| POTRZEBUJĘ WASZEJ POMOCY | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Pokusaaa Nowy
Liczba postów : 3 Dołączył : 10/07/2012
| Temat: POTRZEBUJĘ WASZEJ POMOCY Wto Lip 10, 2012 5:35 am | |
| To bardzo ważna sprawa! Czy znajdziesz chwilkę by pomóc graczce która zbierała kasę przez cały rok szkolny by je wydać w wakację na TĘ GRĘ a teraz została zbanowana z NIC! Jest zupełnie nie winna !!! Jeśli chcesz wyjaśnienia szczegółów to pisz na PW Jeśli wierzysz mi na słowo to proszę wyślij taką wiadomość na kontakt:
"Składam wniosek o unieważnienie zbanowania graczki pokusa. Jest zupełnie niewinna i została oskarżona bezpodstawnie. Jej ban trwa od 10.07.2012 do 28.08.2012 - to całe wakacje! Dla niej gra jest bardzo ważna i nigdy by nie oszukiwała. PROSZĘ WIĘC O UNIEWAŻNIENIE BANA!" | |
|
| |
tinolandia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : tinolandia Liczba postów : 1555 Dołączył : 17/05/2012
| Temat: Re: POTRZEBUJĘ WASZEJ POMOCY Wto Lip 10, 2012 5:40 am | |
| ja tez nie jestem winna
a zagrali mi 6 p karmy i miałam ban 2 miesiące ! a teraz juz odzyskałam i mam 7 | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: POTRZEBUJĘ WASZEJ POMOCY Wto Lip 10, 2012 5:56 am | |
| Nie ten dział |
|
| |
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: POTRZEBUJĘ WASZEJ POMOCY Wto Lip 10, 2012 6:35 am | |
| To raczej nie tu Ale opisz dokładniej okoliczności itp. | |
|
| |
Pokusaaa Nowy
| Temat: Re: POTRZEBUJĘ WASZEJ POMOCY Wto Lip 10, 2012 7:24 am | |
| Przepraszam że w złym dziale.. Jestem nowa i jeszcze nie ogarniam forum xD
To opisze okładniej : Są dwie siostry - Aga (pokusa) i Magda (koty335) gdy Aga wyjeżdża na wakacje daje swoje hasło Madzi (rozumiecie to są siostry i wolą dac sobie hasło niż wspoldzielenie bo mają więcej opcji a ufają sobie bezgranicznie) i na odwrot. Robiły tak co roku a w tym Oowlient się do tego przyczepilo... Magda niestety ma usunięte konto a Aga ma ban na dwa miesiące. Ogólne sprawa jest nie ciekawa bo akurat tylko w wakacje Aga ma czas na grę ;/ Jeśli wyślemy odpowiednio dużo zgłoszeń to być może uda się cofnąć bana... Błagam o ppomoc | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: POTRZEBUJĘ WASZEJ POMOCY Wto Lip 10, 2012 7:46 am | |
| BAN jest słuszny przykro mi to powiedzieć :/ | |
|
| |
| Temat: Re: POTRZEBUJĘ WASZEJ POMOCY Wto Lip 10, 2012 11:25 am | |
| Ban jest słuszny więc nie ma o co się spierać. | |
|
| |
furia96 Nowy
Liczba postów : 12 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: POTRZEBUJĘ WASZEJ POMOCY Wto Lip 10, 2012 11:56 am | |
| No cóż ban jest w tym wypadku słuszny ponieważ nawet jeśli są to siostry to powinny dac na współdzielenie ! Nawet gdy my wyślemy jakąś wiadomość na kontakt to guzik to da, bo ich to wgl nie interesuje... | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: POTRZEBUJĘ WASZEJ POMOCY Sro Lip 11, 2012 12:35 am | |
| Słuszny? tu chodzi o podział IP! Trezeba sie odwołać - to nie jest multikonto, tylko po prostu dwie osoby korzystają z tego samego numeru, bo to rodzina jest. W sumie znajoma dostała bana bo korzystała z neta w bibliotece, gdzie wchodziło multum innych osób... i usunęła konto. Tak to jest -.- | |
|
| |
| Temat: Re: POTRZEBUJĘ WASZEJ POMOCY Sro Lip 11, 2012 1:27 am | |
| EveDallas - tak, za to że miały jeden IP nie mogą dostać bana. Ale za to że weszły sobie na konto bez współdzielenia mogą bana dostać. Czytałaś? Cytuję wątek o multikontach. - Cytat :
*Dzielenie się hasłami, granie przez kilka osób na jednym koncie jest zakazane i uznawane za multikonto. | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: POTRZEBUJĘ WASZEJ POMOCY Sro Lip 11, 2012 2:03 am | |
| Ale jak się dowiedzieli? Skoro to siostry, to w sumie skoro obie wchodziły na jednym IP, to... Nie, ja już tego nie rozumiem, dla mnie to jakaś paranoja, tak jak dokładnie całe zachowanie owlientu -.- | |
|
| |
Pokusaaa Nowy
| Temat: Re: POTRZEBUJĘ WASZEJ POMOCY Pon Lip 16, 2012 7:50 am | |
| No właśnie w tym rzecz. Nie mogli się dowiedzieć... Zbanowali je za to że wchodzą z tego samego adresu IP ! Przecież to jest chore -.- | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: POTRZEBUJĘ WASZEJ POMOCY | |
| |
|
| |
| POTRZEBUJĘ WASZEJ POMOCY | |
|