Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Uurodzinyy.:* | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Uurodzinyy.:* Wto Lip 10, 2012 12:43 pm | |
| No więc niedługo bd miała urodzinki i bd miała przyjęcie:D. Chciałabym się dowiedzieć jak wy urządzacie swoje urodziny.Bo nie mam pomysłów a chciałabym gości zaskoczyć. |
| | | Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: Uurodzinyy.:* Wto Lip 10, 2012 12:57 pm | |
| Ja na moje najbliższe urodziny prawdopodobnie upiekę dwupiętrowy tort ozdobiony masą cukrową. Z takiej masy można lepić różne figurki, czy wycinać kwiatki - tak piszę, może Cię to zainspiruje. (: Co do przyjęć to za bardzo się nie znam, ale tort jest ważnym elementem. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Uurodzinyy.:* Wto Lip 10, 2012 12:57 pm | |
| Zrób piniatę |
| | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Uurodzinyy.:* Wto Lip 10, 2012 1:00 pm | |
| Ja nie urządzałam w tym roku, ale jest taka fajna zabawa w kalanbury. Do nadmuchanego balonu wkładasz kartkę z czymś do wykonania. Następnie niech balon pęknie przez przez klapnięcie pupką. | |
| | | -Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Uurodzinyy.:* Wto Lip 10, 2012 1:05 pm | |
| Wszystkiego najlepszego U mnie szału nie ma. Rodzice nie pozwalają zapraszać wielu osób. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Uurodzinyy.:* Wto Lip 10, 2012 1:08 pm | |
| A kiedy życzonka mamy składać ? |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Uurodzinyy.:* Wto Lip 10, 2012 11:24 pm | |
| Ja mam tora i tyle, znaczy nie zapraszam praktycznie nikogo, tylko daawno, w podstawówce, a teraz rodzinnie tylko;P Ale uwielbiam kalambury z balonami, albo zadania... Wpisujesz karteczki, zadania i rozpękacie balony szpilkami;) | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Uurodzinyy.:* Sro Lip 11, 2012 2:02 am | |
| Moje urodziny ? Ja raczej tego nie traktuje na poważnie. Ale według mnie zaskoczysz ich robią przyjęcie nie w swoim stylu. Jakieś typowo mroczne. Wiesz Ostra muzyka, ciemno w pokoju, jakieś świece i dziwnie wyglądające przekąski, które naprawdę smakują wybornie. Byłam na takim przyjęciu i było bardzo interesujące. Zupełnie się zdziwiłam, że w taki sposób można obchodzić urodziny. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Uurodzinyy.:* Sro Lip 11, 2012 4:07 am | |
| A dziękuję a życzonka 27.07:D. |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Uurodzinyy.:* Sro Lip 11, 2012 4:18 am | |
| - Alvanti27 napisał:
- A dziękuję a życzonka 27.07:D.
*zerka na nią z ukosa* 27.07, tak? Identyko jak mój brat, z którym, mimo swoich lat, czasami się żremy... Lew, myśli, że będzie wiecznie dominował nad potulnym Raczkiem (czyli mną, 07.07)...* ;D | |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Uurodzinyy.:* Sro Lip 11, 2012 4:29 am | |
| - Malto napisał:
- Alvanti27 napisał:
- A dziękuję a życzonka 27.07:D.
*zerka na nią z ukosa* 27.07, tak? Identyko jak mój brat, z którym, mimo swoich lat, czasami się żremy... Lew, myśli, że będzie wiecznie dominował nad potulnym Raczkiem (czyli mną, 07.07)...*
;D O, ja też jestem Lew, a moja siostra Rak. | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Uurodzinyy.:* Sro Lip 11, 2012 4:58 am | |
| Moja mama jest rak, a ja szczelec;P A tak btw, Malto, spóźnione sto lat i wszystkiego najlepszego:3 | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Uurodzinyy.:* Sro Lip 11, 2012 9:15 am | |
| Oo ale zbieg okoliczności haha. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Uurodzinyy.:* | |
| |
| | | | Uurodzinyy.:* | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |