
Trzy: Mikim, mogę też wstawić? *-*
Napisałam do Apple.Czekam na odpowiedź
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 10:01 am

szczelam ża albo B albo C, chyba ze to bedzie tylko na prezentacji, jakby na forum, to C i tyle -.-
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Pati...xd
Przyjaciel Zagrody
Pati...xd

Nick w grze : Pati...xd
Liczba postów : 4498

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 10:11 am

Stawiam na "b".
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3288
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 10:15 am

Wiem ze jutro ale za wczasu skladam bo ostatnio jestem roztargnieta.
Ja tez nie lubie urodzin bo wiek tez mnie przeraza.

Co do karmy jedna z moich znajomych stracila 5 pkt za multi a to nie bylo multi
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
Nika346
W skromnych progach Zagrody
Nika346

Nick w grze : Nika346
Liczba postów : 445

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 10:16 am

Hymm... A lub B
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1009743
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 10:27 am

Caddie napisał:
(...) Mikim, mogę też wstawić? *-*

Spoko, zrobiłem to, ale nie podpisuje się pod tym (OFICJALNIE! xD). Ostrzegam tylko żeby nie było tak jak w moim przypadku. Właśnie po wstawieniu bannera apelującego o przywrócenie prezentacji z podstronami, usunęli mi prezentacje i zablokowali forum na 4ever :3 Tylko ostrzegam - wszystkich!

Bunt buntem, ale pamiętajmy o włożonych w to pieniędzy, nieświadomi nie martwią się o to. Zależy kogo to dotyczy Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach
Powrót do góry 
Strona 2 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Z wątku "kupony"
» Z wątku Róg Obfitości
» GRA - Konkurs w latającym wątku
» Z wątku Kamień filozoficzny
» Z wątku puszka Pandory

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach