Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Takie...opowiadanie Uśmiechy. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Takie...opowiadanie Uśmiechy. Pon Lip 09, 2012 12:55 pm | |
| Wstawię tu fragment opowiadania, które nie doczekało się dokończenia. Może kiedyś... Chciałabym dowiedzieć się, jak się ma mój styl pisania w oczach czytelnika. Na skąpanej blaskiem księżyca polnej drodze jakby znikąd pojawiła się zakapturzona postać. Omiotła wzrokiem przyboczne zarośla, po czym bezszelestnie ruszyła ku znajdującemu się na końcu ścieżki drewnianemu pałacykowi. Przed nim znajdował się mały staw, porośnięty niemal całkowicie liliami wodnymi i trzciną. Raz po raz przy powierzchni wody pojawiła się jakaś ryba.Kobieta zrzuciła kaptur, a jej ramiona zalała rzeka krukoczarnych loków.Miała duże,przenikliwe oczy o barwie płynnego miodu.[...] Komentujcie, motywuje mnie to do pisania. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Takie...opowiadanie Uśmiechy. Pon Lip 09, 2012 12:57 pm | |
| Fajnie to brzmi,mi się podoba;). |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Zapowiada się dośc ciekawie, jak będziesz miała chwilę, to czekam na ciąg dalszy Zaraz.. A to nie jest skradzione przez Ciebie z zeszytu do matmy koleżanki..? XD | |
| | | Go?? Gość
| Ciekawe. Ładnie skomponowałaś słowa.. Tak.. poetycznie. ;> Pisz dalej. |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| | | | Sponsored content
| Temat: Re: Takie...opowiadanie Uśmiechy. | |
| |
| | | | Takie...opowiadanie Uśmiechy. | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |