Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Ban i mało punktów karmy

Go down 
+5
hanka1998
-Eruina-
zαbαvεcкαα
Alasky
Diera
9 posters
AutorWiadomość
Diera
Raczkujący
Diera

Liczba postów : 67

Ban i mało punktów karmy Empty
PisanieTemat: Ban i mało punktów karmy   Ban i mało punktów karmy I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 4:30 am

Witam pewnie poniektórzy po tym temacie znienawidzą Diere która wykonywała dla was prezentacje , trudno, nie będe się chowała.Jestem oszustem, założyłam jedno multi,i dostałam kare, ban oraz 4pkt karmy, ban trwał cały miesiąc, a teraz przez te punkty karmy moja gra nie ma sensu.Pewnie nie którzy zastanawiają się po co to pisze, ale pisze to po to aby pokazać Wam, że przez jeden głupi mój błąd którego bardzo żałuje nie mam po co tu grać, nie mam do niczego dostępu, do niczego nawet koni sprzedawać nie moge, i prosze Was tylko o jedno abyście powiedzieli mi jak moge zdobyć pkt, dzięki czemu?
Powrót do góry Go down
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

Liczba postów : 691

PisanieTemat: Re: Ban i mało punktów karmy   Ban i mało punktów karmy I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 4:52 am

Czekać.Po banie za 30 dni bedziesz mmiala 4 pkt karmy.Potem 30 dni i mozesz juz sprzedawać konie.Dodatkowe 60 i już wymieniasz rzeczy.Mozesz TYLKO czekać Sad
Ile dni miajo multi i czy korzystałas z niego do przesyłania np. koni?
Powrót do góry Go down
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Ban i mało punktów karmy   Ban i mało punktów karmy I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 5:04 am

Przykro - ale to chyba nie ten rozdział
Powrót do góry Go down
Diera
Raczkujący
Diera

PisanieTemat: Re: Ban i mało punktów karmy   Ban i mało punktów karmy I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 5:21 am

no jeden około 140 dni, nie miał być dla mojej siostry ale wkońcu ona nie chciała no i mi było szkoda tego konta dlatego zaczełam się zajmować obydoma
Powrót do góry Go down
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

PisanieTemat: Re: Ban i mało punktów karmy   Ban i mało punktów karmy I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 5:23 am

To chyba nie tu, ale po 30 dniach dostajesz 1 pkt
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
Diera
Raczkujący
Diera

PisanieTemat: Re: Ban i mało punktów karmy   Ban i mało punktów karmy I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 7:16 am

Niechce aby ludzie teraz się odemnie na howrse odwracali, dla tego stwierdziłam, że będę pomagać graczom, potrafie wykonywać prezentacje, znam dużo kodów HTML oraz potrafie trenować konie d GP, bardzo wysokie um, nawet do 1300um dla tego jeżeli ktośjest zainteresowany to niech pisze to pomoge tej osobie
Powrót do góry Go down
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

PisanieTemat: Re: Ban i mało punktów karmy   Ban i mało punktów karmy I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 7:33 am

Umiesz kod do ruchomych ramek?
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Ban i mało punktów karmy   Ban i mało punktów karmy I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 8:47 am

Przenoszę do odpowiedniego działu Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Diera
Raczkujący
Diera

PisanieTemat: Re: Ban i mało punktów karmy   Ban i mało punktów karmy I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 9:28 am

tak znam kody, a i dzięki hanka1998 nie wiedziałam gdzie moge napisać to Wink
Powrót do góry Go down
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

PisanieTemat: Re: Ban i mało punktów karmy   Ban i mało punktów karmy I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 9:33 am

To napisz mi na pw.
Powrót do góry Go down
Diera
Raczkujący
Diera

PisanieTemat: Re: Ban i mało punktów karmy   Ban i mało punktów karmy I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 10:47 am

ale do czgo chcesz do ruchomych ramek?
Powrót do góry Go down
Kirara
Uzależniony
Kirara

Nick w grze : OJT (skrót)
Liczba postów : 2239

PisanieTemat: Re: Ban i mało punktów karmy   Ban i mało punktów karmy I_icon_minipostPią Lip 13, 2012 9:44 am

30 dni = 1 pkt karmy.
Powrót do góry Go down
Straw
Nowy
Straw

Liczba postów : 4

PisanieTemat: Re: Ban i mało punktów karmy   Ban i mało punktów karmy I_icon_minipostPon Lip 16, 2012 12:39 pm

Jak to nie masz po co grać?Ja Ci radzę-żebyś już o tym multi zapomniała skasuj multi i swoje i załóż nowe konto...Każdy ma PO CO GRAĆ BEZ WYJĄTKÓW!I nie zapominaj-to tylko gra.Oszustem?Nie.Ważne że teraz żałujesz i WRACAJ DO NAS! Very Happy Very Happy
Powrót do góry Go down
gniada-klacz
Nowy
gniada-klacz

Liczba postów : 14

PisanieTemat: Re: Ban i mało punktów karmy   Ban i mało punktów karmy I_icon_minipostPon Sie 06, 2012 8:36 am

Diera nie przejmuj się pomogę ci
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Ban i mało punktów karmy   Ban i mało punktów karmy I_icon_minipostPon Sie 06, 2012 12:02 pm

Temat lekko odgrzewany już, żeby nie było bałaganu, bo sprawy powyjaśniane - zamykam:)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Ban i mało punktów karmy   Ban i mało punktów karmy I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Ban i mało punktów karmy
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» 5 punktów karmy= kupon
» MAŁO EQUUS?
» TONA KARMY DLA ZWIERZAKA
» śmiechu nigdy za mało-pośmiejmy się!
» SZUKAM SITTERA! Mało koni!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach